emailare cada baie, recomandare,sfaturi,pareri
![]() ![]() ![]() |
emailare cada baie, recomandare,sfaturi,pareri
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da nu merge sa pui autocolant pe cada aia?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
O poti colanta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In galben. Si-i montezi si 4 rulmenti pe niste scinduri dupa care o scoti pe strada, plimbi pzdele prin oras si le iei 14 mii pe kilometru.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa ai mare grija sa nu se ude ... sau nu.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 Jun 2010, 08:49) Cu ce-a dat-o mă? ![]() smilgher bre, n-ai mai auzit??? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De smilgher n-am mai auzit până azi...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
ofreacacucoliabrazivebre'
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
[gluma]Pai si nu se zgarie?[/gluma]
This post has been edited by bmwh548: 28 Jun 2010, 14:00 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ba se zgaraie daca nu sti cu ce granulatie sa dai...de fapt se zgaraie oricum, numa ca "zgaraiala" nu tre` sa fie observabila
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
frecarea trebuie sa aiba ca rezultat obtinerea unei suprafate la care sa adere noul email (cam ca la auto) ... suprafata trebuie sa fie mata nu lucioasa cum e ea in momentul in care vrei tu sa o reabilitezi (ma rog acolo unde mai e lucioasa) ... apoi cu trafaletul de 2 ori email ... uscare (daca poti sa faci ffff cald in baie e perfect) fara praf fara apa sau umezeaza in timpul uscarii si aia e ... acum e clar ?
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Shony |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 28 June 10 ![]() |
Stiti cam ce rugozitate trebuie sa aibe smilgherul (glaspapir, etc.)?
Vrau sa incerc si eu singur. Nu vreau s-o stric mai rau. This post has been edited by Shony: 28 Jun 2010, 16:01 |
--------------------
DACIA
Logan
2009
- 46 B MCV
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:49 |