o fi un injector?, bate numai dupa ce se incalzeste
![]() ![]() ![]() |
o fi un injector?, bate numai dupa ce se incalzeste
dragosss88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Break
Dacia
1998 1310
|
|||
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Vreau sa ii sustin afirmatia lui EUGEN2008 legata de injectoare. Pot bate de zici ca ti se descompune motorul. am patit-o eu. Nu stiu exact ce bat in ele dar stiu ca ele sunt vina. Mie mi s-a rupt axul in turbosuflanta si am mers o buna perioada de timp si cu ulei (aprox 50 km) pana acasa. De atunci cred ca au ramas cu ulei pe ele si au batut pana le-am schimbat pe toate 4.In prima faza si eu am crezut ca are ceva rupt in el motorul ca scotea un fum de il taiai cu cutitul si batea de parca i so fi rupt o supapa. dar erau doar injectoarele si desigur turbosuflanta care le alimenta cu ulei. Acum merge ca ceasul motorul.
This post has been edited by Johnny91: 15 Aug 2010, 22:36 |
--------------------
-
dizl
-
|
|
ady24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 23 December 09 ![]() |
Pai cand se aude acel tacanit mai strident,inseama ca s'a blochat supapa de retur. Acea supapa se invarte in timpul mersului injectorului si daca ramane blocata pe inchis atunci se aude acel tacanit metalic.
|
--------------------
Logan
Laureate
2005
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un zgomot asemanator si iti pot spune cu siguranta ca este de la unul din suportii de motor sau/si de la bieleta anti-rasturnare. Nu cumva ai si vibratii mai puternice in caroserie cand apare zgomotul?
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
rotnik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 March 07 ![]() |
In cazul meu zgomotul (bataia) a disparut la putin timp dupa ce am schimbat filtrul de motorina. Inclin sa cred ca acolo era buba, sau daca a fost acea supapa de retur blocata cum zicea cineva pe-aici, s-a deblocat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate dci cine n-are noroc, n-are ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pana s-o mai deprinde lumea care e butonul de reply si care de report:
QUOTE(lucianbontidean) injectoarele bat daca trage pe undeva aer fals, e murdar EGR-ul ,sau poate fi chiar fulia de pe alternator |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dorin_patrascu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 November 09 ![]() |
credeam ca sunt singurul care a patit asa ceva. acu sa va povestesc: logan diesel 2006 65mii distributie neschimbata,cand intr-o zi aveam de mers 450 km dar dupa 200 km opresc la peco si cand ma dau jos aud un zgomot in partea dreapta la motor, in dreptul distributiei. zgomotul era ca de rulment/rola nu foarte puternic si independent de turatie , a/c, si alti consumatori . pe scurt am schimbat distributia ca era si timpul, zgomot la fel. schimbat pompa apa, zgomot la fel. intrebat multi mecanici unii autorizati, pareri diferite. problema era de la supapa de pe filtrul de motorina a carui bila din interior zornaia ca un clopotel
8 Oct 2010, 18:56: am uitat sa va spun ca schimbasem filtrul de motorina cu putin timp inainte , filtu no mane, 45 ron This post has been edited by dorin_patrascu: 8 Oct 2010, 18:56 |
--------------------
dacia
logan
2006
- ct55yww
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(dorin_patrascu @ 8 Oct 2010, 19:53) problema era de la supapa de pe filtrul de motorina a carui bila din interior zornaia ca un clopotel am uitat sa va spun ca schimbasem filtrul de motorina cu putin timp inainte , filtu no mane, 45 ron bine ar fi sa fi scapat doar cu atat...... ai taiat filtru sa vezi daca avea elementul filtrant in el?.... oricum, chiar daca a avut, nu cred ca elementul filtrant respecta limita de filtrabilitate impusa de furnizorul pompei de injectie pentru protectia sistemului de inj. This post has been edited by membru_DC: 8 Oct 2010, 21:24 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La 45 de lei ...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
prea tare:
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
rotnik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 March 07 ![]() |
e fix nimic, e ... fissss
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate dci cine n-are noroc, n-are ...
|
|
andrei.v |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 15 August 17 ![]() |
Salut , am si eu la un dci 85cp euro4 exact aceeasi bataie , la relanti , dupa ce motorul e cald. AM schimbat si filtrul motorina si la fel este . La tine a reaparut ?
|
--------------------
Dacia
SN
2001
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Prima chestie pe care as face-o ar fi sa "dau jos" cureaua de accesorii pentru a elimina o parte din "suspecti".
Mie fix acelasi zgomot imi facea fulia de la alternator. O bataie ca un zornăit de chei o face si fulia/ambreiajul compresorului de AC. |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:39 |