Intrebare pentru ingineri, Am glumit maa
![]() ![]() ![]() |
Intrebare pentru ingineri, Am glumit maa
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu stii unde sa cauti... In plus sunt laptopuri care au iesire digitala (de obicei coaxiala) pe 5.1 sau 7.1 cai onboard, fara nicio placa aditionala.
Iar daca vrei neaparat Creative, vezi ca au niste receivere wireless elegante, tot digitale, tot 5.1, si rezolvi inginereste problema firelor. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
si receiverele alea sunt tot 2.1, in plus din cate tin minte, n-au iesite digitala.
Am cautat ceva sa scoata 5.1 pe optic din notebook si n-am gasit. Ma rog, ceva pana in 200 euro. Laptopul nu-l schimb pentru o placa de sunet. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bai, ce naiba ati fumat? Vreau si io!
Nu vedeti ma ca boxele deja le am? Si-s 5.1? Si laptopu' nu scoate 5.1? Da' laptopul il am si pe el? Tot ce-mi mai trebe e o nenorocita de placa 5.1 pe ExpressCard! In genu' lu' asta! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
mmxii |
![]()
|
Membru Daco-Roman Group: Members Posts: 51 Joined: 2 July 09 From: Bruxelles ![]() |
Ai grija ca in linkul postat de tine este o placa expresscard/54. Aceasta este mai lata decat expresscard/34, la moda acum, si e posibil sa nu se potriveasca.
This post has been edited by mmxii: 6 Jun 2010, 12:30 |
--------------------
ACME
Categoria B
MMVIII
- fara numar
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am ExpressCard 34/54! Adica se potrivesc ambele dimensiuni! M-am documentat (prea tarziu)!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 04:53 |