martor frana de mana
![]() ![]() ![]() |
martor frana de mana
BC69DRG |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 February 10 From: iasi/bacau ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenta
2005/1.4
- BC 69 DRG
|
|||
gbl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 35 Joined: 10 August 07 From: Iasi ![]() |
Intr-adevar trebuie sa resetezi ceva mai exact sonda de pe pompa de frana.O desfaci de pe pompa(e sub conductele de frana parca) apesi de cateva ori pe partea pe care am incercuit-o in poza si gata.Daca nu vrei sa te complici poti sa-i scoti doar borna.
Attached thumbnail(s) P190510_02.0300011.jpg ( Size: 395.56k ) Number of downloads: 212 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Rapsodie
- IS-04-REZ
|
|
BC69DRG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 February 10 From: iasi/bacau ![]() |
am scos ''papucelul'' si nu mai sta aprins...functioneaza doar la frana de mana...exact cemi trebuie.....dar as vrea sami spuna cineva daca e vreo problema daca nu mai conectez mufa....ce s.ar putea intampla....si ce rol are rahatu asta de senzor...ma avertizeaza daca nam lichid sau ce?mie mi.ar conveni sa il las asa....ca nu am cheie de 22 si nici pozitia nu prea imi place...
multumesc |
--------------------
dacia
solenta
2005/1.4
- BC 69 DRG
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
acea sonda arata cand nu mai ai lichid de frana o poti lasa si asa
|
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
paterrafail |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 31 January 09 ![]() |
Nu acea sonda nu e pentru asa ceva. Sunt si modele cu asa ceva (dar nu sunt sigur ca si la SN) care au, dar nu si aici. Sonda aia se numeste ICP (indicator cadere presiune); d-aia si pompa de frana se numeste cu ICP si by-pass. Eu sunt de parere ca nu e chiar atat de @fleac@ s-o scoti din circuit. Gandeste-te ca ti se perforeaza un racord de frana sau iei o piatra si-ti sparege vreo conducta... Ramai fara frane (nu in totalitate, fireste; depinde unde e avaria.) si nu stii pana nu franezi. atunci s-ar putea sa fie prea tarziu, insa. Mai bine chinuieste-te putin, ca sa n-ai surprize d-astea! Si papaucul meu era scos cand am cumparat masina (am SN) si m-am chinuit si l-am pus la loc (la mine a trebuit demontata carcasa de la baterie si-am desurubat si aerisitorul de pe corpul pompei - nu iese mult lichid, doar picura. faci o aerisire dupa), dupa resetarea stutului. Ai grija ce cheie folosesti (o inelara preferabil) si cum o bagi pe sonda, sa nu rupi capul de plasitc, ca nu prea se gasesc sonde. Spor!
|
--------------------
dacia
supernova
2002/ clima
- B 96 DSN
|
|
gbl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 35 Joined: 10 August 07 From: Iasi ![]() |
Acea sonda reprezentata in poza e cumparata de mine pt supernova dar nu am mai pus-o fiindca am aflat ulterior ca se poate reseta.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Rapsodie
- IS-04-REZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:03 |