DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> vreau sa arate mai bine, am dacie 1300 lux

cosmindv
post 4 May 2005, 22:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

este vorba de modelul ala 1300 LUX e rosie si e frumos cromata nici un pic de rugina si are
un motor aproape nou (tot de dacie si tot 4 cilindri pe carburatie) (cu care nuo sa mai pot sa merg dupa noul cod) ,, vreau pareri ce pot sa fac sa arate masina cumva,,, ca ma imbrac 50 cent si nu am cum sa intru in masina asta zici ca e masina de epoca nu altceva,,, imi este mila ca masina e una din cele mai bine intretinute dacii care le-am vazut si imi este mila sa o dau la topit ca bani pe ea,, mai mult de 3 biciclete nu iau. tongue.gif dar ceva trebuie sa mearga facut care imi sunt optiunile ? vreau sa pastrez masina asta dar cred ca o sa rugineasca in fata blocului.

--------------------
dacia 1300 lux supernova - b 20 cdv
am masina marca RATB model 104 :D caut idei de tuning
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuel
post 4 May 2005, 22:18
Post #2

Membru autentic

From: VASLUI

Daca tot te imbraci 50 cent, suna-l pe amicul Xzibit sa ti-o ia la Pimp my ride tongue.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
brunner
post 4 May 2005, 22:28
Post #3

Membru autentic

From: ...

Vroiam sa-ti zic s-o pui la punct sa arate mai bine ca atunci cand a iesit din fabrica, da' presimt ca tu te referi la eleroane, spoilere, vopsele, avioane... bling bling stuff..

This post has been edited by brunner: 4 May 2005, 22:29

--------------------
M M 1
+
sechi
post 5 May 2005, 00:10
Post #4

pasionat si afacerist

From: Craiova

Imi permit cateva sugestii:
-vopsea rosu neon,dungi autocolant pe caroserie
-geamuri fumurii
-genti magneziu mai late
-proiectoare,neoane dedesupt
-triple afumate
-spoiler,eleron,grilaj luneta,masca fata cu plasa
-volan si scaune sport
Sper sa fie pe gustul tau.Cauta si pe Net,ca ai de unde te inspira!

--------------------
Fiat Punto 1995 - DJ 10 SEC
+
cosmindv
post 5 May 2005, 07:50
Post #5

Membru incepator

multumesc mult de tot pentru toate raspunsurile inclusiv sfatul de a-l contacta pe amicul xzibit.tongue.gif dar e cam multa treaba pentru el .

ai descris mai sus exact imaginea care vreau sa o dau masinii da e un model 1300 nici macar nu are acele 4 faruri in fata,,, sunt doar faruri normale,,, vechi,, e clar masina de epoca,, si nustiu daca niste spoilere eleroane etc o sa o faca sa arate mai bine sau o sa o faca sa arate ca o masina veche ce vrea sa se imbrace si ea ca un skyline dar la gusturi sa stii ca m-ai prins , exact asa ma gandesc sa fac supernova (a 2-a masina) la supernova gasesc si niste spoilere grozave si sa zicem ca le acepta mai usor masina are un aspect modern,, ca am mai vazut niste incercari de a modifica o dacie ca a mea si,,, nu a iesit prea bine amul ala avea teava de la WC ni locul eleronului wacko.gif ,,, asta m-a cam speriat.

asa ca am senzatia ca nu exista eleroane spoilere praguri ce merg puse pe o dacie "sub modelul supernova" si so o faca sa arate mai "pimp'ed"
dar ar merge sa ii dau o vopsea cu grafica pe lateral si pe capota si iese un lowrider super tongue.gif

This post has been edited by cosmindv: 5 May 2005, 08:06

--------------------
+
driverx
post 5 May 2005, 08:05
Post #6

--- Membru cu ralanti ---

@cosmindv

Tie, in mintea ta sa nu zic cum, tii rusine sa te urci intr-o minunatie (daca e asa cum ai descris-o) fiindca tu esti prea "cool" si masina nu raspunde "cerintelor" tale.
Dar sunt cateva probleme:
1) low rider, spoilere, kinderi, arata naspa pe Dacie, te-ai penibiliza mai rau, desi probabil alti "amici" dea tai de acelasi nivel ar aprecia
2) astea nu le faci cu 3 lei....cat vrei sa bagi?
3) mai bine da masina asta la unu care va stii sa o aprecize, in loc sa o distruga. Cere si tu un pret putin peste piata daca masina chiar e buna, si faci un bine la 2 (doi) oameni: tie si la cumparator. Chiar este unu pe forum care cauta asa ceva

