[VAND]Cablu AUX IN Renault(cd-mp3)+cablu alim USB, Muzica din telefon in masina - updatelist & co.
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Cablu AUX IN Renault(cd-mp3)+cablu alim USB, Muzica din telefon in masina - updatelist & co.
aladin67 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Prestige
2007
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Salut,
ma intereseaza pt. masina din semnatura daca poti sa faci un cablaj cu mufe la CD radio-ul original si doua iesiri: USB si jack 3,5 mm. Se poate folosi satelitul de comanda de sub volan ? Ce se afiseaza pe bord ? Daca poti face, spun un pret, te rog. Merci. L.E. cd-ul e ca in a 3 a poza din postul # 684. This post has been edited by Dodone: 26 Feb 2013, 20:26 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(aladin67 @ 24 Feb 2013, 22:26) Salut dan22y, sunt interesat de cablu aux-in pentru Blaupunkt Renault de pe Dacia Logan Prestige 2007. Sunt din Bucuresti. Am clarificat pe mail. QUOTE(Dodone @ 26 Feb 2013, 20:25) Salut, ma intereseaza pt. masina din semnatura daca poti sa faci un cablaj cu mufe la CD radio-ul original si doua iesiri: USB si jack 3,5 mm. Se poate folosi satelitul de comanda de sub volan ? Ce se afiseaza pe bord ? Daca poti face, spun un pret, te rog. Merci. L.E. cd-ul e ca in a 3 a poza din postul # 684. Te pot ajuta doar daca unitatea e tip UPDATELIST (scrie in partea dreapta jos a unitatii), altfel nu merge. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Mokus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 October 12 ![]() |
Salut. E bun si pe Carminat?
|
--------------------
-8861
Megane II 1.5 Dci grandtour
2006
- RichardClict https://vgruk.com/ - link
|
|
dan22y |
![]()
|
Daca ai o poza cu unitatea sa ne lamurim ar fi de ajutor.
This post has been edited by dan22y: 27 Feb 2013, 08:07 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
dan22y |
![]()
|
Andrei, sper pe maine sa-l trimit catre tine. Trimite-mi pe pm datele tale si il trimit prin posta romana.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
andreig1982 |
![]()
|
am trimis pm
multumesc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
dan22y |
![]()
|
@dodone: in cazul TunerList merge doar interfata gen AudioConnectionBox de la reprezentanta care face ceea ce doresti tu. Insa pretul e prohibitiv.
Sau interfete gen XcarLink sau DMC. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Dodone |
![]()
|
Merci pt. raspuns. Cand am timp o sa gugalesc sa vad cu ce se mananca divaisurile alea si cam cat costa.
Daca vreun forumist stie pe cineva care a renuntat la un radio CD original Renault cu update list il rog sa-mi dea un mesaj. Multumiri anticipate. |
--------------------
Renault
|
dan22y |
![]()
|
QUOTE(dan22y @ 25 Oct 2012, 07:56) Kitul Aux IN se poate folosi pentru a asculta fisiere audio din alte surse: mp3-mp4 player; telefon; GPS; etc, ce suporta mufa jack stereo 3,5mm sau 2,5mm. 1.jpg ( Size: 546.23k ) Number of downloads: 1602 Se vinde urmatorul kit AUX IN format din: - cablu stereo 1,2 m (sau mai lung daca se doreste); - mufa mini-iso; - mufa jack stereo 3,5 mm sau orice alta mufa se doreste (jack stereo 2,5mm; RCA-uri etc Pt citire USB vedeti mai jos modulul USB); - tips-uri in forma de "U" pentru a scoate unitatea din bord; - tutorial montare pe care il primiti pe adresa de mail dupa ce livrez kitul; Kitul AUX IN merge inclusiv pe masinile dotate cu: - unitatile UPDATE LIST (vezi pozele de mai jos) de pe masinile Renault, incepand de la Twingo, Clio, Modus, Megane 2, Scenic 2, Laguna 2; Espace 2; adica acele unitati (CASS, CD sau MP3) ce au echipat masinile fabricate incepand cu anul 2005 ----> 25 RON/kit 2.JPG ( Size: 36.19k ) Number of downloads: 1666 3.JPG ( Size: 16.02k ) Number of downloads: 1600 4.jpg ( Size: 97k ) Number of downloads: 1629 - unitatile CARMINAT Becker cu ecran monocolor (vezi poza de mai jos) care au functia AUX in meniul Expert, adica masinile fabricate incepand cu anul 2003 ---> 30 RON/kit 5.jpg ( Size: 17.42k ) Number of downloads: 1623 - unitatile Cabasse AuditoriumTronic (vezi poza de mai jos) care au functia AUX in meniul Expert ----> 30 RON/kit 6.jpg ( Size: 20.75k ) Number of downloads: 208 - unitatile cu navigatie mare (cu DVD si sau DVD/Bluetooth) (vezi poza de mai jos) de pe Laguna 2 phase 2 si Laguna 3 ----> 30 RON/kit 7.jpg ( Size: 122.03k ) Number of downloads: 179 PS: NOU -unitatile UpdateList de pe Laguna 3/Megane3 (vezi pozele de mai jos) - 25 RON/kit exemplu poza de mai jos. 8.jpg ( Size: 29.72k ) Number of downloads: 181 9.jpg ( Size: 32.5k ) Number of downloads: 170 Trimit prin Posta-Romana (in jur de 10 RON/colet incluzand ramburs), sau prin curier la dorinta beneficiarului (cca. 36 ron cu trimis colet-retur bani) Contact: PM, dan22y@yahoo.com, aici sau 0745.86.65.31 AUX IN si pentru alte modele si marci de masini. De exemplu pentru FIAT GP cu unitate audio cd-player Blaupunkt si FIAT BRAVO cu unitate audio cd-player cu mp3 Visteon ---> 35 Ron/kit QUOTE(dan22y @ 6 Feb 2013, 13:53) NOU: Daca se doreste achizitionarea unui modul audio care citeste stickuri USB, carduri SD si care permite reglarea volumului si schimbarea melodiilor din telecomanda modulului, se poate achizitiona de aici si la care pot furniza cablul de mai sus plus cablu de alimentare (12V + mufa modul + mufa player). Pret pt. cablu alimentare + cablu AUX la modelele standard = 40RON modul_mp3.jpg ( Size: 119.49k ) Number of downloads: 322 This post has been edited by dan22y: 4 Mar 2013, 14:25 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Dodone |
![]()
|
Sa inteleg ca divaisu' din link compenseaza faptul ca CD radio-ul meu e tunerlist, iar nu update list ?
