[VAND]Cablu AUX IN Renault(cd-mp3)+cablu alim USB, Muzica din telefon in masina - updatelist & co.
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Cablu AUX IN Renault(cd-mp3)+cablu alim USB, Muzica din telefon in masina - updatelist & co.
Flavian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Si eu tot pe la usita de diagnosticare l-am tras dar am pilit o gaura foarte mica cat sa incapa cablul acolo ca sa nu atarne de sus. Cand nu folosesc AUX-ul cablul intra maxim inauntru si se vede doar mufa ca si cand ar fi asezata acolo
![]() Eu mi-am facut "mufa" singur din niste pini de rigleta si niste cablu cumparat de la Electrodioda ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
alexalina |
![]()
|
![]() www.megane2.fr Group: Members Posts: 349 Joined: 17 February 09 ![]() |
ceva pt cdplayer tuner list?
|
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
pt tunner list uite ce faceam eu
Attached image(s) ![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Sal,am si eu un mp3 player Blaupunkt Valencia,merge kitul ala si la mine?K nu am de unde sa iau cabluri aux pt el...ms mult
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
marcykone: am vorbit pe PM.
In data de 14 - 18 iulie voi fi pe malul Marii Negre. Daca sunt doritori pot aduce cu mine kituri. Pentru comenzi lasa-ti PM sau la telefon. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
RMG2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 December 07 From: IASI ![]() |
Salut.
Ma abonez si eu la un kit, mai poti trimite azi un colet? Am vazut ca de maine esti la mare, concediu placut! Stima! |
--------------------
Renault
Megane II Manager 1.4 16v 100CP
2007
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
multumesc dan22y pentru kit, merge perfect.Recomand cu caldura tuturor, promp si de calitate.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
la un mp3-player de clio3 merge? daca da as dori si eu un kit
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Multumesc pt feed-back.
eggy merge si la tine. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Recomand, foarte ok omul.
Multumesc frumos dan22y! ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Dari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 14 January 10 From: Resita ![]() |
Multumesc lui Dani...recomand chitul lui audio.am montat acum 2 zile pe megane 2.2 si pe clio 3.sunet bun si usor de montat .se poate introduce mufa in locasul ei fara a se scoate celelante mufe,la clio 3 am scos cablul prin orificiul cu mufa de diagnoza...(citire calculator masina)la megane am scos firul prin partea centrala,jos -in partea dreapta-pe la capacul de plastic de linga filtrul de polen...capacul respectiv se scoate prin tragere ,am asezat firul si am inchis inapoi...pe clio era nevoie de chitul respectiv pentru ca nu citeste decat track dar am gasit o utilizare importanta si pentru megane care are mp3...folosesc chitul la un telefon mobil(samsung corby)am realizat un car-kit ieftin si de generatie noua fata de cunoscutele nokia de pe masinile germane...specific ca telefonul are castile ce se intrerup de la jumatate printr-o mufa jack mama,tata.ramin cu prima jumatate de fir cu mufa mama care are montat (in mufa mama de pe fir) microfonul pentru handsfree,la care se leaga cablul realizat de Dani,sa incercati de curiozitate,se aude convorbirea in sistemul audio al masinii.Recomand cu placere
This post has been edited by Dari: 14 Jul 2010, 19:08 |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2006 1,5dci
|
|
ghmihai2007 |
![]()
|
![]() Vive la France Group: Members Posts: 97 Joined: 18 August 08 From: Neamt ![]() |
QUOTE(Dari @ 14 Jul 2010, 19:05) Multumesc lui Dani...recomand chitul lui audio.am montat acum 2 zile pe megane 2.2 si pe clio 3.sunet bun si usor de montat .se poate introduce mufa in locasul ei fara a se scoate celelante mufe,la clio 3 am scos cablul prin orificiul cu mufa de diagnoza...(citire calculator masina)la megane am scos firul prin partea centrala,jos -in partea dreapta-pe la capacul de plastic de linga filtrul de polen...capacul respectiv se scoate prin tragere ,am asezat firul si am inchis inapoi...pe clio era nevoie de chitul respectiv pentru ca nu citeste decat track dar am gasit o utilizare importanta si pentru megane care are mp3...folosesc chitul la un telefon mobil(samsung corby)am realizat un car-kit ieftin si de generatie noua fata de cunoscutele nokia de pe masinile germane...specific ca telefonul are castile ce se intrerup de la jumatate printr-o mufa jack mama,tata.ramin cu prima jumatate de fir cu mufa mama care are montat (in mufa mama de pe fir) microfonul pentru handsfree,la care se leaga cablul realizat de Dani,sa incercati de curiozitate,se aude convorbirea in sistemul audio al masinii.Recomand cu placere poti sa faci o poza te rog la cablul respectiv sau tot asamblul cu telefon (sunt curios de cablul ala de la samsung) si sa o poztezi sau sa o trimiti la ID ghmihai2007 |
--------------------
Clio3 2007,
Scenic 2.1 2004, Seat Leon 1P 1.6Mpi
2006
- NT xx XXX ...inteligenta artificiala nu se poate compara cu prostia naturala...
