Media center - eee box eb1501, mini pc & media center - hd playback 1080p
![]() ![]() ![]() |
Media center - eee box eb1501, mini pc & media center - hd playback 1080p
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Smb, nfs. Ftp nu am încercat. Eu am ventilatorul pus pe manual, undeva pe 2 din 5, merge și după mai mult de un an și e total silențios.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala de 120 de euro are si racirea pasiva sau trebuie sa mai dai inca 20? Cica merge cu hard de maxim 500 giga, cineva mai sus zicea de 1 tera. Care-i faza?
This post has been edited by vis-a-vis: 23 Jan 2011, 07:57 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
egreatu merge si cu hdd de 1T, la xtr nu stiu... desi am citit pana acu zeci de pagini de forumuri, nu a zis nimeni ca ar fi pus un hdd mai mare de 500... De aia intreb si eu ce si cum cu el sa nu ma trezesc ca il pun in rama... Din ce am citit cam 1 din 3 se plang de zgomotul facut de ventilator, ba ca scartaie, ba ca chitaie, ba ca huruie.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Acum 2-3 nu cred că erau hdd-uri de 2,5 de 1tb. Probabil de aia nu găsiți menționat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
sunt review-uri de anul trecut si chiar de anul asta. pana acum maximul pe care l-am gasit ca l-au bagat in aparat a fost de 500. Poate n-au avut bani de mai mare
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sau poate nu au avut nevoie de mai mare
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Lostboy |
![]()
|
Am auzit despre astea că ar fi ok pentru o cameră medie: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?...smallclassid=72 .
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pentru camera medie trebuie ceva de genu
![]() sa simta vecini cand asculti muzica sau un film ![]() 6499469199093019654416-195243-700_700.jpg si cu un amp technics onkyo denon ceva la alegere ![]() This post has been edited by C@talin: 23 Jan 2011, 16:49 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
Alea ”cântă” manele. Nu, ms.
![]() LE: Bre, am zis, vreau unele active - adică unele care să aibe amplificare. Și să nu sară de 600-700 de lei. This post has been edited by Lostboy: 23 Jan 2011, 17:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu plănuiesc să împerechez media player-ul cu un Home Cinema LG cu intrare audio optică (nu mai știu modelul, ceva cu 905 parcă). Mi se pare cea mai bună variantă dpdv al calității audio la preț aprox de 8-900 RON (atât costa în noiembrie).
Nu am pretenții de receiver dedicat și sistem audio de mii de euro. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 23 Jan 2011, 17:22) Eu plănuiesc să împerechez media player-ul cu un Home Cinema LG Pe vapor sau acasa? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Îi zice home cinema...
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai si de ce îl împerechezi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
Să facă pui.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pentru ca vrea niste home cinema-uri mai mici?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Împerechere în sensul de pairing.
![]() La 805 mă refeream. Sunt vreo 2-3 variante, în funcție de tipul sateliților - cu picior sau fără. |
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Dupa ce am citit in 3 zile 300 de pagini de review-uri despre mediaplayere si am vazut ce probleme sunt cu fiecare, am decis sa comand un EG R4A, l-am gasit la un pret mai mult decat decent.
Chipset Realtek 1073DD+ 400Mhz HDD Slot 2.5 inch SATA HDD Intrari 2 x USB 2.0 1 x USB 3.0 slave 1x SATA (pentru HDD intern) 1 x eSATA (pentru HDD extern sau SATA DVD-ROM) 1 x LAN (10/100Mbps) maine cica ajunge aparatul deci abia poimaine voi putea sa il testez. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Multe filmep fără probleme!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
MPlayerul tocmai a primit ca si upgrade un HDD intern de 500 GB care a fost burdusit cu BR, si mkv.. Initial am vrut unul de 1 Tb dar ce am gasit era pe 12.5 mm inaltime si jucaria nu suporta decat de 9 mm inaltime. Din ce am testat pana acum au mers orice filme posibile am pus, inclusiv imagine *.iso
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ISO e cea mai putin problematica la playere serioase. Inclusiv ISO-uri de blue ray sunt citibile bine mersi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
am testat si mkv-uri, 10-30-70 GB, si le duce fara sa sughite. Ceea ce e rezonabil zic eu... Nu am intampinat probleme cu DTS.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' sunetu maica? Sunetu'? Cu ala cum ai rezolvat?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Dar hdd-ul nu se supraincalzeste acolo in spatiul redus? Ma refer la momentele de solicitare indelungata?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
d-aia alte playere au ventilator...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu se incalzeste, am pus un hdd cu un consum de 0.5 W in idle si 1.8 W in sarcina, plus ca toata cutia mediaplayerului este din aluminiu. Monitorizat, temperatura hdd nu trece de 34 de grade, asta dupa ce a copiat aproape 400 de GB de informatie pe el. Plus ca e si mai liniste fara un ventilator care sa imi bazaie non-stop in cap. De cand am bagat hdd-ul mediaplayerul nu a fost oprit. Cu sunetul am rezolvat-o temporar prin cablu hdmi, din motive de piticii din dotare nu pot (inca) sa pun si sistemul audio.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Pentru cei interesați, a apărut Xtreamer Prodigy, acum și cu dualboot: linux-ul modificat de ei-Android 2.2 (Froyo).
La noi e scump (și cică e promo), dar la o comandă direct de la coreeni, ajunge la un preț corect. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:30 |