Catalin Morosanu, studii
![]() ![]() ![]() |
Catalin Morosanu, studii
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai incearca
![]() (stiu, asu' de trefla si dama de pica, cartile tale favorite) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Tu te-ai axat pe carte, spre ce?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de la prefata spre cuprins
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
acum citeste cartea junglei, e la cap.2
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu vreau să acuz pe nimeni dar nu înțeleg cu ce deranjează C@talin. Nu cred că ați observat azi că scrie NEGLIJENT. Da, neglijent. Îl cunosc personal și este departe de a fi agramat.
Multă stimă C@talin și îmi cer scuze dacă prin glumele mele s-au folosit să se ia de tine. |
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Confirm ce a spus Lostboy !
In plus, inteleg sa ne mai atacam unul pe altul asa subtil pe forum, e distractiv, dar chiar nu inteleg ce poate realiza o persoana daca se ia de (jigneste pe) altcineva pe forum. Vis-a-vis chiar l-a jignit ... dar si C@talin a gresit ca a rapuns tot cu o jignire This post has been edited by Shush: 21 May 2010, 21:49 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
acum exagerezi tu. sunt convins ca si vis-a-vis a facut o gluma
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, chiar nu pot sa cred ca unu' care e la facultate nu se poate mobiliza de atatia ani sa scrie cat de cat bine. E prea de tot, cred ca are ceva la cutiuta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Guta sau salam sau alalalt e absovent de stomatologie. Morosanu e cu Cotnari
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, mie îmi place de el așa cum este, "defect" în sensul bun. Faptul că nu dă 2 bani pe felul cum scrie nu înseamnă că gândește la același nivel. Din contră, își canalizează energia spre alte lucruri constructive.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mi-e foarte greu sa cred ca poti trece clasa scriind in halu' asta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
pe mine nu ma deranjeaza, e chiar haios în felul lui
![]() si eu scriam aiurea acum ceva timp ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Lostboy de acord cu tine, e inteligent, e de treaba , e...cum zici tu.Ca eu unul nu-l cunosc, si prin definitie, nu-mi pot da cu parerea despre el.
Da' felul in care scrie denota o persoana superficiala ( ca sa nu zic altceva), deci de acord si cu nea vizu'. Cataline, fara suparare! |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si uite asa Morosanu a intrat intr-un con de umbra...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
catalinul nostru e mai important
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pana la studii, si-a luat acusica o batuta Morosanu...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 21 May 2010, 22:34) Morosanu a vazut un con de umbra dupa vreo 10 secunde de "bataie". ![]() De C@talin mi-am dat seama de mult ca scrie "intentionat" asa. Mie mi se pare fani, in felu` lui. Mai ales cand e primu` care raspunde unui membru proaspat inscris ma c@c pe mine de ras. Cred ca raman aia paralizati cand citesc aberatiile lui. De Grecu` de ce nu v-ati luat cand o facea pe analfabetu`? A??? This post has been edited by pastrama: 22 May 2010, 00:53 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Morosanu n-a fost si la "dansez pt. tine"?
PS: mi-am tras si eu avatar cu "cutzu de la curte" ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 22 May 2010, 01:07 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 21 May 2010, 22:44) Nu vreau să acuz pe nimeni dar nu înțeleg cu ce deranjează C@talin. Nu cred că ați observat azi că scrie NEGLIJENT. Da, neglijent. Îl cunosc personal și este departe de a fi agramat. Multă stimă C@talin și îmi cer scuze dacă prin glumele mele s-au folosit să se ia de tine. QUOTE(Shush @ 21 May 2010, 22:47) Confirm ce a spus Lostboy ! In plus, inteleg sa ne mai atacam unul pe altul asa subtil pe forum, e distractiv, dar chiar nu inteleg ce poate realiza o persoana daca se ia de (jigneste pe) altcineva pe forum. Vis-a-vis chiar l-a jignit ... dar si C@talin a gresit ca a rapuns tot cu o jignire A sperat si vizavi sa gaseasca unul mai prost ca el dar se pare ca nici de data asta nu a avut noroc. ![]() |
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Haidi, bre, parca ar fi Institutul de lingvistica pe-aici... Mai usurel cu gramatica!
La spusele lui Lostboy de mai sus QUOTE m-a napadit un for introspectiv transcendent si totodata transcendental (chestii diferite, totusi!) si mi-am dat seama ca atunci cand scriu corect, spre marea mea surpriza, nu consum nici o farama de energie. O fi de vina poate antrenamentul din clasele I-IV, urmat de o oaresicare aprofundare in clasele V,VI, VII. VIII ?.... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A-IX-a n-a mai incaput?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba ce stachie si-a luat "dentistu".
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |