Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 May 2010, 14:17) Nu e inca ora, dar mi-am facut putin timp si sunt pregatit sa dau verdictul. Inca o data intervin primul, si pentru o mai rapida desfasurare a evenimentelor as dori sa rog ceilalti membri ai sfatului sa grabeasca verdictul. In principiu dragoselu ar trebui sa poata face ambele activitati fara probleme. Fiind un profesor de limba franceza, de meditatii nu poate fi vorba. Fiind un bugetar, urmeaza sa i se reduca veniturile cu 25%. Asa ca as putea intelege eventualele afaceri. Chiar si traficul cu usturoi. Mai greu cu vanzarea frigiderelor de 30 de ani, p-asta nu o prea intelege. Nu poate nimeni sa spuna cat de mare este succesul lui in afaceri, si nici cat de onest este ca si dascal. Ceea ce pot spune cu mana pe inima este ca-i un grefier slab. ![]() Ati uitat de comertul cu maidanezi pentru chinezii din Bucuresti... ![]() ![]() Si am o intrebare: a face comert inseamna sa fii necinstit? Lasand deoparte evaziunea... ca evaziunea vine din varful piramidei... Rog comitetul de judecata sa ia o decizie... 2) Din cate tin minte, Dl Markos m-a ales sa fiu grefier, Mercedes spune ca nu sunt pe lista... Va rog sa judecati cazul, am fost mintit atat in public cat si pe documente... ![]() This post has been edited by dragoselu: 27 May 2010, 14:47 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
avind in vedere probele prezente pe forum cred ca dragoselu si-a creat artificial o imagine de dascal onest. ca sa fie credibil, ne mai serveste citeva mici derapaje de la etica profesionala, gen: casapit hentz fri, putina bataie la elevi
![]() decizia a fost usoara, verdict final: afacerist de succes ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dintre activitatile lu' dragoselu va rog sa mai adaugati:
- trafic cu carne vie (vezi cazul disperat din gara romana); - trafic de valuta forte, falsificare si plasare de moneda; - fals in extrase de conturi si alte documente bancare, bancruta frauduloasa; - fals in declarati, fals intelectual si uz de fals. Lista ramine deschisa. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Grefierul nici n-o sa fie vreodata pe lista. Nu eu am decis asta, ci instanta suprema, Markos.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 May 2010, 15:53) Dintre activitatile lu' dragoselu va rog sa mai adaugati: - trafic cu carne vie (vezi cazul disperat din gara romana); - trafic de valuta forte, falsificare si plasare de moneda; - fals in extrase de conturi si alte documente bancare, bancruta frauduloasa; - fals in declarati, fals intelectual si uz de fals. Lista ramine deschisa. Pentru Marty acuma: ![]() - trafic cu metale radioactive si mercur in Libia - zburat cu avionul moca, pe banii poporului roman, fara a mai spune ca nu plateste macar impozitul sau TVA-ul - vine prea obosit de la lucru si ia perna in brate, in loc sa ia altceva - face discriminare intre cetatenii Romaniei si anume intre moldoveni si munteni - vorbeste vulgar, codat si scrie incorect cuvintele in propozitii si fraze - pretinde ca este gras ca porcul, dar de fapt nu este, prin urmare ne minte - vrea sa se mute la Timisoara: oare de ce? - e posibil sa se insoare si nu ne spune si noua sa stim si noi, ca sa punem bani deoparte - este mandru si ironic fata de multa lume Rog sa se faca JUDECATA si sa fie TRAS LA RASPUNDERE! This post has been edited by dragoselu: 27 May 2010, 15:13 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 May 2010, 15:53) Dintre activitatile lu' dragoselu va rog sa mai adaugati: - trafic cu carne vie (vezi cazul disperat din gara romana); - trafic de valuta forte, falsificare si plasare de moneda; - fals in extrase de conturi si alte documente bancare, bancruta frauduloasa; - fals in declarati, fals intelectual si uz de fals. Dragoselu' la puscarie ![]() Deci dascal in mod clar nu e, din ceea ce a povestit pe forum, nici afacerist de succes nu prea pare, dar oricum pare mai apropiat de afaceri decat de scoala, deci votez afacerist |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
pe langa toate astea ii mai si miroase gura a usturoi
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 May 2010, 15:53) fals intelectual v-as ruga sa va abtineti de la jigniri directe, multumesc. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a inteles gresit, dom' presedinte, nu a fost acuzat ca ar fi un intelectual fals, acuzatie directa, cum ati observat si dumneavoastra, ci ca s-a dedat la infractiunea de fals intelectual, infractiune independenta de persoana numitului, deci fara atac direct la delicvent.
