DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Audio Logan

PaulT
post 28 May 2010, 23:49
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Faptul ca nu mai ai cd la hu este un avantaj chiar. Nici nu mai aveai nevoie din moment ce ai slot sd si usb. Iar pretul e incredibil de mic pentru Akai. Am intrat si pe link-ul firmei poloneze si intr-adevar, par sa faca lucruri interesante. Sa te bucuri de ele biggrin.gif .

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sbogdan82
post 31 May 2010, 10:53
Post #32

Membru incepator

From: Constanta

Da e mai bine fara cd ce sa zic smile.gif, multumesc, sper sa ma tina.

--------------------
Dacia Logan 2009
+
para06
post 31 May 2010, 11:34
Post #33

Membru autentic

From: CONSTANTA

QUOTE(sbogdan82 @ 20 May 2010, 13:29)
Dealer-ul este si service-ul autorizat din Constanta, de unde am luat. Ei au zis ca daca nu cumpar de la ei pierd garantia la partea electrica. Am primit si un raspuns de la vocea clientului care zice asa:

======================================================

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam faptul ca montarea unui radio cd care nu este recomandat de Dacia pe autoturismul dumneavoastra conduce la pierderea garantiei acelor elemente/componente care pot fi afectate ca urmare a montajului, respectiv utilizarii acestuia, dar nu implica pierderea garantiei intregului autoturism.

Instalarea unui alt tip de radio cd, decat cele recomandate si testate, intervine in instalatia electrica a unui vehicul si de aceea producatorul  si unitatea service DACIA nu isi poate asuma nici o raspundere asupra a ceea ce se poate intampla in cazul montarii altui tip de radio cd.

Pentru orice interventie la autoturismul dumneavoastra aflat in garantie va rugam sa va adresati unei unitati service agreata Dacia.
=====================================================

LOL daca iau acelasi radio cd din alta parte si nu de la ei duce la modificarea instalatiei electrice. Ciudat...cred ca am 2 variante: iau de la ei sau renunt la garantia pe electric.
*

Daca e luata din constanta , sigur e de la olteanu ..... sunt cei mai mafioti aia de acolo , nu merita sa faci reviziile la ei , dute la tulcea sau calarasi

--------------------
DACIA SOLENZA 2003 - CT92PAR
+
sbogdan82
post 2 Jun 2010, 12:49
Post #34

Membru incepator

From: Constanta

Ai ghicit smile.gif, multa lumea fuge de ei da nu am alta alternativa decat cum ai zis tu de tulcea sau calarasi, oi vedea la momentul respectiv.

--------------------
Dacia Logan 2009
+
aluibasarabeanu
post 6 Jun 2010, 21:39
Post #35

Membru autentic

From: CONSTANTA

Ca sa nu mai "poluez" alte topicuri as dori sa va intreb ceva.As dori sa schimb difuzoarele de pe fata si nu stiu ce sa iau.E mai bine sa scot protectia aceea de plastic negru si sa ma duc cu ea la magazin si sa cumpar difuzoarele care imi intra in ea?Ma gandesc ca unele difuzoare au magnetul acela mai mare si sa nu ma trezesc ca o sa cumpar ceva si imi iese difuzorul afara.Cam care ar fi cele mai scumpe difuzoare pe care le-ati montat pana acum?Multumesc.

--------------------
Renault Megane 2.2 1,6 16v anul 2006 - Necunoscut momentan
+
PaulT
post 6 Jun 2010, 22:20
Post #36

Membru autentic

Asta am pe fata:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...me/Ultra_S_213/

A trebuit sa tai jumatate din fundul suportului. Ce a ramas e in partea superioara si ofera protectie la apa. Recomand si un tratament cu aluband...

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
razvan91
post 13 Aug 2010, 23:35
Post #37

Membru incepator

Salut ...detin un logan simplu prima varianta (LOGAN ).... la care am si eu aceasi problema .... m-am enervat cand am auzit cat imi cere pentru un cd player vai de el ,de la sony 45W ... si boxe de 35W... la 700 ron....
Am si eu un cd player ok de la panasonic ...http://www.smartbuy.ro/playere-auto/panasonic-player-cq-c1475n~2132188.html de care is foarte multumit (de 2 ani)...si am cumparat special cateva difuzoare magnat 132 (pt fata 13 cm).... si imi zice ca nu se poate monta ca imi pierd intreaga garantie dp masina ! Adica cei 4 ani....( azi am ridicato)....si de parca nu ar fi de ajuns mai si zice ca precablajul nu este existent .... si de aceea e asa pretul ... cand pe site scrie frumos ca e antena cu tot cu precablaj! mufele de precablaj sunt dar nu sunt trase firele la usi .... stie cineva unde trebuie sa le caut ? Vreau sa stiu daca e cineva care a instalat un cd player + boxe proprii la dacia fara a avea asemenea probleme ... cer si pareri referitoare la boxele si playerul meu .

MULTUMESC ANTICIPAT

14 Aug 2010, 14:53:
va rog sa ma ajutati ^

This post has been edited by razvan91: 14 Aug 2010, 13:53

--------------------
Dacia Logan 2010 - CS-23-RAY
+
PaulT
post 16 Aug 2010, 11:19
Post #38

Membru autentic

Dar de ce te duci la Dacia? Ca nu pricep... Faza cu pierdutul garantiei la toata masina este un maaaare bullshit.. radmasa.gif . Difuzoarele Magnat sunt bune in general, nu iti fa probleme. Pacat ca sunt coaxiale pentru ca pentru fata ar fi fost bine sa ai sistem, iar tweeterele sa fie pozitionate undeva mai sus(peste nivelul bordului). Dar e ok si asa. Pe site-ul Dacia scrie clar ca are pre-echipare, deci are conectorul ISO cu legaturile facute si cablajul tras si in usi.. Nu se intervine cu nimic asupra instalatiei. Du-te in alta parte, la un atelier de montaj audio pe auto... Lasa-i pe idioti in pace, nu iti mai pierde timpul cu ei... Inc earca sa iti bage pe gat porcariile lor la pret de premium audio si manopera nesimtita...

