Kit distributie si Kit ambreiaj Scala
![]() ![]() ![]() |
Kit distributie si Kit ambreiaj Scala
Tzus |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 -1.6 16V
2005/ Confort Expression
|
|||
AsmVax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 April 06 From: Bucharest ![]() |
kitul ambreaj contine: placa de presiune, rulment, disc ambreaj.
kit distributie: rola intinzatoare si curea. Poti sa mai schimbi: -cureaua de la AC. -cureaua de la alternator This post has been edited by AsmVax: 19 Feb 2010, 13:20 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- - I sell suicide solutions!
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
kitul de distributie este compus din rola intizatoare si curea.(cunt kituri gata ambalate sau poti sa cumpreri tu piesele pe bucati)
kitul de ambreiaj este compus din placa de presiune,rulment si disc de ambreai.(sunt kituri gata ambalate) ce scartaie la tine este cureaua de accesorii sau cea de la alternator. |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
Tzus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Cureaua de accesorii este una si aceiasi cu cea de la AC?niste preturi estimative aveti idee?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 -1.6 16V
2005/ Confort Expression
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
eu asa stiu ca cea de la AC este aceasi cu cea de la accesirii.ca doar e accesorie.sa ma corecteze cineva daca gresesc.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
AsmVax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 April 06 From: Bucharest ![]() |
accesorii=Alternator+compresor AC
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- - I sell suicide solutions!
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
ce prostii spui.accesorii =ac+servo ...cureaua la alternator e separata
in principiu iti trebuie kit distributie-in jur de 200 lei(curea+rola),curea accesorii(una mai lunga-50-70 lei),curea alternator(una scurta 20-40 lei).in afara de asta ,optional-rola intinzatoare curea accesorii(e un rulment,costa aprox 200 lei) si pompa de apa,daca prezinta scurgeri-200 lei kit ambreiaj-disc,rulment,placa de presiune,eventual cablu de ambreaj.te sfatuiesc sa te uiti pe autokarma.ro,gasesti piese destul de ieftine |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Tzus |
![]()
|
Deci sa inteleg ca rola intinzatoare nu este rola inclusa in kitul de ambreiaj?Si sunt 3 curele: cea de distributie, cea de la alternator si cea de la AC?
This post has been edited by Tzus: 19 Feb 2010, 13:46 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 -1.6 16V
2005/ Confort Expression
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
no pb.dar colegul de deasupra posteaza complet aiurea,si nu numai in topicul asta
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Tzus daca te duci in autovit o sa gasesti piesele pe care la cauti iti dau ca exemplu, eu am gasit kit distributie la 135 roni dar si la 200 roni originala, pompa de apa la 85 roni dar si la 220 roni originala si da intradevar, nu sunt eu mecanic si nici prea multe notiuni de mecanica nu conosc in cazul acestor motoare dar cureaua de la alternator e diferita de cea de accesorii, adica are pret separat ceea ce ma duce la gandul ca nu e aceeasi mancare de peste. Spor la cumparaturi si mana de lucru ieftina si buna. |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
Tzus |
![]()
|
O sa verific si pompa de apa daca este in regula, din cate am inteles se schimba doar daca are ceva probleme.Ma informez ca sa nu ma duc la Autovit sa-mi vanda aia nu stiu cate curele si sa nu se potriveasca...adica sa stiu ce-i cer omului de la piese.Ce curele...ce role...si prefer sa le iau originale.Am patit-o cu un capac de pompa de apa la o dacie 1310, am cumparat unul contrafacut si nu se potriveau gaurile de la suruburi...si am fost nevoit sa cumpar unul original pana la urma.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 -1.6 16V
2005/ Confort Expression
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
eu unu te sfatuiesc sa cumperi piese originale.daca totusi nu poti ,evita pe cat pot firmele asam si klaxcar.fac piese de calitate slaba.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu aveam acasa o carte de vizita de la un magazin din Autovit, sa ajung acasa si si iti dau numarul de tel si adresa daca vrei, acum nu ca as face reclama dar ma gandesc ca poti sa compari piesele originale cu cele facute de SRL-uri in acelasi magazin si iti poti face o idee.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
Tzus |
![]()
|
O sa ma duc sa fac o vizita prin targ saptamana viitoare sa vad preturile...din cate stiu duminica mai vin niste baietii din pitesti cu piese de dacie care ar fi originale...nu au magazin, sunt cu ele in masina si intinse pe jos...stie cineva ceva despre ei?a cumparat cineva de acolo?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 -1.6 16V
2005/ Confort Expression
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ia sa vedem:
kit distributie ![]() curea accesorii probabil cu ac si servodirectie ![]() curea accesorii probabil fara ac dar cu servo ![]() curea alternator ![]() ambreiaj ![]() cablu ambreiaj ![]() daca gresesc sa corecteze cineva This post has been edited by george_scala_2004: 19 Feb 2010, 16:00 |
--------------------
...
...
...
|
|
Tzus |
![]()
|
Multumim pentru documentatie...la cureaua accesorii este necesara cumpararea si galetului de tensiune?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 -1.6 16V
2005/ Confort Expression
|
|
Tzus |
![]()
|
M-am interesat in targ la Vitan si curelele, rola si pompa de apa costa 320 RON.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 -1.6 16V
2005/ Confort Expression
|
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
QUOTE(Tzus @ 19 Feb 2010, 19:46) Multumim pentru documentatie...la cureaua accesorii este necesara cumpararea si galetului de tensiune? de obicei, da , dar te-ai scos daca e uzat doar rulmentul; adica se-ntampla frecvent ca problema rolei accesorii sa fie joc in inelele rulmentului; apasa cu degetul mare, perpendicular pe inelul ext al acestuia si te lamuresti... |
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai depasit sau esti pe la 55.000 - 60.000 km schimba si pompa de apa . Oricum nu te duce pana la 120.000 si munca este aceeasi !
Ca pret este ok , dar vezi calitatea care este ! Rola sa fie Japan si curelele Anglia sau Germania , pompa de apa sa NU fie Asam - Iasi . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
NU MAI DESCHIDETI SUBIECTE AIUREA. Informatia va fi prea fragmentata si va fi greu de urmarit acest forum. CARE E PROBLEMA TEHNICA IN ACEST SUBIECT ???? Deja cele discutate aici au fost acoperite in alte subiecte de discutie ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
salut, am 56000km cu rapsodia mea. trebuie neaparat sa ii schimb si pompa de apa acum la revizia de 60k ?
|
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
kmeleonu3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
distributia de solenza e similara cu cea de logan?
o alta intrebare care ar fi ....ce kit de distributie e mai calitativ? This post has been edited by kmeleonu3: 26 May 2010, 08:29 |
--------------------
Pejos
2.0
83
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
DA ! ti s-a raspuns deja. nu citesti ? exista diversi producatori: dayco, gates, flennor, skf, bosch, cu role ina, koyo, skf. de asemenea pompele sint produse de o multime de producatori: dolz, airtex, skf, pierburg...lamurit ?
![]() vezi ca la bursa sunt multi useri care vind kituri de distributie in diverse combinatii de curele si role, cu sau fara pompe de apa... This post has been edited by george_scala_2004: 26 May 2010, 13:36 |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:46 |