0-100 km
![]() ![]() ![]() |
0-100 km
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
p2kadip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 September 09 ![]() |
pai si maine cum sa fac sa montez corect filtru asta de aer?
spuneti`mi exact cum trebuie sa vina de acolo de la motor de unde pleaca el.. 18 May 2010, 19:21: si ce imi trebuie..furtun dala..etc.. This post has been edited by p2kadip: 18 May 2010, 19:21 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ai cronometrat prost.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
p2kadip |
![]()
|
nu cred..am incercat de 2 ori..
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eroare de kilometraj
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Pentru a monta corect filtrul cauti pe topicul imbunatatiri sn sau despre filtre de aer , pentru tine trebuie sa prinzi corpul clapeta cu doua plabande de locasele unde era prins cutia filtrului iar in capul corpului clapeta se prinde filtrul de aer.
Oricum nu recomand ca la temperaturi mari degajate de motor + soare iti scade randamentul si creste consumul. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Masky
o admisie buna pe solenza , uite 2 poze, aia care ai postat-o cu filtru si la aia trage aer cald de la radiator p2kadip un filtru nou stock e mult mai bun decat chinezaria aia de filtru care l-ai pus tu cu scoci acolo, iar cu cronometrul nu poti masura exact nici daca incerci de 10 ori, o supernova buna face 100 cam in 12 sec Attached thumbnail(s) og2jc4ceug.jpg ( Size: 106.54k ) Number of downloads: 385 7rtow1nmby.jpg ( Size: 111.74k ) Number of downloads: 376 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
p2kadip |
![]()
|
hai k o sa vad io maine..
nu are eroare la kilometraj..k am avut gps..si am vazut k era cam egal cu cel de la gps.. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
orice masina are o eroare de kilometraj, poate sa fie si un hypercar...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
"cam egal"?!??
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
p2kadip |
![]()
|
dar la voi la cat se taie benzina?
la mine am vazut k la 6000 ture..se taie.. daa..cu 1-2-3 km diferenta.. This post has been edited by p2kadip: 18 May 2010, 19:34 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca nu mesteci in sens invers nu se taie
This post has been edited by ArtVandelay: 18 May 2010, 19:39 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
p2kadip |
![]()
|
=)) buna buna asta...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/Clima
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
la 6200
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(Relu_GTT @ 18 May 2010, 20:28) Masky o admisie buna pe solenza , uite 2 poze, aia care ai postat-o cu filtru si la aia trage aer cald de la radiator p2kadip un filtru nou stock e mult mai bun decat chinezaria aia de filtru care l-ai pus tu cu scoci acolo, iar cu cronometrul nu poti masura exact nici daca incerci de 10 ori, o supernova buna face 100 cam in 12 sec Si ala din poza pusa de tine de unde trage aer rece ? e bateria , e farul ... tot cum a facut CALIN . |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
ho maaa
![]() ![]() This post has been edited by djasu82: 18 May 2010, 20:27 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
tot dupa far are si Calin_uku si daca nu sufient se poate face si o priza de aer in aripa ca cea de la vw transporter oricum ii vine aer rece printre far si lampa de semnalizare ca e distanta intre
This post has been edited by Relu_GTT: 18 May 2010, 20:58 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In poza pe care am pus-o eu este masina lui piticu (fosta fbi). Catalin scoate farul cand se duce la competitii, tocmai pentru a avea filtrul de unde sa traga aerul... nu ca in poza pusa de relu, unde filtrul este flancat de baterie si far.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
sunte-ti foarte rai cu omul. mai ales tu maskatule. mai bine i explicati ca motorul asta atata duce si nimic mai mult, doar cu mari modificari vb ta (mii de euro).va recomand sa nu mai fiti ironici si sa i dati omului idul de mess si sa vorbiti cu el. e bucuros omu ca si-a luat si el masina si vrea sa o faca avion. toti am fost la fel la inceput. acum vrem sa remediem erorile de fabricatie care sunt mai importante.
si ai face bine mascatule sa schimbi ce srie la avatar caci sunt oameni cu masini straine care merg cu proiectoarele(sa nu deranjeze cu xenoanele sau farurile prea puternice sau din principiu). si sa sti ca pe ceata nu te ajuta nici un proiector. fara faza scurta esti orb. am observat anul trecut si la mine si la passat ultimul model si la logan si la opel astra clasic . jur ca fara faza scurta esti mort. ele ajuta la cat am verificat eu si am verificat, la detectarea gropilor care ies din raza fazei de intalnire. si largeste raza de lumina catre marginea drumului in dreapta si inspre axul drumului spre stanga. scuzele mele de off topic. This post has been edited by gcgeorgescu: 18 May 2010, 21:41 |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
djasu82 |
![]()
|
e hai ca ai spus si tu mii de euro , e mapare te duce la 200 de lei daca ai harta te duce doar 2 minute
![]() Pentru turbo trebuie alte pistoane mai multe modificari la motor admisia si ea trebuie modificata implcit evacuarea si nu in ultimul rand axa cu came. Dar aici nu se mai tine cont de consum ci de combustibil 100 carera sau 99. Apropo pentru consum mic la super nova schimbatila cuplu maxim si nu lasati sa scada sub cuplu maxim turatia. Atata asta cu un golf 4 tdi 1.9 This post has been edited by djasu82: 19 May 2010, 14:15 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
RIP MAK.
