se mai poate resurscita, baterie
![]() ![]() ![]() |
se mai poate resurscita, baterie
laurentiu.bruma |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- SV 08 GFW
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu are 2 ani garantie?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
laurentiu.bruma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 09 ![]() |
a fiert si a deteriorat tot actibildu ala de pe ea si astia spun ca nu o recunosc... asta e |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- SV 08 GFW
|
|
annem |
![]()
|
Omul Gras Group: Members Posts: 401 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cit e incarcarea? Asa deodata a fiert? Se pare ca iti incarca prea mult.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor 2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
|
|
luci_ss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 18 May 10 ![]() |
Cea mai buna varianta dupa parerea mea este sa iti cumperi alta baterie ,am auzit cazuri de "patiti" cu bateriile si nu e de gluma , si daca nu esti dispus sa dai banii pe una noua poti face urmatorul lucru te duci la un centru remat si cauti pe unu care isi duce masina la casat si ii schimbi bateria cu a ta , poti gasi si bateri de un an , si toata chestia asta te costa poate nici 10 % dintr-o baterie noua.
Bafta |
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
nene daca iti iei baterie noua iti recomand varta uscata a mea are aprox4ani si nu am avut nici o problema cu ea
![]() |
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:08 |