Pentru toti: gata cu caterinca, Xibit si alti odhniti.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Manuel
post 5 May 2005, 08:10
Post #7

Membru autentic

Cosmin, parerea mea e ca ar fi pacat sa-i strici look-ul original, in conditiile in care masina e bine pastrata. In nici un caz nu-ti recomand spoilere.
Sugestia anterioara a fost o gluma si ma bucur ca ai luat-o ca atare.

--------------------
+
SorinTSI
post 5 May 2005, 08:13
Post #8

Membru

From: Bucuresti

Incearca sa o faci sa arate ca un R12 Gordini,albastru cu dungi albe,jante de 13' nu mai tin minte numele,Gotti parca.

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
cosmindv
post 5 May 2005, 08:13
Post #9

Membru incepator

, sa nu ma intelegi gresit, ca eu iubesc masina asta ,,, vine de la bunicul meu si a ingrijit-o in asa hal ca o stergea pane se lua vopseaua de pe ea,, acum eu vreau sa o modernizez si sunt constient ca daca plesnesc niste spoilere din carton pe ea o sa arate ca un cotet masina e modelul din avartarul tau dar cred ca stiti asta deja. cred ca daca o mai tin mult timp asa o sa ajunga masina de epoca nu gluma. :"( stai,,, deja e masina de epoca

si dap biggrin.gif nu cred ca west c***t customs ar pune niste spoilere,,, nu are cum masina e de epoca drept dovada nu au fost puse spoilere nici pe cadilac,,,, etc,,,, dar ceva simt eu ca trebuie sa imi fac la masina asta,,, prezic aparitia unor desene pe portiere (si nu ma refer la cele facute de cei care fac si pe pereti in spatele blokului)

This post has been edited by cosmindv: 5 May 2005, 08:17

--------------------
+
Dsign
post 5 May 2005, 09:00
Post #10

Led Tuning Man

parerea mea: spoilere, eleroane, etc. ar fi taranie pt masinuta aia. cauta sa-i refaci toate cromurile pe ea, sa fie totul original, ca la mama ei din 7zeci si ceva, fa-i un interior frumos (ceva plusat sau cu piele, etc-cu rosu si negru) si asta e... zicea cineva de stopuri afumate... eu zic ca mai bine sa mearga dinsul sa se afume cu boia de ardei iute wacko.gif

Daca vrei sa stii, si cei de teapa ta (care se imbraca 50cent) din state merg cu masini vechi.

cred ca o garda la sol mai mica ar fi totusi necesara...

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
Manuel
post 5 May 2005, 09:10
Post #11

Membru autentic

Eventual niste suspensii dintr-alea care-ti fac masina sa danseze si o instalatie audio performanta smile.gif

--------------------
+
cosmindv
post 5 May 2005, 09:28
Post #12

Membru incepator

d acorddddd sa stii ca se potriveste ca imi spuneti dar m-am gandit deja,,,, am cromet absolut tot ce era vromat de la mama ei.... dar nu a facut decat sa ii dea un aer shi mai mare de masina de epoca.,,, in schimb daca incerc sa fac niste modificari de calitate ,,, in interior,,, sa imbrac bordul,,, scaunele sunt din piele dar parca modelul lor e ciudat,,,, dar se potriveste la un lowrider,,,, shi cine stie va imaginati o dacie lowrider???? daca da?? astept si mai multe idei,,, vreau sa imi iasa masina de calitate,,, dar altii au pareri pe aici ,,,, foarte proaste despre tuning sad.gif e mare pacat cat despre instalatia audio ,,, am un jvc cameleon de 17 milionae pe ea dar trebuie sa gasesc boxe destul de puternice ca ce am acum (magnat) nu rezista

