LG 42LH2000, DVB-C?
![]() ![]() ![]() |
LG 42LH2000, DVB-C?
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
CVBERTDAS-JIKDSF!BGFAD?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Bine le mai zici, carasanule!
![]() |
--------------------
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu stiu de ce ,dar nu imi intra pagina,vezi tu:
http://www.lg.com/ie/tv-audio-video/televi...tv-42LH2000.jsp |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Furyous |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 141 Joined: 9 February 05 From: Ploiesti/Brasov ![]() |
|
--------------------
Logan
1.6 -
2004 (Fluence 1.6 - 2010)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca e seria LH, atunci are. Pune tara pe Suedia sau Finlanda (sau mai bine pe "--") sursa "cable" si scanare full. Rabdare ca dureaza vreo 15 minute, nu-l intrerupe.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri, il iau si va spun daca are sau nu.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si vezi sa nu te bucuri prea mult. Astia vor coda semnalul digital pana la urma, si iti vor baga pe gat un reciever d-ala. Deci cam degeaba iei cu DVB-C, e o chestie provizorie...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa fie niste probleme cu subtitrarea pachetului de programe Discovery, dar daca engleza nu e o problema, poti dezactiva subtitrarea care se vede taiata.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe ce televizor si cum conectezi "cutia" la el?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Tot pe un LG de 107, conectare prin Scart.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Cand vor aparea recievere cu conectare prin HDMI sa-ti iei unul. Pana atunci nu cred ca merita sa iei alt teveu' doar pentru asa ceva.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Stie cineva ce contine exact, grila digitala neoficiala a RDS?
![]() TIMISOARA! This post has been edited by Jack Daniel's: 22 May 2010, 19:50 |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Stai putin , Gaz Rar, tu esti la RDS sau vorbesti din amintiri?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
El are niste fixuri, nu intelege ca pur si simplu nu peste tot exista si varianta UPC, si oricum daca ar exista inseamna ca trebuie sacrificat netu' de la RDS, ala cu metro de 10.xMb/s in favoarea unuia de doi lei de la UPC.
In Pitesti nu exista UPC de exemplu, RDS are exclusivitate inca nu stiu cati ani in orasul asta... Vor da si cei de la RDS recievere cu HDMI... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da, sunt la RDS, net fix, net mobil, tel fix, tel mobil, dar ce treaba are netul de la RDS cu televiziunea? am zis RCS, aia insemnand partea de TV, care e sub orice critica. Am avut si d'aia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Io nu pot sa-mi bag tembeliziune de la UPC nici daca vreau. Si intr-adevar, in afara de grila de programe, RDS-ul e zob la tembeliziune, ieri am fost la tara in mijlocu' campului si m-am minunat cat de bine se pot vedea toate canalele in comparatie cu ce vad eu prin Pitesti, si nu doar in blocul meu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Ce ai la tara, ce provider?
|
--------------------
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Ma intrebi? Habar n-am, ceva local, nu stiu sa fie vreunu dintre astia mari. Da' anu' trecut prin vara venisera cu infrastructura noua, de atunci se vede asa frumos. Nu ma refer la digital, ca-i analog, dar ma refer la calitate in sine, la mine in oras RDS nici pe analog nu e in stare sa transmita absolut toate canalele la o calitate maxima pe analog.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:47 |