Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ne adaptăm în avans.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ba nene, deci cat tupeu pe el! El da spaga si tot el cu gura mare
![]() Badie, te-ai molipsit de la puie monta? Io n-am primit nimic. ![]() This post has been edited by kum: 12 Nov 2014, 15:15 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ii bag oricind votul in urna, sa-i scoata cineva dintii inainte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ady77 @ 12 Nov 2014, 15:59) Da' matale cu ce treburi pe aici? Ca nu tin minte sa te fi vazut pe vreo lista. QUOTE(Markos @ 22 May 2010, 18:28) Lista e completa, felicitari si mult succes! 1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kum 8. Filip - derogare exceptionala (varsta) 9. Victoras2001 - derogare exceptionala (vechime forum) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aide PLT, lecitina maica, lecitina!
QUOTE(Markos @ 24 May 2010, 20:44) os ne trateaza cu dispret bolsevic, asa ca UPDATE: 1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kum 8. ady77 - derogare exceptionala (anisori) 9. Victoras2001 - derogare exceptionala (vechime forum) Si daca nu iese Presedintele de onoare din coma, pe cuvant ca-l schimb si pe el. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Gata ma, te-am gasit!
Hmm, restant cu cotizatia din august 2010.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
O platesc (cand da mosul spaga)
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Ești neserios. Am stabilit o cotizație simbolică (85 eur/lună), e chestie de obraz.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai pe luna v-ati gasit
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
E nevoie de banii astia, îi caut avocat lui tataie si-i scump!
Recunosc ca m-am gandit si la un jurist ieftin si prost, gasisem unul, da-i parte-n proces ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai binenteles ca-i cauti avocar ca doar e de-al tau, sunteti colegi in SB.
CORUPTIE LA VARF! JOS CU SFATUL BATRANILOR! VREM ALEGERI LIBERE SI ANTICIPATE! TICALOSILOR, VA ACOPERITI UNII PE ALTII. LIPSITI DE LA SEDINTE. VREI SA-L SCAPATI PE Badie PE MOTIV D ELIPSA CVORUM. HUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOO Stie el Bascu ce stie cand vorbeste de sistemul ticalosit. La Sfatul Batranilor s-a referit cu siguranta. This post has been edited by radian: 12 Nov 2014, 17:11 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Vezi ca evacuez sala.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' pe tine te-a uns șef de sală?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bion.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Eram îngrijorat. Credeam că tu.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
1. bion - Presedinte de Onoare
... ... ... 7. kum membru Io-s ala mardeiasu... Moldo e cu lipit afise... Mai avem pana avansam. Intai tre' sa se uscheasca aia din conducere ![]() This post has been edited by kum: 12 Nov 2014, 19:29 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Bion nu s-a ecsprimat public.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Pai nici nu trebuie. Tu crezi ca peste tot sunt presedinti ca base? Bion e mai degraba ca imparatu' Japoniei.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E din dinastia bionica.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
Bion a regularizat mai multe nobile sasoaice, ariene, deci va fi partial. Adica nu va fi impartial. Trebuie recuzat. Sau acuzat. Sau refuzat. Stie Vercinge.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Lasati vrazeala si bagati teveu pe confruntare !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Au măsluit si lista!
![]() Iată ORIGINALUL: QUOTE(Markos @ 22 May 2010, 18:28) La cererea expresa a mai multori coforumisti, se accepta a doua (si ultima) derogare. Lista e completa, felicitari si mult succes! 1. gabize - Presedinte de Onoare 2. gabize 3. gabize 4. gabize 5. gabize 6. gabize 7. gabize 8. gabize - derogare exceptionala (varsta) 9. Sergiu Nicolaescu - derogare exceptionala (vechime forum) |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Sejur de doișpe zile???
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Superofertă, 50% reducere.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:10 |