Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 May 2010, 21:18) Gata, e pauza, continuati. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Domnule Markos, ce fel de judecata faceti aici? Unde-i ordinea, unde va sunt membrii, unde-s inculpatii, unde-s acuzatorii? Instanta dvs sacs!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Bai astia, voi va organizati la mine-n ograda? Eu unde-s? Liviu unde-i? Ma gindeam eu ca stie Tov. Secretar General ce stie, cind zicea de "agenturili straine" - poftim dovada: Markos asta... dupa ce ca tot ei au scufundat si Titanicul, subverseaza(*) pe DC.
@pastrama: ce martori, mai? Numai in fata Marii Adunari Nationale... (*) subverseaza: desfasoara activitati subversive |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
suntem aici, frunzarim probele, ciocu mic! judge.gif
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Scuzatz toarshu Os, da' aia cu titanicu' erau evreii, nu grecii!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dadaa, IceBerg, evreu din hamerica!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ei na, ca Eisberg o fi roman...
|
--------------------
.
.
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 22 May 2010, 22:39) Bai astia, voi va organizati la mine-n ograda? Eu unde-s? Liviu unde-i? Ma gindeam eu ca stie Tov. Secretar General ce stie, cind zicea de "agenturili straine" - poftim dovada: Markos asta... dupa ce ca tot ei au scufundat si Titanicul, subverseaza(*) pe DC. @pastrama: ce martori, mai? Numai in fata Marii Adunari Nationale... (*) subverseaza: desfasoara activitati subversive Deverseaza... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
Subverseaza, deverseaza, sânge sa curga!
NU mia deviati discutia... asadar: bai astia, voi va organizati fara aprobare la mine-n batatura? @radian: cind torni in pahar, tot transvazare se zice? |
--------------------
.
.
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Intrebarea e: au apucat sa se organizeze? Nu de alta da' s-au auzit niste plangeri...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vroiau sa darame sistemul de valori DC... d-aia nici nu au fost alesi democratic, s-au instituit ca o celula anarhista.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(os @ 22 May 2010, 21:45) Nu bre, cand torni in pahar se zice ca torni in pahar... Se zice transvazare cand transferi din recipient in rezervorul personal. Adica, ca sa ma fac mai bine inteles, dupa ce termin de postat mesajul, ma duc la frigider, iau o doza de bere si o transvazez in mine... L.E. Visule, adica, a aparut o factiune dizidenta pe DC? This post has been edited by radian: 22 May 2010, 21:50 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
Mai, inseamna ca eu am facut asa: am turnat in pahar, si abia apoi am transvazat.
Intre timp insa am decis sa ma (pro)pun ca cenzor la Sfatul asta... Edit: sau, ca sa sune mai romaneste, in Consiliul de Administratie. |
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca-i musai, cu placere
![]() This post has been edited by ady77: 22 May 2010, 21:53 |
--------------------
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu ma autopropun spion oficial
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
os |
![]()
|
Aici e o denaturare a realitatii: cenzorul e tocmai _garantul_ democratiei... cred
![]() Ideea e baza aici este foarte... nationala: nu-i bine sa trebuiasca sa faci ceva, sau sa iei decizii. E mult mai misto sa coordonezi vag (de aia am scris Consiliu de Administratie). |
--------------------
.
.
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu propun deja spre aprobare primele masuri ! Daca nu vor fi aprobate, voi trece direct la puci !
1. Viteza minima admisa pe autostrada 160 kmh 2. Viteza legala pe drumuri nationale 130 kmh 3. Parcurgerea virajelor de 90 de grade din intersectii permisa cu frana de mana 4. Trecerea in subordine directa a organelor exploatatoare de radar si folosirea acestora pentru amendarea celor care nu respecta limitele minime de viteza mai sus amintite. 5. Culoarea roz si manele trecute in ilegalitate, pedeapsa cu suspendarea permisului de conducere si inchisoare 6 luni This post has been edited by dr_mKe: 22 May 2010, 22:00 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
os |
![]()
|
@dr_mKe: Ba nu. Roz (in combinatie cu de exemplu negru) poate sa ramina in anumite zone.
@radian: pai daca iau si indemnizatie, revin la ideea initiala: cenzor. |
--------------------
.
.
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai dacia mea nici nu prinde 160 km/h. Asta ar insemna ca n-as mai avea voie pe autostrada?!?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Doctore, du-te.....
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@dr_mKe: bine ca nu treci la alte chestii... ca citisem altceva in loc de puci...
3. Parcurgerea virajelor de 90 de grade din intersectii permisa cu frana de mana asta era interzisa?? This post has been edited by sorin1983: 22 May 2010, 22:03 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
BZN |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 22 May 2010, 23:00) Eu propun deja spre aprobare primele masuri ! Daca nu vor fi aprobate, voi trece direct la puci ! 1. Viteza minima admisa pe autostrada 160 kmh 2. Viteza legala pe drumuri nationale 130 kmh 3. Parcurgerea virajelor de 90 de grade din intersectii permisa cu frana de mana 4. Trecerea in subordine directa a organelor exploatatoare de radar si folosirea acestora pentru amendarea celor care nu respecta limitele minime de viteza mai sus amintite. 5. Culoarea roz si manele trecute in ilegalitate, pedeapsa cu suspendarea permisului de conducere si inchisoare 6 luni Da, de acord. Se aproba. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Macar 130 kmh prinde ? Putem modifica
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Looool il face de kkt...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:27 |