ceva scurgere.....
![]() ![]() ![]() |
ceva scurgere.....
salwiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Salut pe la injector nu are ce sa curga decat motorina care din cate stiu eu nu se face ca smoala chiar daca se amesteca cu praful.Sterge bine toata zona cu o carpa si vezi exact care este cauza sau fa o poza.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
salwiu |
![]()
|
Stiu ca nu este zmoala...Seamana. Am facut niste poze. Ceea ce curge iese din jurul injectorului.
Attached thumbnail(s) DSC05649.JPG ( Size: 132.8k ) Number of downloads: 422 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
hmmm ciudat si vad ca a curs destul.Parca ar fi mastic din acela de etansare doar ca nu vad ce sa caute acolo.
Mai las si pe alti sa-si dea cu parerea ca chiar nu am idee.La fostul meu Pajero care era destul de vechi singurele scurgeri erau de ulei pe la garnituri sau motorina pe la pompa de injectie. |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
sigur nu e motorina amestecata cu ceara-conservant si de aia sa aiba aspectul ala? Ia un spray de curatat discuri si spala bine pe acolo si vezi daca mai apare . O rondela de etansare pentru injector rezolva problema in caz ca e motorina , du-te la reprezentanta si ia una noua ca e cativa lei .
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Injectorul ala iese de acolo sub forma de bucati. Intreg nu cred ca poti sa il scoti
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
zici ca este metal topit ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
salwiu |
![]()
|
O sa ma duc si la reprezentanta sa vad ce zic si ei... mi a zis cineva ca s ar putea sa nu fie strans destul injectorul. Ms oricum
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
salwiu |
![]()
|
Injectoarele le am verificat si sunt in stare foarte buna de functionare. Mi a mai zis cineva ca am un piston blocat si de la aia este.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
caphonne |
![]()
|
Ala care ti-a zis ca ai un piston blocat este un mare......Daca aveai pistonul blocat motorul tau era pa demult.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:48 |