ROMANIA LAND OF CHOICE |
|
Dari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 14 January 10 From: Resita ![]() |
raspuns Ghmihai2007,in cateva zile pun poza cu castile de la samsung corby care se rup in 2 prin mufa jack.ramine conectat la telefon firul in capatul careia se afla o mufa jack (mama)pe care se afla microfonul de hansfree(cealanta jumatate are mufa tata exact ca pe cablul din chit si la capat castile) in care introduc mufa cablului creat de Dani la fel ca intr-un mp3 player.pot folosi telefonul si pentru ai asculta muzica din memorie cat si pentru convorbire sub forma car-kit...atasez o poza luata de pe net.in partea de sus a pozei e handsetul de culoare alba desfacut in 2 bucati...revin cu poza actuala
Attached thumbnail(s) samsung_corby_55957.jpg ( Size: 62.27k ) Number of downloads: 1464 |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2006 1,5dci
|
|
RMG2 |
![]() ![]()
|
Salut Dan,
azi am primit coletul, urmeaza zilele urmatoare sa fac si eu o proba, revin cu un feedback. Multumesc! ![]() |
--------------------
Renault
2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Multumesc pentru feed-back-uri.
Am revenit pe meleaguri. Azi vor mai pleca colete catre colegi. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dan22y |
![]()
|
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dan22y |
![]()
|
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am uitat sa spun ca si eu am primit kit-ul, functioneaza bine, mai trebuie doar sa vad unde il pun
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
dan22y |
![]()
|
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dan22y |
![]()
|
Mersi Eggy de feedback.
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
dan22y |
![]()
|
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Costi.88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.090 Joined: 16 September 07 From: Pitesti ![]() |
Astazi am primit kitul de aux in. Montajul a fost rapid si usor (max 5 min).
Totul perfect ok. Din partea mea, tot respectul ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2008 Laureate
|
|
RMG2 |
![]()
|
Scuze Dan, am uitat sa revin cu feedback-ul promis, kit-ul e super ok, apelati cu cea mai mare incredere, un baiat de nota 10+.
|
--------------------
Renault
2007
|
|
dan22y |
![]()
|
@costi.88 si @RMG2 multam de feedback.
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
lucianC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 12 April 09 From: Arad ![]() |
am o laguna 2 din 2001 la sfirsit, am functia aux in meniul cd playerului, Kitul tau suna f bine , mai ales la pret , cum facem sa ajunga la mine ?
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
- 111
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu am un Nokia 5230 conectat la AUX pentru a reda muzica. Cand imi suna telefonul apas doar tasta verde sa raspund si functioneaza ca un car kit
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
dan22y |
![]()
|
@lucianC: ai PM.
@sorinCT: mersi pt. sfaturi, valabile pt. cei care au kitul si-l folosesc pe telefoane Nokia ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
mibuletz |
![]()
|
![]() MIB Group: Members Posts: 184 Joined: 22 September 08 ![]() |
Foarte de treaba , recomand cu incredere .
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2013/1.5 DCI 110 / Bose Edition
|
|
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
laguna 3
2010/2.0 dci automata
- B 966 crd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:13 |