Fuzeta, aveti grija ce cumparati
![]() ![]() ![]() |
Fuzeta, aveti grija ce cumparati
gangara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|||
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de fapt care este fuzeta? partea de care se prinde roata, cea care are prezoanee sau cealalta parte cu niste brate?
partea cu niste brate-eu stiu ca aia e fuzeta, vine in cutie de uzina cu holograma, pret 188 lei bucata, este pus un plstic albastru pe ea, nu stiu de ce, portfuzeta, partea cu prezoanele tot in cutie trebuie sa fie, asta daca vreti piese de origine si nu de srl.... ca proba la portfuzeta, se ia un rulment de fata si se pune in ea, daca intra inseamna ca nu e buna-asta mi s-a spus de la un magazin |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
DannY_SmekeruL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 30 August 07 From: Bucuresti-Slobozia ![]() |
fuzeta e tot ansamblul.portfuzeta e cea cu 3 brate iar ce spunea colegul ca a cumparat se numeste butuc.nu de alta dar se induce lumea in eroare:D
|
--------------------
SOON Dacia 1310
with F7P Kompressor Edition
'84 VW Passat B6 2.0 TDI
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
deci-portfuzeta e aia cu brate si aia care are si prezoanele se cheama butuc?
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
DannY_SmekeruL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 30 August 07 From: Bucuresti-Slobozia ![]() |
exact
|
--------------------
SOON Dacia 1310
with F7P Kompressor Edition
'84 VW Passat B6 2.0 TDI
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
scuze de eroare...
de butuc era vorba...m-am grabit cand am scris problema am rezolvat-o schimband prezoanele...alti 30 lei dati la service. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:38 |