Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Uita si s-acolo.
![]() Da-si face doua conturi si rezolva. ![]() Da' daca-l uita si pe-al doilea?? ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Dragi bătrâni,
Probabil că nu sunteti străini de ultimul pocinog, in care ex-defectul Kum a căzut secerat in urma unei decizii a unuia dintre admini. Asadar, poate prin bunăvointa voastră, vom reasambla sfatul in aceasta zi sfanta pentru a face dreptate. Va multumesc, Junele necopt - MuciX. ![]() This post has been edited by MuciX: 21 Feb 2016, 07:55 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Kum cu siguranta a fost "recidivistul" DC, dar e o figura pitoreasca, isi are sarmul sau si forumul fara Kum e mai sarac. Chiar daca se exprima mai putin academic e genul "ce-i in gusa si-n capusa". Rog administratorii sa revina asupra deciziei de banare definitiva.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
mai eu sint batrin da cu minte mai putina asa ca ce voi debita in continuare va fi pe linga subiect
Kum e o specie mai aparte, l-am "citit" inca inainte de al vedea face-to-face (derulati de la 2'55") si dupa cum ziceam si pe celalalt topic sufera de o dedublare de personalitate ![]() acum din perspectiva mea l-as fi tinut pe tusa, i-as fi dat ceva asemanator cu ce are tony-ca dar nu l-as fi exclus definitiv repet, fiindca il cunosc cit de cit pentru ceilalti masura pare fireasca cum e bine nu prea stiu dar ai o viata destul de grea ca moderator cu useri mai impulsivi precum onoratul Kum eu sper sa poate reveni cu vechiul nume, pocait si cumintit, altfel se ajunge la balamuc ca atita asteapta si ailalti |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pocait si cumintit? In genunchi si cu 100 de Ave Maria? N-ai sa-l vezi asa, ca nici tu n-ai face asta. N-are nicio dedublare, fata de multi de pe forumul asta.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ce,n-ai mai vazut?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cine?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce?
|
--------------------
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Da !
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
cind eram mai țînc am auzit o categorisire a oamenilor:
buni rai soferi cum sint soferii ? ![]() asa ca treaba cu dubla personalitate nu o vad ca pe ceva rau, pur si simplu intr-un om pot coexista doua tipuri de caractere ce in mod normal se exclud mai depinde si de celalalt cu cine vrea sa discute ![]() This post has been edited by Cosstel: 21 Feb 2016, 09:41 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 21 Feb 2016, 07:53) Deja lumea s-a mobilizat pe Facebook! ![]() Attached thumbnail(s) manifestatie___kum.JPG ( Size: 47.49k ) Number of downloads: 332 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce-i mai plăcea la copitală.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca tot s-a propus sa revina sub forma de clona, o idee ar fi "TAFKAK".
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu ca as sustine neaparat reintoarcerea lui kum, dar as propune eliminarea pedepsei prin banare a uzerilor adevarati (non spammeri, >5 posts). Schimbarea avatarului pentru 7 zile cu o poza cu persoana ta, echilibrand un papuc pe cap pare sa acopere majoritatea infractiunilor forumistice.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Se poate face (semna) o petitie? Un poll, ceva?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
M.C. |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(mars @ 21 Feb 2016, 13:09) As vota pentru, desi mi-e teama ca e prea batran ca sa devina mai tolerant si sa inteleaga ca ala care nu gandeste ca el si care are alt punct de vedere nu da dovada neaparat de prostie crasa. De la asta a plecat "conflictul" meu cu el (il facuse prost la modul cel mai direct pe alt coleg si nu a primit suspendare iar postarea nu a fost stearsa pentru treaba asta). Altfel, nu m-am ofensat prea tare ca m-a porcait la "foc de voie" ..ca nici eu nu am fost usa de biserica si am pus gaz pe foc ![]() This post has been edited by Dan73: 21 Feb 2016, 13:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In conditiile da azi de pe DC excolegul kum s-ar umple de penibil daca ar reveni. Poate dupa schimbari pe ici pe colo prin punctele esentiale.
Cu rsicul de a fi si io banat dupa mine actualmente forumul e dirijat in multe privinte prin reactii umorale si spinale si subiectivism. Stiu e privata etc. Dar daca te bagi sa faci asa ceva atunci let it go. Personalitati duplicitare sun kklau pe forum ascunsi dupa protectia anonimatului.Multi isi refuleaza aici frustrarile cotidiene sau existentiale. Se arata muschi de mucava se arunca scatol cand in realitate personajele l-ar hali cu polonicul,mitomania e la loc de cinste etc. Chestia e sa citesti personajele si sa dai fiecaruia crezi ca merita. Toti sunt perfecti dar unii sunt si mai perfecti. Unii dau cu paru altii disimuleaza grotesc in moralitate , etica si alte chestii. Unii vor sa realizeza ce in real life n-ar putea realiza niciodata. Slava domnului majoritate celor care sunt din categoria useri vin aici sa se relaxeze sa glumeasca sa faca sarje sa se informeze. Sa va traiasca soacrele si sa aveti abonamete la vulcanizare. Ma intorc la rumegat RNP. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M.C. |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Discutia legata de banarea lui Kum vad ca se poarta in paralel pe mai multe planuri. Fara a incerca sa mai deschid una, stim cu totii, Kum are si bune si rele, inclusiv eu m-am porcait cu el acum cativa ani, cand se supara erupe cu un vulcan furios. Fara a pune in discutie daca predomina latura lui buna sau cea rea, propun o petitie adresata adminului in vederea reanalizarii sanctiunii de banare definitiva:
1. Radian |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca nu deschideti o pagina de sustinere pe petitii online cu promovare pe facebook si alte medii de socialiozare, nu aveti sange in instalatie.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MuciX |
![]()
|
1. Radian
2. mucix Liviu, noroc, alea sunt cu vot anonim, ai putea vota si tu nestingherit, asa cum stii prea bine ca ai face. This post has been edited by MuciX: 21 Feb 2016, 15:35 |
--------------------
-
-
|
|
M.C. |
![]()
|
1. Radian
2. mucix 3. M.C. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
1. Radian
2. mucix 3. M.C. 4. tony-s This post has been edited by tony-s: 21 Feb 2016, 15:38 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu votez pentru Tamango ...
![]() |
--------------------
**
|
|
M.C. |
![]()
|
bad post
This post has been edited by M.C.: 21 Feb 2016, 15:45 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.124 Joined: 11 February 04 ![]() |
ce e aia RNP?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
radian |
![]()
|
Liviu, eu nu sunt de acord nici cu cei care profita de un moment de al tau de sinceritate si iti trag suturi in cwr. Ma refer la faptul ca ai abandonat facultatea in anul IV. Is convins ca ai avut motivele tale, iar pe de alta parte daca ar fi fost o prioritate pentru tine, nu ar fi fost un efort peste puterile tale sa revii si s-o termini. Asta a fost decizia ta, e problema ta strict personala.
De la un conflict banal s-a ajuns la o incrancenare absolut inutila. Fiecare dintre noi avem si bune si rele si fiecare contribuie cu cate putin la sarmul cafenelei DC. Ai spus in mai multe randuri ca, consideri exagerata sanctiunea pe care a primit-o Kum. In spiritul tolerantei, pe care si tu il promovezi de cate ori ai ocazia, fa abstractie de "basculantele" pe care ti le-a descarcat Kum in orgrada si semneaza petitia. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:10 |