Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce-i?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
...
This post has been edited by driverx: 23 Mar 2012, 14:14 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Până la urmă, ce-a fost azi la guvern?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
.Nimic...
This post has been edited by DannyY: 23 Mar 2012, 14:28 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci eu recunosc ca-s clona lu' ady76 si var cu ady78
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 22 Mar 2012, 18:12) ![]() ![]() ![]() N-ai mai avea unde sa moderezi. Ar ramane doar cafeneaua. Una maaaaaaaaaaaaaaare. Cat tot forumul. ![]() In alta ordine de idei, odata cu venirea primaverii au rasarit leprele precum ghioceii. Pacat, mare pacat. :borala. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Mar 2012, 14:52) Nu-mi mai adu aminte...am avut 2 cuiburi de ghiocei, (pusi de vreo 4 ani, cu manutele mele) ieri mi i-au furat (cu tot cu radacina, ziua-n amiaza mare ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si vrei un sfat de-al bătrânilor?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sau o mitraliera, dac-aveti.
|
--------------------
Dacia
1310
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pot sa-ti recomand doar asta:
image12732519444be44868b44fb.png Stii tu unde sa-ti dai cu ea ![]() Leo nu mai are unde saracu' ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
maho |
![]()
|
Ar trebui sa presupun ca aia-i o tesla ? Ca mie mi-a dat altceva:
http://www.google.ro/search?q=tesla&hl=ro&...iw=1152&bih=708 Orikum, n-as folosi-o pe ale mele (inca mai am nevoie, mai sper la urmasi ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ia legatura cu Victoras.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(maho @ 23 Mar 2012, 16:15) Ar trebui sa presupun ca aia-i o tesla ? Ca mie mi-a dat altceva: http://www.google.ro/search?q=tesla&hl=ro&...iw=1152&bih=708 ... Incearca asa! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Am primit urmatorul PM:
QUOTE catre sfatul batrinilor rog puneti in discutie subiectul kum. el e userul care se cearta cu toti jigneste si provoaca polemica sii trateaza pe multi ca pe niste neica-nimeni. a inceput cu barhi pe care l-a facut intretinut analfabet de parinti a continuat cu radian numind-ul alcolic betiv desii mai in varsta ca ani a continuat cu dragospe numind-ul popa ipocrit si lista poate continua (acum ia zis mucea lui schija). si alti useri se mai cearta pe forum dar aici e mare diferenta. ghinionul proverbial ma face sa citesc toate mascarile lui kum simi provoaca sila relizand ca traiesc intro tara de manelisti mamaligari prosti. rog lua-ti masuri. ps: rog numi divulgati identitatea ca nu vreau scandal Astept parerile avizate, ca treaba pare serioasa. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
ghinionul proverbial= tony-s
![]() ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() asta-i olimpic la romana, sa muara cici ![]() This post has been edited by kum: 30 Aug 2012, 13:34 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ady nu cred, tony nu uita de "clonache" si "omul nou". asta tine minte tot.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
imi cam dau seama de unde provine acel peme... pacat...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci recunosc
![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io nu-sh'ce-i aia "analfabet de parinti", e o injuratura mai noua care n-a ajuns in catunul meu?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Anonimul acesta de butonul "Report" n-a auzit?
Sau doreste pentru kum o pedeapsa mai aspra, cum ar fi oprobiul public al batranilor forumului? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kum |
![]()
|
Markos: sa-i transmiti acelui anonim ca tocmai ce a demonstrat cat de bașit este... Nu m-as fi gandit vreodata ca e asa de prost incat sa faca gesturi de-astea. Si sa-i mai transmiti ca pana si Leo e mai "barbat" ca el. Ca daca are ceva de mieunat sau de zgariat, o face pe față, barbateste.
Asa sa-i spui acelui anonim care este el anonim... Chiar si prin PM... This post has been edited by kum: 30 Aug 2012, 14:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
maho |
![]()
|
Apropo de
QUOTE rog lua-ti masuri. :Intr-un sat de munte e mare agitatie in fata primariei. Iese primarul si intreaba: - Ce s-a intamplat? - Apai dom' primar, s-o pripasit un negru pe la noi prin sat si ne reguleaza toate femeile. - Si....N-ati luat masuri? - Apai, am luat la toti, dar tot a lui e cea mai mare. |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 30 Aug 2012, 15:36) Markos: sa-i transmiti acelui anonim ca tocmai ce a demonstrat cat de bașit este... Nu m-as fi gandit vreodata ca e asa de prost incat sa faca gesturi de-astea. Si sa-i mai transmiti ca pana si Leo e mai "barbat" ca el. Ca daca are ceva de mieunat sau de zgariat, o face pe față, barbateste. Asa sa-i spui acelui anonim care este el anonim... Chiar si prin PM... Ii transmit, da' de ce te-ai opărit așa? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Păi kum nu e în sfatul bătrânilor? Nu are imunitate?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu mai știu, este?
Kumule, ești? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Este!
L.E.: Trebuie înființat un for superior care să-i judece pe cei din sfat. Ceva gen CCR. This post has been edited by Lostboy: 30 Aug 2012, 14:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:16 |