cost distributie slz 1.4l ?
![]() ![]() ![]() |
cost distributie slz 1.4l ?
cristianrobert |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|||
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
in mod normal se schimba la 4 ani sau 60.000 km.nu ne-ai spus din ce an e masina???
ar trebui schimbate urmatoarele: -kit distributie(curea+rola intinzaroare):150-200 ron -curele accesorii(aer+servo+alternator):apox 70-80 ron toate -ulei+filtru(depinde de care pui) -pompa apa+antigel.(aici nu stiu sigur) in mare cam astea se schimba ca sa stai linistit inca 60.000 de km. pretul pieselor variaza... |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
masina e din 2005 uleiul l-a schimbat deci raman restul de schimbat multumesc mult pt raspuns
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Eu nu am schimbat rola intinzatoare.....
Ce probleme pot apare daca nu e schimbata? Aia din service nu au spus ca ar trebui schimbata... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
huruie, ca e un rulment
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Daca dau cu WD-40 ajuta cu ceva?
sau am sanse sa stric ceva.... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
nu strica
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
pompa de apa nu se schimba decat daca e defecta
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am cumparat azi Curea si Rola intinzatoare 160 Ron kitul . Cureaua e Power Grip HDT Made in UK iar Rola e Goosrrih (sau ceva de gen ) Facuta in Japan . Luate din Vitan
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Aveti idee cam cat rezista cureaua de accesorii ? Am 70.000 si n-am schimbat-o
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia se schimba usor si e ieftina. Tine pina se rupe....
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
apostuviorel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
Am fost acum 30 de minute la un magazin din galati de piese auto si mi s-a spus ca: "Vem kit distributie Solenza de origine care costa 190 ron si avem kit distributie Gates care costa 90 ron. Ambele sunt absolut identice ata la calitate cat si la garantie!"
Intrebari: 1.Chiar asa diferente mari de preturi sa fie? 2. Am vazut ca aceasta curea are 96 de dinti. E adevarat ca, cureaua de distributie de pe Solenza este si pe Logan? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
1. Diferenta de pret este doar pentru ca pe una scrie Dacia / Renault.
2. Este aceasi curea pe Logan, Clio, Megane, Kangoo, adica pe toate motoarele de 1.4 si 1.6 8v. Daca este ca cea de aici, este buna: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1928014 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
kitul de distributie (curea si rola) este identic la 1.4 mpi si 1.6 mpi? Adica e acelasi reper pentru dsn, slz, lgn?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da, pentru motoarele 8v este acelasi.
Vezi si in poza pusa in link-ul de mai sus. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
de ce nu le schimbati voi daca aveti o tursa de chei tubulare , in 2 -3 ore o schimbi usor cu reglajele de rigoare sunt descrise pe forum daca o sa cautati si nu va mai trebuie nustiu ce scula de reglaj al tensiuni ideea e ca trebuie pretenionata de doua ori .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
salutare.a venit vremea sa schimb si eu distributia la solenza mea 1.4 model confort fara aer si servo si am gasit rola Ina,Febi si Skf la dimensiunea de D= 55mm si L=22 si curea Conti si Gates cu 96 de dinti.ce parerea aveti?se potrivesc?sunt bune ca si calitate?aa si am mai gasit pompa de apa Skf,Febi si Hepu cu 20 de dinti.se potriveste.care dintre astea crede-ti ar fi mai buna?din cate am inteles eu kiturile de distributie CONTITECH au in componenta rola Ina si curea Conti.va multumesc
This post has been edited by alexandrusiri: 24 Aug 2009, 20:41 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
dmhyou |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 7 May 08 ![]() |
are 63000km si as vrea sa schimb distributia...... pe la ce service-uri ati schimbat in BV? preturi...? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala BV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 17:38 |