|
--------------------
Renault
|
dan22y |
![]()
|
Dodone, la tine problema este urmatoarea: neavand functia AUX in meniu, nu merge. Device-ul respectiv, asta foloseste, iesirea audio din el va merge in intrarea AUX a unitatii updatelist.
Schimbarea din tunerlist in updatelist presupune: - unitate updatelist - afisaj updatelist - modificari pe partea de cablaj. Link cu respectiva modificare. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Tweetz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 13 September 12 From: Oradea ![]() |
Vanzator de incredere ! Recomand tuturor ! Pana cand nu am auzit in masina ce si cum, chiar n-am crezut ca va functiona fara probleme, dar merge absolut BESTIAL ! Recomand tuturor cu caldura, merita banii astia fara dar si poate !
|
--------------------
Renault
Megane II.2 1.5 dCI
2008
|
|
Pauloo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 December 09 ![]() |
Salut
Ai cumva idee cum as putea adapta o intrare auxiliara pe intrarea magaziei de CD-uri la un "Concert Plus"de pe un Audi ? |
--------------------
Audi
A4
B5
|
|
dan22y |
![]()
|
Pauloo tre sa studiez problema si revin cu info.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Dodone |
![]()
|
QUOTE(dan22y @ 4 Mar 2013, 17:49) Dodone, la tine problema este urmatoarea: neavand functia AUX in meniu, nu merge. Device-ul respectiv, asta foloseste, iesirea audio din el va merge in intrarea AUX a unitatii updatelist. Schimbarea din tunerlist in updatelist presupune: - unitate updatelist - afisaj updatelist - modificari pe partea de cablaj. Link cu respectiva modificare. Merci de raspuns. Ma las pagubas. Imi iau un FM transmitter, de genul pe care-l bagi in priza, ce are iesire USB si am rezolvat problema. E clar ca nu va suna la fel dar nu am timp sa vanez tot setul de piese. Eventual, daca stii vreo marca mai buna, te rog sa-mi spui. Inca o data, merci. |
--------------------
Renault
|
Mokus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 22 October 12 ![]() |
Cel mai bun modulator fm sound fly
|
--------------------
-8861
Megane II 1.5 Dci grandtour
2006
- RichardClict https://vgruk.com/ - link
|
|
CAPabil |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 23 January 09 ![]() |
http://www.ebay.co.uk/itm/ALPINE-AI-NET-AU...140921842063%26
asa cv gasesc la tine?cam cat costa mersi 6 Mar 2013, 09:48: http://www.ebay.co.uk/itm/ALPINE-AI-NET-AU...140921842063%26 aia asa cv?cat ma costa? multumesc This post has been edited by CAPabil: 6 Mar 2013, 09:48 |
--------------------
Renault
Megane R26 F1 Team
2009
|
|
dan22y |
![]()
|
Ai pm.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dan22y |
![]()
|
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Dodone |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
andreig1982 |
![]()
|
multumesc mult Dan pentru cablu
![]() l-am ridicat, l-am montat si merge cum trebuie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
dan22y |
![]()
|
@andrei: mersi, auditie placuta.
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
combatx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 10 October 12 ![]() |
Salut, m-ar interesa si pe mine un kit, Megane-ul meu e din 2006, cu facelift. Cass-ul este Update List si cand dau sa schimb sursa nu dau peste modul AUX, cum am vazut la alte megane-uri, ce-i drept, mai noi... Ai o poza cu playerul si te rog sa-mi spui daca merge pus kit-ul 20130312_074102.jpg ( Size: 1.71mb )
Number of downloads: 323
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 dCi 74kW(101 CP)
2006 Privilege
|
|
dan22y |
![]()
|
Merge fara probleme. Trebuie activat AUX din meniul EXPERT (apesi vreo cateva secunde pe tasta muzicala in dreptul careia scrie EXPERT) si acolo cu sagetile <<>> mergi pana la AUX. Comuti de pe OFF, cu tasta ^. Pe urma il gasesti in surse langa radio si cd.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
combatx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 10 October 12 ![]() |
Ok, atunci as dori si eu un kit. Cum facem?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 dCi 74kW(101 CP)
2006 Privilege
|
|
dan22y |
![]()
|
Ai pm.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
florin_pch |
![]()
|
![]() membru cu permis Group: Members Posts: 31 Joined: 3 November 06 ![]() |
Salut,
Am un logan din 2007, casetofon original cu caseta. Exista adaptor pentru acesta? Daca ai nevoie de mai multe informatii despre el, ii pot face o poza. Ms anticipat! |
--------------------
Renault
Megane 1
2000 Classic
- B-23-WZK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 11:37 |