This post has been edited by cosmindv: 5 May 2005, 10:08

--------------------
+
SiloS
post 5 May 2005, 10:08
Post #13

Gangester

From: Buzau

Cromeaza masca de la radiator ; sa ai toata fata masinii din crom .
Pune jante de 5'5 J x 13 J [ de dacie 1310 ] cu gume de 175 / 60 [ preferabil jante de aliaj ]
Baga niste dungi in stil gordini de culoare neagra .
Si daca ai posibilitate , pune-i suspensii sport . biggrin.gif

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
steph
post 5 May 2005, 17:22
Post #14

Membru autentic

uite ceva facut in photoshop wink.gif

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=8549

sau

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=8548

daca vrei spoilere si eleroane desi nu prea stau bine pe caroseria asta poti sa incerci as a...

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=8550

toate pozele sunt photoshop dar la cea cu spoilere daca te decizi si dai gres o sa iasa un kitsch maaaaare

This post has been edited by steph: 5 May 2005, 17:22

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
horsewhisperer27
post 5 May 2005, 23:22
Post #15

Membru autentic

auzi omule, da niste poze cu ea de ce nu pui, sa se bucure ochii nostrii??
repede de tot??

--------------------
fan VAG!
+
driverx
post 6 May 2005, 08:01
Post #16

--- Membru cu ralanti ---

Bai steph, noi incercam sa educam omu cumva sa evitam distrugerea acelei masini si tu vii cu dinastea....sa nu zic ce....

mad.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
cosmindv
post 6 May 2005, 09:38
Post #17

Membru incepator

mah, imi place cum arata aia portocalie doar ca ai dreptate daca dau gres e mare distrugere,, si am zis o sa tin masina asta drept masina de epoca nu altceva,, ata e viata ei, si spoilere pe asa o masina,, nu au cum sa arate nie,,, totusi,,, e a doua oara cand incerc sa public niste poze cu un logan modificat in fotoshop (ultimul topic a fost sters de rechinii de pe aici, nici nu mai vreau sa comentez tot nu era drept) sper sa va placa loganul acele poze prezinta exact gusturile mele

(poate niste jenti frumoase si o culoare adevarata tot o sa ii dau si daciei mele wub.gif )

si poze,, oricat as vrea sa ma laud cu masina,, nu am sa va dau ca nu am camera foto digitala ,dar nu e nimic special e doar o dacie proaspat vopsita rosie , si cu totul cromat de la stergatoare la capacele orginale pentru roti,, deci mai clasic d atat nu se poate, (probabil jvc-ul cameleon strica putin clasicismul)

shi sa stii ca pozele tale sunt destul de reusite dar figurile d p aici cansidero orice imbunatatiere la dacie care sa faca masina sa arata mai putin "masina lui tatae" un kitch

da e adevarat ,, sa pui teava de la wc in loc de eleron e kich dar suntem aici sa nu facem greseli dastea

This post has been edited by cosmindv: 6 May 2005, 09:43

Attached thumbnail(s)
Dacia_Logan_2222_copy.jpg ( Size: 149.37k ) Number of downloads: 101
now_23.jpg ( Size: 588.08k ) Number of downloads: 105
050_1280_copy.jpg ( Size: 434.25k ) Number of downloads: 97
dac1_copy.jpg ( Size: 255.03k ) Number of downloads: 87

--------------------
+
steph
post 6 May 2005, 09:44
Post #18

Membru autentic

driverx> in afara de aia portocalie cu spolere celelelta 2 in afara de jante si vopsea mai au doar manerele eliminate atat... sau nu ai deschis toate 3 pozele?

cum poti sa strici masina printr-o vopsea de calitate si niste jante ?

