Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
![]() ![]() ![]() |
Sfatul batranilor, cautati dreptate? apelati la noi!
Markos |
![]() ![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Băgător.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O iei la vale si tu, usor-usor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
te trec pe lista adica?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica, Markos...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In afara de vechimea p forum cum se pot proba celelalte conditii de inscriere?
![]() Abia astept sa se intruneasca sfatul si sa vedem primele cazuri ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
se merge pe încredere.
sa mai scad varsta minima? bine, fie 35 ![]() This post has been edited by Markos: 22 May 2010, 17:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Neaparat sa nu lipseasca si 2-3 pupatori incuratori.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Trece grecule.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
CP grecule
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
OK, sper ca toti cei 9 'batrani' sa dea verdicte care sa ii ajute pe colegii mai putini experimentati.
Probabil Markos ar trebui sa aiba drept de moderare pe topic, din moment ce aici e treaba serioasa, nu rice topic de cafenea ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Baga-l pe corbex.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Minim 60, parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
1. bion - Presedinte de Onoare
2. Markos - Secretar general 3. DragosP - Presedinte Executiv 4. corbex - Prim Vicepresedinte 5. 6. 7. 8. 9. Titlurile sunt la harneala, nu se bagati în seama, suna bine si atat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pai d-aia se alege praful in Romania... ca numai presedinti si directori sunt. La munca nu mai e nici tractorul.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu ar trebui sa dati si un test ceva inainte de acceptare?
Doar asa primul venit primul servit? Poate sunt 'batrani' valorosi care acum sunt la un gratar ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Bei, io am zis doar băgător.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu', daca scazusi la 35, baga-ma si pa mine ca instalator su femeie de servici
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
Adică omu' cu șaiba.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Ok, am scos titlurile (mai putin primul, ala nu se discuta).
1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. 7. 8. 9. Pana se completeaza lista, am primit deja pe PM o cerere. Primul caz va fi "einstein1984 vs argon - cine e calaul si cine e victima?" Cazul pare simplu la prima vedere, însa nu vreau sa influentez pe nimeni ![]() This post has been edited by Markos: 22 May 2010, 17:54 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Se lasa cu pietre, biciuiri in piata mare?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Cei care nu fac parte din "cei 9" pot sa vina cu pareri, propuneri, opinii?
Inculpatii pot avea avocati? Ii judecati in lipsa sau trebuie sa fie de fata sa se apere? Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
O poza de la prima sedinta:
Attached thumbnail(s) grumpy_old_men.jpg ( Size: 172.58k ) Number of downloads: 1122 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
Grecule, baga-l si pe Imanoil, p-asta fa-l contabil sef, ca lui ii place cu controale si alte d-astea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Dezbaterile sunt deschise, democratice, poate participa oricine cu pareri si opinii. Evident, se accepta si avocati. "Inculpatii" se pot apara si singuri. Totul e transparent, inclusiv votul final!
Update: 1. bion - Presedinte de Onoare 2. Markos 3. DragosP 4. corbex 5. Marty 6. Manuel 7. 8. 9. This post has been edited by Markos: 22 May 2010, 18:02 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 22 May 2010, 19:00) Totul e transparent, inclusiv votul final! Sper sa aveti haine pe voi.... |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bai, io astept sa se completeze lista si-mi vand locul! Licitatia pe PM. Multumesc.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Daaa o sa inceapa programul "Fosila".
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:28 |