Pentru cei cu diesel chiar ar fi bine sa urmareasca cu mare atentie videoclipul.... nu stiu cati il conduc corect. Scuze de off. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Djasu si care ar fi cuplul maxim la dsn ??? Eu in general schimb treptele undeva la 2800-3000 rot/min . E bine asa sau trebuie calcata mai mult ????
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
daca nu ma insel cuplu maxima la srn este 112nm la 2800rpm.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ionutzoo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 23 October 09 ![]() |
buna seara la toata lumea!dk tot vorbiti de cai putere,pun si eu o simpla intrebare si as dori sa mi se raspunda la obiect,va rog!Ar merge montat motor de 1.6(ex:logan)pe supernova+cutia de viteze adecvata motorului?doresc un raspuns pt cultura mea generala,dar putem dezbate ideea!sincer,daca n-as avea ce face cu banii si ar merge montat,m-as baga.dar v-am spus,e doar o intrebare.va multumesc!
|
--------------------
dacia
supernova
2001-RAPSODIE;Peugeot 406.
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
DACA N.AI AVEA CE FACE CU BANII ar merge logic dar cu preaaaaa multe modificari . Si cred ca ar fi necesara si o omologare....
![]() Eu ma gandeam la ceva mai simplu: schimbate pinioanele de la cutie pentru treptele 3 si 5 cu unele de logan diesel . Ar merge oare ???? |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(misu78 @ 19 May 2010, 15:06) Pentru cei cu diesel chiar ar fi bine sa urmareasca cu mare atentie videoclipul.... nu stiu cati il conduc corect. am eu o cunostinta cu un megane 2 1.5dci 85cp si il schimba numai la 2200rpm... saracul motor... @ionutzoo si @p_alecsu folositi cu incredere functia search a forumului. subiectul este discutat si paradiscutat atat pe sectiunea srn, cat si pe cea de slz. concluziile erau mereu aceleasi: 1. costa foarte mult 2. trebuie schimbate multe alte subansamble 3. trebuie imbunatatite suspensia si franele 4. omologare n-o sa vezi in viata ta de la rar 5. daca nu te pricepi tu, slabe sanse sa gasesti pe cineva care sa se priceapa sa-ti faca modificarea corect 6. este mai rentabil atat ca bani cat si ca timp vanzarea srn/slz, adaugata suma care urma sa fie investita si achizitionarea unei masini cu motor mai potent din fabrica schimbarea pinionului treptei a 5a la benzinare cu unul de dci se practica la logan. rezultatele sunt urmatoarele: - o reducere a acceleratiei in treapta a 5a - o crestere teoretica a vitezei maxime, dar nu prea s-ar putea atinge aceasta viteza datorita faptului ca motorul nu dezvolta suficienta putere - o usoara reducere a turatiilor motorului in treapta a 5a - o economie de carburant pentru drumuri lungi. pentru a merita aceasta investitie trebuie sa mergi destul de mult extraurban. This post has been edited by slider2: 19 May 2010, 19:25 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ionutzoo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 23 October 09 ![]() |
va multumesc pt raspuns.mi-a placut,scurt si la obiect.mai oameni buni,ce sa mai,asta e masinuta iesita din fabrica.ce modificari sa-i mai faci?sa-i schimbi ce-i trebuie la timp si masina va functiona mai mult decat multumitor.ah,ca-i mai pui o oglinda de solnita,un geam electric,o husa etc.,da merge.da ce sa-i faci motorului?asta e din fabrica.in loc sa fim multumiti de consum,motorul toarce f frumos,noi vrem sa chinuim 75 de cai pt 3 manji?dk vrem viteza,facem un credit pe 40 de ani si ne luam un bugatti.hai,sanatate la toata lumea si multi kilometri fara probleme cu masinutele voastre dragi!
|
--------------------
dacia
supernova
2001-RAPSODIE;Peugeot 406.
|
|
djasu82 |
![]()
|
cred ca schimbul de ture la sn ar fi intre 3500 ca sa scada la 2800 , eu am pus filmul cu ala acuma o sa urmaesc cu laptopul sa vad consumul direct la cuplu. Daca scot mai putin decat ruleze eu de obicei la 2200 si schimb la 3000 de ture atunci se schimba problema daca nu atunci se aplica la dieseluri.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
p_alecsu |
![]()
|
Acum m.am lamurit si eu. Deci cap coada ramane asa cum e.... Nu se merita nici o modificare de genul.... AAAA si SCUZE ca n.am folosit functia search.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:35 |