This post has been edited by steph: 6 May 2005, 09:45

--------------------
+
cosmindv
post 6 May 2005, 09:53
Post #19

Membru incepator

arata bolid si aia portocalie ,, an deschis toate pozele daor ca vorba vine ca stric masina daca pun niste spoilere asta e parerea aici si cred ca au dreptate

--------------------
+
steph
post 6 May 2005, 10:06
Post #20

Membru autentic

da mey eu pe driverx l-am intrebat daca le-a vazut pe toate.

aia portocalie la nivelu pieselor de la noi si la cum lucreaza ``meseriasii`` in fibra e imposibil de relizat .... in schimb o batranica dasta restaurata complet cu totu cromat pe ea un negru metalizat fara clante lasata o gramada din amortizoare cu niste jante cromate ar fi de nedescris wub.gif

This post has been edited by steph: 6 May 2005, 10:07

--------------------
+
bj
post 6 May 2005, 12:19
Post #21

membru de nevoie

Din punctul meu de vedere masina arata foarte bine asa cum este. Pentru un tunning de bun gust cam toate piesele ar trebui adaptate astfel incat sa se integreze cu designul ei clasic. Si aici nu ma refer la eleroane si alte tampenii, pentru ca sunt chiar prostii.
Ma refer la, de exemplu, butoanele pentru geamuri electrice. E un exemplu pur teoretic, dar in momentul in care te vei hotari sa iti pui geamuri electrice, va trebui sa realizezi butoane care sa corespunda design-ului Daciutei.
Aici iti trebuie un designer bun, un executant bun si multi bani! Din pacate in Romania toate 3 lucrurile sunt foarte greu de gasit.

La imbunatatiri exterioare as recomanda doar cromarea (care am inteles ca s-a facut) si eventual jante de aliaj. Dar si aici iti trebuie sa gasesti un model care sa se potriveasca bine cu design-ul masinii.

Pentru partea cu tunning-ul si eu sunt conservator. Imi place masina sa arate cat mai simplu. Mult mai mult ma intereseaza tunning-urile functional cum ar fi: geamuri electrice, cotiera, aer conditionat, actuator deschidere portbagaj din masina, jante de aliaj, un filtru de aer, o suspensie. Lucrurile astea nu se vad la exterior, dar pentru tine ca sofer si pentru ea ca masina conteaza mai mult decat un prag, un spoiler sau un apbtibild cu NOS!

Sincer, daca as putea ti-as cumpara masina care o ai acum si m-as bucura de ea asa cum este. Ar fi doar o masina de weekend, dar ce placere as avea sa o conduc!!! Chiar si peste 30 de ani wink.gif

---------------------------
edit:
In alta ordine de idei sa iti spun de ce cred eu ca aici pe forum nu prea se accepta modul tau preferat de tunning:
1. Arata mult mai bine in poze decat in realitate. Asta poate si datorita faptului ca pe la noi nu se folosesc materiale stralucide dpdv al calitatii
2. Tunning-ul asta se preteaza in special la masini sport de generatie noua. Cred ca si prin 2f2f alea 2 American Muscles nu prea aveau apbtibilduri. Ca vrem sa ne facem noi din Dacia noastra Mazda MX5 Super Miata asta nu poate fi decat prost gust. Iar aplicand punctul 1 rezultatul e dezastruos

This post has been edited by bj: 6 May 2005, 18:05

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
matrafox
post 10 May 2005, 06:58
Post #22

Membru autentic

masina o sa arate bine dar tre sa fie facuta cu gust si fara sa se exagereze.in primul rand gandeste-te la niste folii pe geamuri apoi la niste jante ceva cromat.stiu ca e greu de gsit dar sigur vor da un aspect super masinii tale.barile incearca sa la nichelezi.in rest mai ai grija ca si manerele de la usi si oglinzile sa fie nichelate.in rest la interior totul se poate face cu o tapiterie din piele ecologica dar daca vrei sa arate mai luxos vei folosii o culoare deschisa(crem ar fii cel mai bine).o sa mai vb.numai bine

--------------------
dacia 1310 tlx - CT-02-GVS
+
liviuflesner
post 10 May 2005, 16:04
Post #23

Membru incepator

From: Iasi

Dupa parerea mea spoilere pe dansa nu se merita! Insa niste jante de aliaj......
da' nu de alea turcesti in 3 prezoane.Interioru' modifica-l insa lasa ceasurile si bordu in pace ca-s misto(si io am de alea).In rest o vopsea metalizata si tapiterie la culoarea masinii.Scaune rekaro(is scumpe) o bancheta misto in spate si sonorizare de calitate bineinteles.

--------------------
Hai cu Dacia!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 19:41
Forum Renault