Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te poți documenta și singur.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 31 Aug 2012, 12:02) Asta ca sa vedem ce campionat de rahat avem. Pe topiucul de fotbal se discuta despre anonime, suspendarea lui Base etc.. Ca si pe mine m-a indrumat am uitat cine (da'ii multumesc respectuos!) sa citesc topicul cu fotbalul, dupa ce ii impuscam lui tonelus niste replici savante pe topicurile politice. Am citit topicul de(spre) fotbal si m-am lecuit. Asa ca, da, citeste musiu kum topicul de fotbal si las-o (muuult!) mai moale. PS Hai anti-sistemul. Sus PPDD! (82% pe bune!) Colegu', am mai citit si eu pe topicul cu fotbalu'. Si nu uita ca tonica mai scrie si pe la politica. 31 Aug 2012, 12:05: QUOTE(ady77 @ 31 Aug 2012, 12:04) Ma moldovene... Nu ma fa sa te-njur. Adica tu-l crezi prost pe grecu, sau cum? This post has been edited by kum: 31 Aug 2012, 11:05 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Bineinteles ca daca grecu ar binevoi sa arate la vreun moderator (nu popa, bineinteles) acel PM de la Tony-s, in secunda doi as recunoaste ca am fost un mare idiot si un mare bou ca l-am banuit pe nedrept. Si mi-as da si o vacanta de cat ar vrea el.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 12:04) Colegu', am mai citit si eu pe topicul cu fotbalu'. Si nu uita ca tonica mai scrie si pe la politica. Poi tocmai aia e. Ca eu nu prea citeam topicul despre fotbal, asa ca nu pricepeam neam de ce asta scrie baliverne si enormitati si nime' nu-i da peste mana. Am fost prevenit cu intarziere. Mai bine mai tarziu... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 12:08) Bineinteles ca daca grecu ar binevoi sa arate la vreun moderator (nu popa, bineinteles) acel PM de la Tony-s, in secunda doi as recunoaste ca am fost un mare idiot si un mare bou ca l-am banuit pe nedrept. Si mi-as da si o vacanta de cat ar vrea el. E limpede că nu traversezi o perioadă de vârf intelectual. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Da ma dacis. Io ma refer la stil, nu la continut
![]() Arata-mi tu postari ale lu' tony-s scrise in stilul asta de analfabet. Nu-mi arata ca foloseste termenul de mamaligar sau mai stiu eu ce cuvinte mai foloseste, ca orice prost se pricepe sa foloseasca expresiile cuiva ca sa-l bage in rahat. Repet: se poate transa chestia asta foarte usor si rapid. Si as mai pica si eu de papagal urat de tot. ![]() 31 Aug 2012, 12:16: QUOTE(Markos @ 31 Aug 2012, 12:11) E clar ca nu ma pot ridica la nivelul domniei tale. La noi in moldova, maximul intelectual e atins in momentul cand stii sa joci X si O! Noroc ca mai mancam o mamaliga, ne mai creste aichiuu' This post has been edited by kum: 31 Aug 2012, 11:16 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Brusca trecerea asta de la canicula la temperaturi normale.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
dacis |
![]()
|
E unii pe aicea pe la cafenea care-și fac cuburile de gheata (pe care le pun sa plueasca-n vischi) din aceeasi apa cu ganganii tropicale ca Base. Ca vad ca au simptome identice: cum se linisteste cat de cat atmosfera, cum baga boldu’n curu USL-ului…
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 31 Aug 2012, 12:13) Repet: se poate transa chestia asta foarte usor si rapid. Si as mai pica si eu de papagal urat de tot. ![]() Eh, daca insisti.. ![]() Attached thumbnail(s) PM.JPG ( Size: 148.83k ) Number of downloads: 326 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@Markos : Focșani-Nămoloasa-Brăila !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
kum |
![]()
|
...
This post has been edited by kum: 31 Aug 2012, 11:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Păi scrie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Mdea...
Te-am banuit degeaba. Tu doar ai participat la treaba asta. Este evident ca mesajul este scris de cineva care se pricepe sa scrie dar care nu vrea sa imi spuna in fata ce are de zis. Popa braileanu' mi-a servit perverse destule incat sa nu ma gandesc la el. De fapt cred ca asta a si urmarit. Ipocrizia si frustrarea lui e mare. In schimb nu prea cred ca tu ai fost ingerasu' in toate astea. Ma rog, nu tu l-ai scris. Asa ca: SUNT UN MARE BOU CA L-AM SUSPECTAT PE GRECU' CA A SCRIS ACEL MESAJ. EL DOAR A FOST INTERMEDIARU'. UN FRUSTRAT PERVERS SI UN IPOCRIT CU ACTE IN REGULA L-A SCRIS. UNU' CARE SE DUCE LA BISERICA DOAR CA SA FACA PARADA, SA-L VADA "SATUL" CA SE DUCE. Baga repede cate zile/saptamani vrei sa iau pauza. 31 Aug 2012, 12:56: L.E. Daca mi-ar fi trimis mie acel mesaj care te-ar fi privit pe tine ar fi primit un reply cu un flit. In nici un caz nu as fi fost partas la rahatul ala de "farsa". Asta ca sa fiu eu linistit ca nu sunt chiar atat de bou. ![]() This post has been edited by kum: 31 Aug 2012, 11:56 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Ai dreptate, am greșit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
P.S. iti dai seama ca tot de rahat esti, nu? Daca mesajul ar fi provenit intr-adevar de la tony-s, ai fi avut 100% dreptate sa te dai indignat ca te-am suspectat. Da' asa...
Oricum ai da-o, tot e de căcat atât faza cat si cei care au gandit-o si au pus-o in practica. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Kum realizezi ca pot(i) face acelasi mesaj sa para venit de la tine, de la mine, de la tony-s?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Acum ce să fac? Lovește-mă, biciuiește-mă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Si fara, dar cu mai mult efort.
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:24 |