This post has been edited by PaulT: 16 Aug 2010, 11:20

--------------------
+
razvan91
post 16 Aug 2010, 19:48
Post #39

Membru incepator

ms ... biggrin.gif dar sa rezolvat .... am mers la un electrician care se pricepe si am pus cu el radio /cdul .... nu ma mai stresez , m-am lamurit de cei de la dacia , iar pentru service voi apela la o alta unitate unde am sunat si au zis ca nu e problema ... deci se poate instala !...... iar de HU si boxe sunt foarte multumit (la cei care au prima varianta "logan" firele de la boxe fata sunt trase numai pana jos la bord.... stanga si dreapta .... langa usi ... chestia e ca nu sunt trase pana in usa dar nu e mare lucru ) ,boxele merita fiecare leu 45 W rms la pretul acela (nota 10 de la mine smile.gif ) am avut si ocazia de a compara cu echipamentul acela instalat de ei , cu al meu , sunetul e mult mai clar si chear pot asculta la un volum mai inalt fata de bullshiturile alea ..... sunt foarte multumit si recomand tuturor sa faca la fel ....

--------------------
Dacia Logan 2010 - CS-23-RAY
+
danieltgv
post 7 Sep 2010, 20:17
Post #40

Membru incepator

Salutare astept si eu de ceva timp sa vina jucaria.....din 26 iulie.....si am inteles ca intre 13 si 17 sept o sa vina comanda.....acum doresc sa schimb cd-playerul blaupunkt din fabrica cu un ALPINE CDE-111RM , ce parere aveti ? Intrebarea urmatoare e....oare se potrivesc mufele existente pe masina de la casetofonul Blaupunkt cu cele ale ALPINE-ului ,adica scot mufa de la unu si o pun la celalalt??sau trebuie sa fac modificari?? pentru spate as opta pentru Blaupunkt Coaxiale THx 693 iar pentru fata Blaupunkt Coaxiale Gtx 542. ce parere aveti ? Precizez ca voi instala si o statie renegade 1100s si un woofer Blaupunkt achizitionate acum ceva vreme,intre timp instalate pe fosta masina.

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...axiale/GTx_542/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...axiale/THx_693/

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...PINE/CDE-111RM/

--------------------
Dacia LOGAN 2010 - DB-87-DLI
+
Iulikk
post 7 Sep 2010, 20:29
Post #41

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

NU trebuie sa faci modificari. Vei avea tot ce iti trebuie, adica un cablu de adaptare. Nu tai, nu faci nimic, doar conectezi mufele. Vezi ca alpine d-asta am vazut in real la 570 de lei.

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
danieltgv
post 7 Sep 2010, 20:33
Post #42

Membru incepator

dap stiu de preturi ca variaza, am dat linkurile sa vedeti ce si cum, ma pune p gand treaba cu mufele,de asta am intrebat ca nu vreau sa aduc modificari......dealeri de kko cu garantiile lor.....imi fac eu treaba acasa si daca e ceva la o adica pun cd-playerul original si gata !!!! Difuzoarele acestea HETTZ Dieci DCX 690 credeti ca se merita sau sa imi pastrez ideea primara,cele Blaupunkt ?

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au.../Dieci_DCX_690/

--------------------
+
Iulikk
post 7 Sep 2010, 21:25
Post #43

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Deci... in pachet vei avea un cablu cu 3 conectori in care vei baga cele 2 mufe ISO, iar unul din conectori il vei cupla la cd player. Job Done.

Din cate stiu eu (nu stiu foarte multe), dar hertz sunt printre cei mai tari in domeniu...

This post has been edited by Iulikk: 7 Sep 2010, 21:26

Attached thumbnail(s)
images.jpg ( Size: 4.37k ) Number of downloads: 347

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
danieltgv
post 8 Sep 2010, 04:37
Post #44

Membru incepator

ms frumos de poza si de explicatii smile.gif !!! cred ca ma opresc la mp3-ul acesta ( altceva de la Alpine ca pret sub 600 lei nu este urmatorul fiind peste 710 lei,vroiam sa optez pentru un sony CDX-GT640Ui la 669 lei dar cred k o sa merg pe Alpine) si tind spre difuzoarele acesstea de la Hertz !!!In prealabil poate o sa iau si pentru fata ceva pe 13 cm,tot niste Hertz Dieci DCX 130,spun asta pentru ca nu as mai da cei 200 lei ganditi pentru instalat la cei de la dacia !!! bafta !!!

This post has been edited by danieltgv: 8 Sep 2010, 04:39

--------------------
+
attyla
post 27 Sep 2010, 18:58
Post #45

Membru incepator

buna !
as avea si eu o intrebare ...
la modelu ambiance exista fire pt boxe pe spate ???
k as vre sa pun niste boxe wink.gif)

--------------------
ldacia logan ambiance 2005
+
bobo77
post 27 Sep 2010, 20:51
Post #46

...........................

From: Mangalia

Pe ambiance eu stiu ca nu, insa nu sunt sigur.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 05:02
Forum Renault