Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
cordelia auzi....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ce-a inteles el din toate !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
PS: zici "sa-ti fure banii (daca-i ai)".
Si eu ce-ti scriam mai sus cu axioma aia?!? ![]() Fa-ti de cap cat esti tanar si n-ai ce pierde, ca dup-aia ai sa ai altele pe cap. Unde mai pui ca (asa cum ti-am mai zis o data parca), mai tarziu n-ai sa mai poti daca ma-ntelegi. Iar mai tarziu, cand ai sa fi tu batran, n-or sa se mai uite fetele de 18 ani la tine. De alea trecute ai timp la pensie, da' tinere nu mai pupi. Pierzi mult. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Filip |
![]()
|
Eu pierd ca n-am masina cu aer conditionat, pierd ca n-am casa cu piscina, casa de vacanta la munte, nu pot sa calatoresc sa vad lumea... nu ca nu-mi satisfac o placere (animalica - fie vorba intre noi)... Pierd multe ca n-am parinti bogati ca Becali... ca nu pot sa vad si eu cum e sa duci la 8000 rpm un motor de ferrari 458 italia... etc etc
|
--------------------
Renault
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Filip @ 26 May 2010, 21:36) @Muttley - n-are nici o legatura. Oricum, sexul e un lucuru periculos (daca este neprotejat), si pentru sarantoci (mai ales pentru astia ca n-au ban de prezervative, anticonceptionale sau pastile de a doua zi, dovada stau familiile sarace cu multi copii), si pentru bogatani. De fapt e periculos sa ai pe cineva langa tine, apropiat (sa inteleg ca tu nu o sa te insori niciodata??), fiindca persoana respectiva (o femeie) poate sa-si foloseasca mintea exclusiv ca sa te ruineze pe tine (barbatul) - sa-ti toace banii (daca-i ai) (daca esti prost sa-i dai sa ii toace poate asa este), sau sa-ti fure apartamentul ala amarat pe care l-ai cumparat dupa revolutie de la stat (daca apartamentul e pe numele tau si este cumparat inainte de mariaj poate doar sa-ti ia praful din el, apoi dracu' te pune sa te insori cu prima pe care o gasesti si in prima zi in care ati facut cunostinta?? pui mana stai cu ea 1 an, apoi va mutati impreuna, stati o perioada asa, vezi cum decurg lucrurile, vezi ce-i bese minte). Deci mai bine singur si linistit, decat combinat si ros de griji. (femeile nu-s greu de combatut, dar trebuie sa gandesti ca la sah, adica sa previzionezi cu cateva mutari inainte) 26 May 2010, 21:52: QUOTE(Filip @ 26 May 2010, 21:50) sa-ti mai zic o chestie: footzi, nu footzi, vremea poolii trece!! ![]() This post has been edited by slider2: 26 May 2010, 21:52 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 25 May 2010, 18:22) femeia nu e ochiul diavolului in opinia mea, sunt oameni si oameni. QUOTE(Filip @ 26 May 2010, 22:36) Oricum, sexul e un lucuru periculos, si pentru sarantoci, si pentru bogatani. De fapt e periculos sa ai pe cineva langa tine, apropiat, fiindca persoana respectiva (o femeie) poate sa-si foloseasca mintea exclusiv ca sa te ruineze pe tine (barbatul) - sa-ti toace banii (daca-i ai), sau sa-ti fure apartamentul ala amarat pe care l-ai cumparat dupa revolutie de la stat. bag seama ca te macina rau întrebarea asta: cu femeie sau fara? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
O sa vina ziua-n care o sa se-mpiedice vreuna si o sa pice pe tine cand esti mai proeminent in zona mediana. Ai sa afli tu atunci cat de "animalica" e treaba, si ai sa cauti scuze sa faci pe animalu'.
Nb si spor la visat piscine cu ferrari-n ele. 26 May 2010, 21:57: QUOTE(slider2 @ 26 May 2010, 21:51) Am impresia ca degeaba-i explici. This post has been edited by Muttley: 26 May 2010, 21:57 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ok, sa trecem la vot, cazul 4: Cum e mai bine, cu femeie sau fara?
Si nu ma refer strict la sex, ci la casatorie/concubinaj. Pisde gasesti pe toate drumurile. Pies: cazul e serios ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Nu visez muttley, ca n-am 10 ani, mi-am mutat de mult gandul, dar asta nu inseamna ca am sa fiu impacat vreodata cu situatia...
![]() Edit: parerea mea e ca e nevoie de femeie (am de gand sa las la copii ce-o ramane in urma mea, doar nu mi-oi da casa si masina la stat), insa NU la varsta cand esti un student sarac, si cunosti 0,00005% din cum functioneaza lumea in jurul tau. Cu asta am incheiat orice aberatie pe subiect... This post has been edited by Filip: 26 May 2010, 22:01 |
--------------------
Renault
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 May 2010, 22:57) Ok, sa trecem la vot, cazul 4: Cum e mai bine, cu femeie sau fara? Si nu ma refer strict la sex, ci la casatorie/concubinaj. Pisde gasesti pe toate drumurile. Pies: cazul e serios ![]() Cu, bineinteles.... Pilif, trezeste-te ca trece viata prin fata geamului... Si mai ai si jaluzelele inchise. Pacat... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Muttley |
![]()
|
Ok, impaca-te cu asta: sa te balacesti intr-o chioarca-n spatele casei ori sa te dai cu o conserva facuta-ntr-un sat cu numele mic Maranello costa, MULT!
