dacia 1310 .. probleme cv, vit I ..
![]() ![]() ![]() |
dacia 1310 .. probleme cv, vit I ..
razv_an9 |
![]() ![]()
|
||
![]() Mandru Posesor de Dacie Group: Members Posts: 103 Joined: 14 February 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008, Laureate "Reality is wrong. Dreams are fa real " Tupac Amaru Shakur
|
|||
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
daca prinzi un semafor "in panta" pleci foarte bine...mai nasol edaca prinzi unul in rampa
![]() vezi ca mai sunt masini la care nu poti da viteza 1 decat daca esti aproape sau oprit de tot |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
razv_an9 |
![]()
|
![]() Mandru Posesor de Dacie Group: Members Posts: 103 Joined: 14 February 05 From: Galati ![]() |
Da, scuze, nu am fost atent la aia.. oricum ai inteles ideea. Acum .. pareri, solutii ceva ? Hmm .. si cam ce masini ar fi alea ? informativ
![]() La mine totusi problema e alta. Nu mai intra deloc in prima treapta, nici daca opresti. This post has been edited by razv_an9: 27 Apr 2005, 18:06 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit si eu de problema. Daca nu ii explicati lui explicati-mi macar mie
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
razv_an9 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
Pai cam asta ar fi sincroanele.Totusi nu e normal sa nu intre in viteza chiar si daca masina sta pe loc.Exista teoria treptelor sincronizate 1-4(5) sincronizate si una de mers inapoi nesincronizata pe care unii nu o accepta in totalitate,adica sunt de parere ca treapta I nu este sincronizata si de aceea fiind in mers nu poti sa bagi tr I.Acum eu sunt de parere ca si treapta I e sincronizata si in cazul asta ai problema la sincron.
This post has been edited by ionutz83: 29 Apr 2005, 20:48 |
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
2001
- IS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:07 |