Idei de protest impotriva angajatorului..., pentru salariul neplatit!
![]() ![]() ![]() |
Idei de protest impotriva angajatorului..., pentru salariul neplatit!
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
culmea ar fi sa incerc sa intru si sa mi se zica ca sint deja acolo
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Exact !Am fost anuntat ,nu anul asta,sa ma prezint la partid asu sa platesc cotizatia(la ambele(;
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ptiuu, ma mir ca inca nu ti-a venit scrisoare ca te-ai inscris la mai multe fonduri de pensii
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 22 May 2010, 01:31) Nu conteaza ca e pilos, prima oata plangere la ITM (sunt obligati sa iti raspunda) , apoi dat in judecata. Daca nu aduce statul de plata semnat de tine in instanta sau dovada platii pe card castigi 100% ...si daca o fi semnat deja cineva in locul meu ? ![]() Nu sunt violent de felul meu, poate asta e o solutie pentru cine stie sa o aplice. In schimb altceva: rabdare. As putea sa il sun in fiecare zi, sa ma duc la el cand e la masa cu prietenii, etc... De asta va intrebam daca aveti idei mai neconventionale de protest...deja am vazut cateva ![]() Ma gandesc la oamenii care inca mai lucreaza acolo...au primit 50 de lei inainte de sarbatori, atat!! Mi-e sila cateodata de tara asta in care unii oamenii isi pot bate joc de altii in asa hal, si mi-e sila de oamenii care se lasa calcati in picioare si tin capul plecat! Printre ei ma numar si eu, recunosc! Poate vor avea si altii ceva de invatat din situatia asta... |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 22 May 2010, 11:01) Adica dupa ce ca nu ti-a platit banii pentru care ai muncit, sa mai cheltui si pe telefon? Si daca il cauti zilnic cand e la masa ce crezi ca rezolvi, cel mult ii dai ocazia sa te umileasca si mai tare. Singura solutie legala este cea pe care ti-au spus-o destui pana acum: reclamatie la ITM. Daca dintr-un motiv sau altul nu vrei sa recurgi la aceasta solutie, atunci, iti ramane sa-l bagi in ma-sa in gandul tau, si sa ingropi toata povestea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Jan 2009, 09:46) Dragi colegi, De citeva zile, un idiot de vecin abia mutat in bloc parcheaza masina pe stil Paris. Daca vede ca nu intra, incepe si loveste masinile din fata si spate pina incape, da' nu s-ar indura sa puna si el masina in diagonala. Astfel, bara mea de la masina e cazuta-ntr-o parte, iar tipului din fata mea i-a bulit bara si o aripa. Intrucit nu reusesc sa pun mina pe el (vine pe la miezul noptii si pleaca pe la 9 dimineata) si chiar daca as face-o, n-as putea sa-l dau putin cu capu' de bara fiindca suntem supravegheati de camerele unui sediu UTI, m-am gandit sa-i pun niste mercaptan in prizele de aer de la aeroterma. problema e ca nu stiu de unde sa cumpar si m-am gandit ca poate ma ajutati voi. Multumesc de colaborare! |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Astazi am vorbit cu sefu' care nu vrea sa dea banii. Mi-a zis in fata ca nu o sa-i mai vad vreodata.
I LOVE ROMANIA!!! |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Am patit si eu chestia asta. Trebuia sa mai primesc un rest de vreo 300ron de la locul de munca de unde plecase. L-am sunat pe unul dintre patroni (sunt 2 asociati) si mi-a zis ca ma suna cum ajunge la birou. Dupa 3 zile inca asteptam telefonul. M-am enervat si in seara celei de-a treia zi, am intrat pe site-ul ITM-ului si am facut o plangere. Dupa 30 de zile (asta e termenul pentru a primi raspuns) am primit raspunsul: "puteti sa il dati in judecata pentru a va recupera banii". La vreo 2 zile m-a sunat celalalt patron si a inceput cu amenintarile, ca de ce i-am facut reclamatie, ca are el grija, ca o fi, ca o pati si ca banii aia nu o sa ii mai vad ca a avut el grija. Am zis ca asta e, dar....................luna urmatoare surpriza-"virare salariu-300ron".
