Android, HTC Desire & co
![]() ![]() ![]() |
Android, HTC Desire & co
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De acord cu tine, ecranul samoled e ceva mai strălucitor ca cel amoled. Dar doar atât: diferența de performanțe nu știu dacă se justifică-n diferența de bani pentru 80% din utilizatorii normali (vezi și postul meu de mai sus).
Nu vreau să intru-n nici o polemică gen x vs y, e evident părerea mea, și nu numai a mea. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ca ar conta foarte mult, dar: Desire merge pe wireless N sau doar B/G? In specificatii apare ca avand doar B/G, insa "se zice" ca dupa ultimul update merge si pe N...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și pe N.
Eu n-aș face ultimul update (de altfel a și fost retras de la OTA), chiar de aș fi cu telefonul curat (ne-root-at). Sunt rom-uri (de ex cel pe care-l rulez: R8 de la Modaco) care are de înainte de update-ul oficial N. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bun merci.
Inca o nelamurire: de ce l-as root-a? Ce avantaje as obtine? |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu neapărat în ordine.
1. O selecție a aplicațiilor pe care le vrei sau nu în telefon, în funcție de rom-ul pe care-l alegi. 2. Mult mai multă memorie în telefon, prin aplicarea unor scripturi de mutare a aplicațiilor din memoria internă pe card într-o partiție linux. De asemenea, se poate muta și cache-ul mașinii virtuale java. 3. Viteză mai mare. 4. Aplicarea unor patch-uri de kernel pentrru optimizarea consumului. Ar mai fi... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
As adauga posibilitatea de a vedea aplicatiile pe bani din Market, cu ajutorul lui Market enabler, un softulet care pacaleste Market-ul ca esti pe T-mobile sa spunem si in State.
Comparatia dintre Desire si Galaxy, personal o fac la marimea ecranului, am venit de pe Motorola Milestone si am vrut cel mai mare ecran de pana in 4,3 inch. A castigat Galaxy, daca era pe piata Desire HD care este de fapt un HTC EVO 4G, atunci pe acela il alegeam. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mdea, am citit un mic review despre Desire HD... Metalic, parca nu e chiar incomod de mare... Ma tem ca o sa dureze cam mult pana apare la noi, si daca mai are si pret enorm, atunci...
|
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am jucat cu HTC HD2 destul de mult la un amic de-al meu, e identic ca marime cu Desire HD, si nu e incomod, ba chiar e super cu un ecran asa mare. Acum amicul meu are Froyo 2.2 pe HD2 in paralel cu WM 6.5 si merg toate pe Android, adica exista si drivere.
Ca veni vorba... http://www.gsmarena.com/htc_london_2010-review-512p2.php This post has been edited by 2dor: 15 Sep 2010, 15:56 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
m-am jucat si eu cu el (dell).....nu stiu ce sa zic de rau...de bine...doar ca este foarteee mareeee
This post has been edited by M i h a i: 16 Sep 2010, 08:37 |
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(padre @ 16 Sep 2010, 08:49) Mda, de ce nu, hai sa avem cel mai bun produs la cel mai mic pret, nu? ![]() Ca sa intelegi, mergi si testeaza ce inseamna ecranul de 5" si mai vorbim dupa. Eu nu am nimic cu Dell sau cu tableta aia de care spui, dar e o paleta de ping-pong, daca tu te simti bine si mai am un amic care este foarte incantat de asemenea placinte, atunci luati-va voi, si lasati-ne pe noi cu alea normale. Mie imi plac telefoanele, deci repet telefoanele, am laptop si nu imi trebuie ceva intermediar intre laptop si telefon. Acel Dell este mult prea mare pentru gustul meu, daca vrei ceva adevarat iei Apple iPad, pe ala chiar poti sa vezi un film cum trebuie. Dell-ul Streak e struto-camila, nici tableta, dar nici telefon. Repet gusturile nu se discuta, dar parca prea ii faci reclama si vorba colegului Catalin, fara sa aduci argumente pentru, tu spui - e bun, ca e bun. Eu iti spun un argument pentru care chiar daca imi placea ecranul, eu nu il cumparam, Android 1.6 Donut. Cand saptamana viitoare iese Froyo 2.2 pe Galaxy-ul meu, sincer nu as fi dat bani pe un produs chiar si Dell, dar care urmeaza sa primeasca update la Android 2.1 Eclair spre sfarsitul anului. pai inseamna ca Froyo cand vine? La anul prin mai? Nu merci, acel Adroid 1.6 e depasit ca Dacia 1310. Si sa imi iau un produs nou ca sa ii fac root sa bag ROM-uri facute de baieti, e jenant. Mai ales cand pot lua ceva la fel de performant, ba chiar pot sa il tin si in buzunar fara probleme. Aceiasi problema o are Sony Ericsson Xperia X10 care e superb, l-as fi luat poate, dar are aceiasi problema cu Android 1.6. This post has been edited by 2dor: 16 Sep 2010, 14:32 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
s-au sters discutiile in contradictoriu. Ramaneti la subiect.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
DragosP |
![]()
|
Că întreba C a t a l i n de avantajele root-ării.
Un rom custom vs terminalele stock (e vorba de al meu):snap20100917_154956.png ( Size: 38.35k ) Number of downloads: 610 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 11 Sep 2010, 09:48) Catalin da ai idee bateria asta aftermarket nu e mai groasa ? se face mai gros sau ramane la fel de subtire.desiru Ma gandesc sa nu fie ca la samsunguri unde am vazut daoua baterii una cat telefonu ii pastra dimensiunea ,si alta mai groasa care era naspa. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Sep 2010, 18:10) Că întreba C a t a l i n de avantajele root-ării. Un rom custom vs terminalele stock (e vorba de al meu):snap20100917_154956.png ( Size: 38.35k ) Number of downloads: 610 ce bench e? |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
DragosP |
![]()
|
"Quadrant Standard". Bine, el scoate și mai mult, da' cred că de la "LookOut" și de la "EasyFilter" s-a mai puturoșit.
Uite unul și fără alea două:snap20100918_100651.png ( Size: 35.12k ) Number of downloads: 434 This post has been edited by DragosP: 18 Sep 2010, 09:14 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bateria de 3200mAh e mult mai groasa, vine in pachet cu alt capac posterior pentru telefon... N-arata bine deloc, dar na, scopul scuza... estetica.
----------- Ce masoara acel grafic? Valorile alea sunt puncte de benchmark, asemanatoare cu alea de PC (3dmark etc) ? This post has been edited by C a t a l i n: 18 Sep 2010, 11:32 |
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci e mai inumana
![]() e buna in concedii da for daily use parca nu ar merita sa strici tel asa ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Mi-am comandat azi un Samsung Galaxy S.
A aparut deja Froyo pentru el ? (Ma refer la update oficial ca nu vreau chiar de la inceput sa imi bag nasul sa il modez) |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 18 Sep 2010, 16:03) Mi-am comandat azi un Samsung Galaxy S. A aparut deja Froyo pentru el ? (Ma refer la update oficial ca nu vreau chiar de la inceput sa imi bag nasul sa il modez) Am inteles ca saptamana viitoare apare Froyo oficial, oricum luna asta il avem. Dar din ce am inteles telefoanele care nu sunt date de provideri, or sa fie upgradate primele. O sa scriu aici impresiile mele despre Froyo, imediat cum apare. Moama, bateria aia Mugen e enorma, dar totusi vorba unui coleg, in concediu sau la drum lung, se poate pune pe telefon. Eu scot 897 in Quadrant, scot mai bine decat Galaxy S-ul din lista aia. Sa vedem Froyo la munca curand. This post has been edited by 2dor: 18 Sep 2010, 16:05 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sper sa apara luna asta
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 18 Sep 2010, 12:30) Ce masoara acel grafic? Valorile alea sunt puncte de benchmark, asemanatoare cu alea de PC (3dmark etc) ? Cam asa ceva. <span class='edit'>19 Sep 2010, 11:42:</span> Ăsta e ecranul cu lista bench-urilor:snap20100918_200312.png ( Size: 36.19k ) Number of downloads: 361 This post has been edited by DragosP: 19 Sep 2010, 10:43 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Varianta oficiala de Froyo pt Galaxy S amanata pana in Octombrie...
http://www.gsmarena.com/froyo_update_for_s...r-news-1948.php |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Atunci trăiască Dorința!
![]() ![]() This post has been edited by DragosP: 22 Sep 2010, 12:10 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Sep 2010, 13:02) Varianta oficiala de Froyo pt Galaxy S amanata pana in Octombrie... http://www.gsmarena.com/froyo_update_for_s...r-news-1948.php http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung...ustomer/?ref=nf Exista si declaratia opusa a celor de la T-Mobile UK, ca va veni in Septembrie totusi...mai vedem... This post has been edited by 2dor: 22 Sep 2010, 19:30 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C@talin |
![]()
|
io astept kkt lu nokia cu intel cica meego
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ti-l poti cumpara daca scrie corect.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Maemo... linux based. Am testat N900 si am ramas placut surprins de cum se misca. Totusi nu este ceva nou, nu este primul internet-tablet conceput de nokia... De data asta N900 este un internet tablet cu functie GSM incorporata.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
Mi-a venit si mie Galaxy-ul ieri. Ce am observat pana acum, merge net-ul foarte bine cu optiunea de 7.2, ma enerveaza lipsa flash-ului din browser (pe Htc aveam si eram obisnuit).
Intrebari : 1. Unde gasesc tastatura aia "swipe" atat de laudata ? 2. Mail-ul nu se actualizeaza decat daca dau eu "refresh". Nici daca trimit un mail, pana nu dau refresh apare tot cu "sending". Ce pot face ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:55 |