This post has been edited by corbex: 27 May 2010, 15:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a, ok...
continuati. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Diana @ 27 May 2010, 13:45) Am ajuns sa imi pun si intrebarea asta. Dupa ce pe la inceputul anului am fost sanctionata de R19/16v pentru ca as fi postat intr-o sectiune in care nu postasem. I-am zis asta pe PM si s-a simtit foarte lezat si m-a articulat cu un ban si apoi cu un "moderator preview" pe sestache. Prin luna martie am cerut o parere despre o camera foto compacta in topicul dedicat de la cafenea. Pe langa Klaus care a venit cu pareri obiective, a aparut Ursamajor care le stia pe toate si mi-a zis ca trebuie sa-mi iau alt tip de camera. I-am atras atentia ca nu am intrebat ce tip de camera sa imi iau, ci doar ce pareri au unii despre acel model daca l-au avut in mana. Foarte plin de el a inceput sa se bata cu caramida in piept ca el este o autoritate in domeniu si ca el are intotdeauna dreptate. Dupa ce m-a numit taranca, probabil ca l-a sunat pe prietenul sau de pahar, moderatorul Os (din cate inteleg asta e o practica des folosita pe acest forum) si distinsul puber ajuns moderator m-a ars cu un warn. I-am trimis citatul injuriilor lui Ursamajor pe PM si Os m-a ars cu un ban de 30 zile. Cand am intrat am ramas uimita. Ma intrebam cum naiba am reusit sa ranesc asa de tare orgolilul acestui personaj. Pedepsele pe acest forum rareori ajung la 7 zile si atunci pentru injuraturi in clar pe forum. Nicidecum pe PM. Am aflat ulterior ca PM-ul nici macar nu se sanctioneaza, dar cand un frustrat ajunge moderator nu mai conteaza regulamente sau alte reguli. Conteaza doar regula muschi-telefon. Alt autostiutor care ma numeste "femeie cu p..a" sau "femeia-barbat" explica foarte convins cum ca eu l-am injurat pe Os pe privat. Argoane, de unde le stii tu pe toate ca Elena Udrea? Apropos o femeie normala are o p..a sau chiar mai multe. Daca nici-o femeie din preajma ta nu are asa ceva, nu inseamna ca aia e starea de normalitate. Eu as ruga pe cei doi sa dea si un citat din PM-ul ala cu injuraturi care sa justifice sanctiunea! Se aude, domnilor? Sau adminii va platesc cu etnobotanice si asa ajungeti sa vedeti cai verzi prin limuzine de 2000 de euro? Diferenta este ca eu am avut varsta lor, iar ei mai au mult pana la varsta mea. Dupa comportament abia le mijesc primele fire de barba. Asa ca m-am hotarat sa las de la mine. Dar moderatorul Os e inversunat pe mine ca pensionarii pe Basescu. Aseara m-a mai potcovit cu un warn. Cica am o atitudine provocatoare pentru ca l-am intrebat pe Sorin1983 daca nu vinde mileul dintr-o poza (eu fiind colectionara de artizanat). Sorin1983 a reactionat intr-un mod foarte civilizat dupa cum a vazut in familie in copilarie: mi-a promis un cap in gura! Si uite asa imberbul moderator Os a gasit o ocazie "perfect justificata" sa mai dea o sanctiune. Domnilor admini, dupa ce criterii va alegeti acesti moderatori cu inalte standarde de moralitate? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
Bun, hai sa ma pronunt si eu.