Dupa un timp ma intalnesc cu un fost coleg de acolo "Ba ce le-ai facut astora ca a venit un control de la ITM care i-a amendat de i-a indoit". Sunt singurul care a plecat de la firma respectiva si am primit (pana la urma) toti banii si am si toate actele (fisa de lichidare, decizie.....) in regula. Cei care au plecat in aceeasi luna cu mine (inca 9 persoane) au ramas cu bani nevirati si fara fise de lichidare. Deci cred ca cea mai buna solutie e sa faci o plangere pe http://www.itmbucuresti.ro/ si sa mai astepti putin sa vezi ce se intampla. This post has been edited by catalin-g3: 4 Jun 2010, 08:11 |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
"PAULICA suparat pe firma...
Daca ar fi stiut ce-l asteapta, Seful l-ar fi ascultat pe Paulica si i-ar fi acordat acea marire de salariu. Nici nu cerea mult omul, 1 milion de lei vechi si prapaditi, macar sa-si scoata banii dati pe transportul in comun si, poate, si ceva din factura de mobil necompensata. Paulica avea prea mult bun simt sa-i spuna Sefului sa faca bine si sa-i sune personal pe acei furnizori din cateva simple motive: 1) Nu-i cad coaiele; 2) Cuvantul lui are mai multa greutate; 3) Paulica era prea gras si cu craci prea strambi ca sa fie secretara, fie si a Sefului, aflat la varsta temerilor si indoielilor, drept pt care ar fi regulat si-o pisica, numai sa-si reconfirme indoielnica virilitate; 4) Seful avea minute nelimitate, Paulica vorbea pe banii lui (putini). L-am auzit de multe ori pe Paulica spunand cu naduf ca lucram intr-o firma de rahat. Si ca merita sa ne pisam pe ea si sa ne caram in lumea larga. Dar n-aveam cum sa-mi inchipui nici in cele mai negre vise ca refularile pasnicului Paulica aveau sa se adevereasca mai ceva ca abstractiunile lui Nostradamus. Si se facu o zi de noiembrie oribil, cu o ploaie diluviana, numa' buna sa stai acasa, cu plapuma-n cap, necum sa vii la scarbici. Un fum alb gros, o duhoare patrunzatoare patrunsese in tot sediul, in toate ungherele, in toti porii. Nu atat frica de incendiu ne-a precipitat pe toti afara, in ploaie, ci mirosul acela lugubru, care parea ca ne exfoliaza esofagul si plamanii. "Ce Dumnezeu o fi? A luat foc serverul? O fi vreun scurtcircuit?" "De unde, miroase a sobolan mort, cred ca s-o fi prins unul in fire si asta i-a fost!", ne dadeam noi cu parerea. Evident ca nimeni n-a avut curajul sa orbecaie prin fumul gros inauntru nici macar pt a-si salva hainele. Ne-am numarat intre noi. Lipsea Paulica. "Te pomenesti ca a ramas inauntru, bai, sariti si scoateti-l, ca asta se asfixiaza acolo si, aitist nebun ce este, daca nu ii da nimeni un mail ca arde sediul, singur nu-si da seama". "Nu va duceti, ca muriti degeaba, Paulica a iesit val-vartej acum 10 minute", ne-a spus o colega. Si dus a fost. Nu si consecintele plecarii sale intempestive. Ce am aflat ulterior a fost o palma pe obrazul tuturor domnisoarelor de la resurse umane care ne invata ca la interviu se merge cu capul in pamant si nu se intreaba de salariu. Asa facuse si Paulica si a ajuns ca noi toti, doar ca pragul lui de toleranta era altundeva situat. Ardelean molcom, Paulica se enerva greu, dar cand ajungea la concluzia ca-i bai, apai bai era! Dupa a douazecea intrevedere cu Seful, in care i se pusese aceeasi placa (compania e-n dezvoltare, are cheltuieli mari - normal, Seful isi luase 4x4 si pasase vechea