vopsea verde metalizat cameleon, de unde si cata pentru o aripa?
![]() ![]() ![]() |
vopsea verde metalizat cameleon, de unde si cata pentru o aripa?
rratzoiusexos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_2092.JPG ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 773 IMG_2091.JPG ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 815 |
||
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|||
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
te pot ajuta eu cu un tinichigiu bun. da-mi add la id anecula_08 si vb pe mes
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
baieti,o intrebare..am observat ca , catre locul in care am tinut masina parcata e indreptata o camera de supraveghere a unei banci.credeti ca or sa mi arate imaginile?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
FuNnYSLZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 February 10 From: Braila ![]() |
Eu zic ca ar trebui,asa ar fi normal
|
--------------------
solenza
clima
2003
- BR09GSD
|
|
A539 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 22 April 09 ![]() |
daca ai raportat la politie te poate ajuta un politist care are drept legal sa ceara acele inregistrari..
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Sau ai putea sa te duci la gardianul de la usa si sa intrebi daca se poate sa vb cu cineva de la supraveghere video (ii explici pe scurt problema ta). Merita incercat, macar sa iei numarul celui care te-a atins, sau sa iti fac un print screen la momentul loviturii care sa cuprinda si nr masinii (le dai data, intervalul orar cat mai precis).
Totusi trebuia sa mergi la politie sa scoti o autorizatie de reparatie (trebuie data o declaratie si cam atat). Cu politia sa mearga ei sa intrebe mai greu... nu prea se urnesc din scaune. Din ce vad acolo fara 300 de lei nu prea scapi (daca vrei sa fie ca inainte, cu carpeala scapi mai ieftin)... |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
am fost la banca si nu se vede nimic...dar cred ca l am descoperit pe faptas...am analizat vreo 50 de masini.faza e ca nu am nici o dovada.este un audi negru.eu initial am crezut ca e o masina alba dupa urmele de pe caroseria mea...dar se pare ca asa se face vopseaua cand e harjaita.si da...350 de lei ma costa repratia..scump domne scump
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:01 |