Vopsea cu raport bun calitate/pret, ??
![]() ![]() ![]() |
Vopsea cu raport bun calitate/pret, ??
solenza_scala |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pt. 270 lei o usa cu toc, pervaze, clanta, manere, montaj si transport, nu cred ca se mai merita sa le vopsesti pe cele vechi.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde pot gasi asemenea chilipir?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
te intereseaza? au si modele cu geam, la acelasi pret.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
cat dai atata te tine
![]() ![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
tribunul |
![]()
|
ce anume ai patit?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind a trintit usa a cazut vopseaua de pe ea
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
dupa ceva timp........ colturile usi au iesit inafara fata de toc
<span class='edit'>27 May 2010, 14:50:</span> sa ondulat. majoritatea cunoscutilor mei au patit la fel. This post has been edited by ionut81: 27 May 2010, 14:51 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
da, dar macar au fost ieftine
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ionut81 |
![]()
|
|
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Nu a fost montata cum trebuie
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca usile-s bune nu cred ca merita inlocuite cu alea de 300 de lei bucata, din PAL sau ce dracu' material e ala. Ce ar fi sa scot tocurile de lemn sa pun porcarii d-alea...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ionut81 |
![]()
|
|
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
tribunul |
![]()
|
am fost cu un vecin care si-a cumparat si montat 4 usi, inclusiv la baie si bucatarie.
usile cica sunt din lemn de brad, dar nu cred, cred ca-i numai chenarul din lemn. De montat se monteaza ca orice usa, asa ca asta cu cazutul nu tine. Nici vopseaua nu se ia de pe ele. Sunt chinezesti, dar au inceput sa faca si romanii. PS Decat sa vopsesti o usa veche, mai bine ii pui autocolant pe ea. Nu se compara autocolantul cu nicio vopsea. Usile aste chinezesti sunt doar cu tocuri fixe de 10, nu se gasesc cu tocuri reglabile. This post has been edited by tribunul: 27 May 2010, 15:02 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tribunul @ 27 May 2010, 15:55) Sunt chinezesti, dar au inceput sa faca si romanii. aduce dragoselu, apelati la el. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Ușile sunt bune si am vazut si eu usi din astea noi de doi bani. As vrea doar o vopsea buna. Autocolantul nu se dezlipeste de la umezeala din baie?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
tribunul |
![]()
|
nu.
Eu la usile vechi, bloc din 81, prima reconditionare a fost cu autocolant, au iesit ca noi, pe toate, inclusiv baie si bucatarie. Doar usile fara tocuri. Munca mai putina, rezultate mult mai bune. This post has been edited by tribunul: 27 May 2010, 15:19 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Confirm si eu validitatea solutiei autocolant. Eu mi-am pus de 1 an si au iesit foarte bine. Am prieteni care au de 10 ani si arata "ca noi". Si cea de la baie.
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Exista un autocolant care tine mult mai bine la umezeala, deci merge si in baie. Aveam niste vecini care au facut smecheria asta, n-au avut problema pana acum.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
doar nu tii usa in cada cu apa, ca sa-ti trebuiasca cine stie ce autocolant.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Si eu am 2 usi din-astea ieftine... sunt din ceva placaj si peste e folie ce imita ceva lemn, cum se pune si pe mobila. Nu prea vad ce s-ar putea strica la ele daca nu sunt trantite samd. Probabil sa fie atacate de cari.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
tribunul |
![]()
|
Broastele sunt cu problema, au o piesa care se poate rupe, si te trezesti cu usa blocata, fara s-o fi incuiat.
E deranj mare s-o deaschizi, depinde cum ti-a montat-o. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Eu as zice ca si tocul ala din rumegus presat nu e vreo filosofie. Usile mai merg, dar tocu' ar trebui sa fie ceva mai rezistent in opinia mea, chiar daca e vorba de o usa de interior.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Io zic sa va vedeti de treaba cu usile astea din MDF (carton presat), is tare proaste, am pus una acu un an, atunci a costat 490 de lei si e praf, pe langa asta nu era nici montajul inclus, sa vina aia sa se necajeasca la montaj, daca era in boloboc, nu mai era coltu-n vinclu si invers, nu se nimereste perfect usa cu tocul, apoi zarul si broasca is cele mai proaste glume ce le-am vazut vreodata, holzsuruburile din cutie cu cap bont si pline de bavuri si span inclusiv in cap-ul pentru surubelnita si altele de care nu prea vreau sa-mi amintesc;
in concluzie, daca usile sunt bune, ia o vopsea calumea, eu am folosit ceva la galeata de tabla de 3 L pentru restul usilor, dar nu mai stiu ce firma si au iesit impecabil. |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
tribunul |
![]()
|
Nelu, in cele mai multe cazuri cand se monteaza o usa, peretele e problema, nu poate sa-ti iasa perfect, sa aliniezi tocul la fata peretelui dar si usa sa fie in boloboc.
Se face un compromis in functie de cat de stramb este peretele. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
pa prin compromis am montat-o si io pana la urma
![]() chestia e ca tocul vine in bucati, 3 piese, lateralele si aia de sus, iar inainte trebuie montat tocul si pusa foaia sa vezi eventuale nereguli; pana la urma s-a lasat cu modificarea tocului, altceva n-am avut ce-i face |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
tribunul |
![]()
|
Mai exista o posibilitate, ca tocul tau sa fi fost scurtat de cei care l-au vandut.
El vine din fabrica la o dimensiune, sa zicem 90 iar tie iti trebuie 80, atunci magazinul nu mai comanda un toc ci il scurteaza pe asta. Sau se mai poate ca foaia de usa sa nu fi fost depozitata in conditii normale si sa se fi strambat. Oricum, indiferent care era problema puteai sa refuzi usa, sau daca era cumparata cu factura si apelai la un montator autorizat aveai garantie la ea. Eu tind sa cred ca tu ai avut o problema cu peretele. La cate usi ai patit asa? Ce usa a fost? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:42 |