masina socrilor - ca el, Paulica, este platit oricum regeste pt munca "de rahat" pe care o face, ca ar trebui sa fie recunoscator ca i s-a dat sansa de a munci la patron strain si ca este un vierme profitor), Paulica a ajuns la concluzia ca-i bai. Restul e istorie. Cand firma e de cenzurat, iar tu faci - zice Seful - munca de rahat, nu poti decat sa accepti ca duci o viata de rahat. Dar macar cald sa fie, sa nu faci amigdalita. Drept pt care Paulica si-a facut nevoile pe platoul din cuptorul cu microunde. Un rahat mare, incolacit, ca un kurtoskolacs, de abia a incaput. Dupa care ardeleanul scos din minti, pe care nimeni nu-l auzise un an ridicand tonul, a rotit temporizatorul pt 10 minute. Si dus a fost. Domnisoarele de la resurse umane ar trebui sa invete ca un rahat copt lent si uniform, la peste 300 de grade Celsius, timp de 10 minute, pute nu ingrozitor, ci este insasi definitia ororii. Pute insidios, pt ca nu te paleste dintr-o data, ci lent, prin toate lufturile de sub usi si intra pana si-n tencuiala. Ceea ce s-a si intamplat. - n-am mai putut purta niciodata haina uitata in cuierul de pe holul de langa biroul sefului, unde era amplasat nefericitul cuptor cu microunde. Nici colegii mei - sediul a trebuit sa fie abandonat definitiv. Dupa 2 saptamani de stat cu usile si ferestrele vraiste, mirosea ca la crematoriu. Nici zugravitul nu a rezolvat mare lucru, desi a costat mult mai mult decat milionul in plus la leafa bietului Paulica - a trebuit schimbat tot mobilierul. Prinsese miros de privata comunala, cu imbunatatiri de mahon nobil - cuptorul respectiv n-a mai fost bun nici pt tiganii care treceau prin zona sa ridice deseurile. "Da' ce-ati facut, manca-v-as, v-ati uscat cainele in cuptor si l-ati uitat acolo?!", ne-au intrebat ei si au renuntat sa-l mai ia - Luminita a facut hepatita. De greata. Acum sufera si de constipatie cronica si colon iritabil, pt ca orice drum la toaleta pt cuvenita usurare ii da frisoane - Seful a pierdut un contract banos de publicitate cu o mare agentie. Clientii au intrat la banuieli vazand ca El Lider Maximo se tot codeste sa-i invite in sediu si se intalneste cu ei prin restaurante si hoteluri. Probleme de bonitate, daca nici sediu nu-si permit - si-or fi zis ei si dusi au fost. Pt ca zgarciobul nici macar n-a vrut sa inchirieze temporar un alt sediu. - chiar daca lucrez acum altundeva, eu nu mai vin cu mancare de acasa si cu atat mai putin nu concep sa o mai incalzesc la microunde. Si asta ma costa al naibii. Unde mai pui ca am fobie la electrocasnice Ziceti si voi, acum. Nu era mai ieftin sa-i fi dat amaratului blestematul acela de milion in plus?" |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() QUOTE a. "Te pomenesti ca a ramas inauntru, bai, sariti si scoateti-l, ca asta se asfixiaza acolo si, aitist nebun ce este, daca nu ii da nimeni un mail ca arde sediul, singur nu-si da seama". |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ovidiu, in locul tau, daca, si subliniez DACA nu as avea ce ii face pe cai legale sau m-as teme foarte mult si intemeiar sa il atac prin aceste cai, m-as duce si i-as arunca un molotov in masina, eventual in casa. Dupa cateva luni asa, sa nu stie cine a fost. Asa, sa simta si Mu*stul ce inseamna sa te simti legat de maini sid e picioare.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 01:04 |