Sa i-o scapi uneia de care-ti place nu te costa nimic, si e infinit mai misto. Hai ca-ncep sa am prima erectie pe luna asta, ma duc p-afara. Pa! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 May 2010, 21:57) logic ca e mai bine cu. altfel ori albesti de singuratate si iti pui streangul de gat mai repede, ori esti "analist"... @filip tocmai i-am arat ce ai scris tu legat de sex periculos si faza cu banii, apartamentul si femeia, unei tipe. vreau sa-ti spun ca tipa rade in continuu. nu ii vine sa creada ca un tip de varsta gandeste asa. nu ma intelege gresit nu te pune nimeni sa te insori acum. gaseste una, satisfa-ti placerile. daca esti baiat desptept nu te joaca in picioare, nici nu iti mananca banii. cand vezi ca nu mai merge treci mai departe. cand vei gasi una care sa fie pe lungimea ta de unda ca si mentalitate, atunci te gandesti la insuratoare, in rest... doar pisica nu ca aia zgarie!! |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 26 May 2010, 23:04) logic ca e mai bine cu. altfel ori albesti de singuratate si iti pui streangul de gat mai repede, ori esti "analist"... ai citit pe sarite cazul, n-am zis fara pisde/sex ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu pun pariu ca in momentul asta se c*** pe el de ras in fata calculatorului cand vede ca sunt oameni care chiar cred ca e adevarat ce scrie el pe forum
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
In situatia asta ar fi preferabil sa aiba calculatorul in baie.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Filip |
![]()
|
Da...? Credeti ca e frumos sa vezi pe altii cum vin in fiecare zi cu masina la facultate, si eu sa am bani de benzina doar pentru mers sambata la cumparaturi, si un pic in afara orasului? Hai... o zi pe saptamana imi permit sa merg cu masina la facultate... dar in rest?! Autobuz plin de oameni, unii transpirati, cersetori etc... Oricum asta o sa se schimbe, garantat... dar zic asa... in cea mai frumoasa perioada a vietii.., pierd multe (d.p.d.v. material vorbind).
|
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 26 May 2010, 22:12) nu n-am citit pe sarite. partenerul de viata nu este bun doar pentru sex, ci poate sa-ti fie si prieten. sa-ti asculte ofurile, sa-ti ofere alinare in zilele proaste, sa fie langa tine la bine si la rau... ... si sa iti fure apartamentul cumparat cu greu dupa revolutie, sa iti toace banii, iar apoi sa plece cu vecinul Mardare. ![]() Dupa cum se vede ai citit pe sarite. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(slider2 @ 26 May 2010, 23:12) nu n-am citit pe sarite. partenerul de viata nu este bun doar pentru sex, ci poate sa-ti fie si prieten. sa-ti asculte ofurile, sa-ti ofere alinare in zilele proaste, sa fie langa tine la bine si la rau... femeia mai e buna si la altceva decat sex ? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 26 May 2010, 22:13) Da...? Credeti ca e frumos sa vezi pe altii cum vin in fiecare zi cu masina la facultate, si eu sa am bani de benzina doar pentru mers sambata la cumparaturi, si un pic in afara orasului? Hai... o zi pe saptamana imi permit sa merg cu masina la facultate... dar in rest?! Autobuz plin de oameni, unii transpirati, cersetori etc... Oricum asta o sa se schimbe, garantat... dar zic asa... in cea mai frumoasa perioada a vietii.., pierd multe (d.p.d.v. material vorbind). ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Filip |
![]()
|
Unde sa plece Diana, pleaca pacalitul, iar "partenerul/a" il instaleaza pe vecin in locul tau.
![]() Nu n-ai inteles ce-am vrut sa zic... sunt unele inconveniente ce tin strict de CONFORT, cand vine vorba de transportul public, nu e vorba de "suferinta". E mult mai bine sa ai spatiul tau cand te deplasezi, sa n-ai pe nimeni aproape de tine pe o raza de 3-4 metri, sa-ti sufle in ceafa. This post has been edited by Filip: 26 May 2010, 22:19 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Pilif, cica se fac bani mult mai rapid la poker. Stii sa joci? Sau iti cautam un curs?
26 May 2010, 22:19: QUOTE(Filip @ 26 May 2010, 22:17) Pai eu am plecat si la vecinul ca am vrut sa-mi fac duplex. ![]() This post has been edited by Diana: 26 May 2010, 22:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
slider2 |
![]()
|
@filip tata tu crezi ca eu ma duc cu bentley-ul la facultate?? de fapt ma duc cu niste limuzine, se numesc troleul 97, 65 sau 86?? circul cu ele de 8 ani de zile. masina personala n-am avut, doar cea a familiei. si in interesul meu am folosit masina de vreo 2 ori. dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-mi traiesc viata, ca nu trebuie sa ma distrez (stai linistit ca nu sunt genul care toarna alcool cu galeata, dar ceva bere sau vin beau cu placere pana la o anumita limita ca nu-mi place sa ma imbat), ca trebuie sa raman virgin (ma rog trebuia...)
da detinerea unui anumit capital si a unei masini iti ofera anumite avantaje, dar se poate si fara... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si nu te-a rezolvat vecina de-o coafura futurista?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
Se fac multi bani la poker... se fac pentru patronii de cazinouri.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 02:24 |