Recunosc ca initial am fost la un pas a fi prostit. Am citit chestii de genul QUOTE ma zbat ca sa predau lectii cat mai atractive, cu carti tematice, diapozitive, fisiere audio, diverse probe practice si mi-am zis: "bravo dom'ne, uite un dascal adevarat, cu vocatie, cu suflet, uite-l cum se agita ca sa prinda elevii limba, mai rar asa ceva!" In momentul ala, as fi votat "dascal onest" cu ochii închisi! Ceva mi-a atras însa atentia într-un tarziu.. E vorba despre "diverse probe practice". Recunosc ca m-a mirat introducerea conceptului de proba practica în predarea unei limbi straine (poate ca era vorba despre vreo metoda noua, moderna..), asa ca am facut niste sapaturi. Am cerut de la secretariatul liceului respectiv lista probelor practice pentru Limba franceza a profesorului dragoselu, si uitati ce am primit pe mail: QUOTE Probe 1: Va vendre cinq kilos d'ail au marche et apporte-moi l'argent. Probe 2: Tu dois convaincre ta mere d'acheter ce réfrigérateur. Probe 3: Ramassez tous les raisins dans des boîtes sur la ligne 25 (environ 3 km). Probe 4: Tu dois convaincre ton pere me faire vendre son tracteur pour un bon prix. [etc] Ma abtin sa comentez în vreun fel oribilitatile de mai sus, asa ca prezint direct verdictul: afacerist imoral si fara scrupule! ![]() This post has been edited by Markos: 27 May 2010, 16:17 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Esti bolnav, da-te dracu'!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
auzi, voi vindeti sunteti concurenti la vanzarea de usturoi? sau ce se intampla?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adresa URL solicitată nu a putut fi accesată
La încercarea de obținere a adresei URL: http://www.mylazysundays.com/ A survenit amenințarea următoare: Obiectul solicitat este INFECTAT cu următorii viruși: not-virus:BadJoke.HTML.Agent.b ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu merje linkul....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine-i cu sex:
QUOTE The requested Web page is categorized as "sex" and has been blocked by Web Content Filter. Please contact your system administrator for further information. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.750 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() ctrl+alt+del , redeschidere firefox si pana sa se incarce da`i close repede. cenzurat cenzurat cenzurat.......cenzurat! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE The connection to proxy-ul_firmei_la_care_prestez has terminated unexpectedly. Some data may have been transferred. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
merge un film cu 3 mosnegi si ceva sex.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Profund miscat de onoarea ce mi s-a facut
![]() Cu stima bion. Desi nu sunt decanul de varsta probabil ca c.o a.i .e.l.e mele sunt mai mult supuse gravitatiei fenomen care mi-a ridicat cota in ochii dvs.Testiculos Habet Et Bene Pendentes! Habemus papa bion!! . Ca orice presedinte de onoare voi evita sa ma implic oficial in procese si voi freca menta la greu . Ca sa pot sa-mi exercit atributiunile nule am nevoie de un wc personal cat mai aproape de fotoliul in care cuget, asistenta medicala permanenta (90-60-90 cm) eu 25cm( de la podea ![]() ![]() ![]() Referitor la afirmatiile coforumistului cu cognomen bucatzel ii precizez ca un grec din ala veritabil de pe vremuri numit Socrate aflandu-se cu ciracii la o c a c a r e(anticii faceau din ca ca re un prilej de socializare si filozofare;un fel de forum de azi) ![]() Colegul dragoselu are si cateva circumstante atenuante(fenomene care i-au marcat evolutia) e dascal,e bugetar,e moldovean din Tara de Jos are rude pisti Prut si are dacie 1300.Ia puneti-va in sitiuatia lui si vedeti cum e ![]() Bion papa |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Prezidente, s-a desfiintat functia dumneavoastra intre timp, din cauza vizitei prelungite pe care ati avut-o la bai, dupa spusele lui Markos.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Multumim, domnule Presedinte!
![]() Nu-l bagati în seama pe mult-prea-tanarul nostru coleg Merced (acceptat în sfat cu pile, da' ramane între noi asta), sunteti si veti ramane Presedinte Onorific! FMCC! This post has been edited by Markos: 27 May 2010, 17:06 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Greenhornul argesean cu cognomen de duena a inteles gresit :era vorba de vizite prelungite la baie nu la bai(statiuni). Normal ca pana ma intorceam epuizat dupa inca o lupta cu prostata uitam de forum
![]() Manevra imberbului imi aminteste de cei 322 ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
Nu mi se pare normal si nici moral ca acest sfat sa aiba zece membri, datorita posibilitatii, dupa cum s-a vazut si la primul caz, sa fie o egalitate in ceea ce priveste verdictul, caz in care sa nu se poata pronunta unul final. Asa ca ma vad nevoit, fara voia voastra, sa cedez locul, cum am facut-o mereu pentru batrani in autobuz, exceptand momentele cand eram mahmur, beat, adormit, obosit, s.a.m.d. si-i lasam sa se uite la mine ca zac pe scaun si ei abia se mai tin pe picioare, stimabilului bion.
Si asa ma tineati in urma batranei simpatici... 1. bion 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. PaulT 7. kaspersky 8. ady77 9. Victoras2001 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cat tot nu mai e voie sa punem linkuri la sectiunea de bancuri o sa il atasez aici, sa vedem parerea batranilor mai experimetati
![]() http://www.collegehumor.com/article:1707171 Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bion |
![]()
|
Prin statut presedintele de onoare nu v(f)oteaza el se ocupa cu traficul de influenta ,coruptie,spagi samd si vegheaz ca toti membrii sfatului sa-si primeasca cota parte
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:12 |