Buburuza C
![]() ![]() |
Buburuza C
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Attached thumbnail(s) WP_20160507_10_05_08_Pro.jpg ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 484 WP_20160507_10_04_52_Pro.jpg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 539 WP_20160507_10_04_25_Pro.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 533 WP_20160507_10_03_07_Pro.jpg ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 508 WP_20160507_10_03_36_Pro.jpg ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 507 WP_20160507_10_03_58_Pro.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 168 |
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Incomode masini. Ce motor, 1.2?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ce auspuff
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
1.4 16V, 90CP.
Dracia aia din capul tobei e amotizor de zgomot. Are ABS, nu are insa controlul tractiunii. In rest AC manual, incalzire in scaune, 6 airbag (frontal, lateral, cortina), senzori ploaie, geamuri (doar fata) si oglinzi electrice, servo electric, cam atat important. plus ceva prostioare gen proiectoare, volan reglabil inaltime, adancime, lunini interior cu intarziere, lumini pentru citit, ea mai stie ce o mai avea. In general corsele c nu prea au excelat la dotari. Ca dezavantaj major fata de Corsa B, spatii de depozitare mult mai mici, alea care mai sunt, ca unele au disparut cu totul. Si cd-playerul care nu stie de mp3 macar, nu mai zic de stick. Asta e menit sa faca loc la ceva mai modern, desi, din ce am inteles, comenzile pe volan nu se impaca cu ceva aftermarket. |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
S-o stapanesti sanatos, este o masina care tine cu casa. Imi place interiorul de piele, pare a fi fost intretinuta bine masinuta. Ca probleme verifica sa si scurgerile de apa desfundate, ca altfel intra apa in masina pe la cutia de sigurante si verifica mecanismul stergatoarelor, au proasta tendinta sa rugineasca si se blocheze.
Frana de mana mai trebuie verificata din cand in cand ca se lasa cablurile, si furtunele de apa din spatele motorului se coc si se crapa (cel putin la diesel e o problema destul de cunoscuta din cate am inteles), in rest ce o masina chiar OK si foarte incapatoare pentru dimensiunea ei. Pentru muzica eu la a mea folosesc cu succes o chestie din aia care se baga in bricheta si in care bagi stick-ul cu muzica, asta doar la drum intins cand mai iesim cu ea din oras. This post has been edited by b06fcn: 7 May 2016, 11:08 |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
argon |
![]()
|
1.4 16v twinport, ala de pe Astra Clasic? E pe curea asta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Sa-i usurez munca lui argon. A lui e pe lant, e dã best.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
argon |
![]()
|
Nu înțeleg ce vrei să zici. În cazul Opel, cureaua e un avantaj, mult mai rafinat motorul, cele pe lanț sunt varza.
This post has been edited by argon: 7 May 2016, 13:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kxz |
![]()
|
nu prea...
Pe masina e z14xe, care inteleg ca e pe curea. A fost si asta pe astra, ca si celalat, z14xep, care e pe lant. De motor nu am auzit prea multe, pe corsa e rar, pe unde se vorbeste despre astra ce am mai auzit de el. Ca picanterie, e un motor care papa ulei, in mod oficial. Scris frumos de opel in cartea masinii, "consum tehnologic - 0.6 litri/1000km". De curiozitate, am verificat, pe joja e cam la trei sferturi, dar masina nu e pe loc drept. Ce stiu e ca masina a avut schimbate consumabilele acum doua luni cand a fost adusa in tara, deci probabil totusi isi face dablaua "consumului tehnologic". Attached thumbnail(s) WP_20160507_13_35_42_Pro.jpg ( Size: 1.66mb ) Number of downloads: 168 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(kxz @ 7 May 2016, 11:01) QUOTE(Raduchu @ 7 May 2016, 15:10) adica are motor de megan, ce sa mai.. ![]() ![]() Pentru oras sunt geniale masinile astea tip "supozitor", la drum intins isi arata repede limitele. @ propitar - multi KmP fara probleme!! This post has been edited by pishky: 7 May 2016, 16:08 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
kxz |
![]()
|
QUOTE(b06fcn @ 7 May 2016, 11:06) S-o stapanesti sanatos, este o masina care tine cu casa. Pentru muzica eu la a mea folosesc cu succes o chestie din aia care se baga in bricheta si in care bagi stick-ul cu muzica, asta doar la drum intins cand mai iesim cu ea din oras. QUOTE(pishky @ 7 May 2016, 16:07) Multumesc. Chiar uitasem ca exista modulatoarele alea, e o solutie care merge. Din ce am vazut pe net, prea multi sunt nemultumiti ca masca care trebuie adaugata sa acoperi gaura care ramane dupa ce scoti cd-playerul original nu se potriveste neam cu plasticul bordului. Am scos-o azi la drum pe langa oras, sa vad cum se comporta. A ajuns usor la 160, nu bate, nu trancane. Alta descoperire, are oglinda interioara electrocromatica, iar proprietarul zice ca oglinzile exterioare sunt incalzite. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pishky, stai.la.Brasov sau mai bine la Cluuuj si pedaleaza un supozitor d-asta cu motor.de 1 litru. C1/107/Aygo sunt fasnete.cu motorul de 1 litru Toyota, dar asta nici macar cu 1.2 !
1.4 cu 90cp este probabil suficient de polivalent. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Eu ma descurc cu spark-ul prin B cu motor de 0.8 si n-am simtit ca mi-ar trebui mai mult in oras.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
kxz |
![]()
|
Uneori inginerii de la opel cred ca sunt batuti in cap. Electrocromatice sunt oglinda centrala, laterala a soferului, dar nu si a pasagerului. Geamurile uitate deschise se pot ridica daca inchizi cu cheia in butuc, dar nu si daca inchizi cu telecomanda. Cu spatiile de depozitare chiar e ofticant.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:59 |