Alt loc pentru cd player!, Pareri
![]() ![]() ![]() |
Alt loc pentru cd player!, Pareri
alinHR |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru pe doua roti Group: Members Posts: 91 Joined: 27 December 09 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC04394.JPG ( Size: 519.74k ) Number of downloads: 847 |
||
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|||
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
Am montat eu un RCS Goldstar, fix in acel loc: partea din spate loveste in aeroterma si atunci trebuie sa-l pui inclinat la 30 grade (sa-i cobori partea din spate). Astfel displayul va fi orientat putin sus.
Este mult mai comod pentru comenzi iar daca ai fata detasabila e mai bine. Trebuie sa tai cu un pendular putin din rama (in partea de jos). Scrumiera va functiona la limita, insa: partea de sus a RCD-ului este la limita din spate a ramei lui (deci iese 1 cm din plasticul bordului) iar partea de jos, datorita inclinarii iese cam 4-5 cm (din cauza asta am si vopsit-o in negru). Ai de munca vreo 2h. |
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
alinHR |
![]()
|
![]() Membru pe doua roti Group: Members Posts: 91 Joined: 27 December 09 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Aha pai nu e problema daca iese putin dar cum ai fixat-o inauntru avand in vedere ca este un loc strans.Mi se pare foarte bine daca sta putin inclinat pentru ca o vezi mai bine si chiar este mult mai comod sa umbli la el fata de cum era in locul initial.
|
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
punel tu in locul comenzilor de la incalzire si comenzile le pui jos in locul scrumierei si brichetei incape la fix doar sa muti dre sus suportul de la butonul de la aeroterma si gata treaba ca,si la straine
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
CD-ul nu intra decat inclinat: muchia din spate sus sta pe aeroterma, cea de jos sta pe traversa aceea neagra. Surubul de siguranta din spatele CD-ului l-am prins cu piulita M6 de "scarita" cu care vine la pachet indoita in L (daca nu o mai ai, iti faci una), iar partea din spate a L-ului din nou cu un surub si saiba+piulita de 6 de reazemul din spatele aerotermei din partea de jos. Ceea ce e mai important pt. tine este faptul ca am aplicat ideea ta si merge si sunt sigur ca nu ai doua maini stangi. Poze n-am ca am vandut Dacia in 2000.
This post has been edited by gvincentiu: 30 May 2010, 15:10 |
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
incearca cum am zis eu sa vezi nu e mai frumos acolo in bord?
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Am eu o idee mai buna. de ce sa te chinui cu mutat comenzi si alte nebunii cand poti anula scrumiera si bricheta o poti pune in unul din locasurile alea doua goale de sus, unde altii si-ar fi pus comenzile de la geamuri electrice. intra perfect playerul acolo si umblii la el fara sa te uiti. atasez si o poza sa vezi despre ce e vorba.
Attached thumbnail(s) SP_A0015.jpg ( Size: 504.45k ) Number of downloads: 938 |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
ghitza |
![]()
|
da e bun si acolo ,ziceam asa cu el acolo sus sa fie un fel de gen ca si la straine
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
alinHR |
![]()
|
Pana la urma l-am pus acolo unde ziceam.Ar fi fost mai bun acolo sus unde sunt comenziile pentru aeroterma,dar e complicatie mare sa muti de acolo comanda acea trebuia sa dau jos tot bordul pentru sufa aia de la inchidere dechidere valva de incalzire.M-am gandit la chestia asta am demontat panoul sa vad ce e acolo dar m-am razgandit.Poate in viitor si atunci in locul in care e acum playerul o sa ii pun un sertar.Acuma este iesit putin din bord da in rest e bun.Am facut din tabla subtire o forma de L si l-am fixat pe carcasa aerotermei.Sta destul de rigid idea e ca am vrut sa il mut de acolo unde a fost jos pentru ca nu aveam carcasa de casetofon si era fixat cu 2 curele una in fata si una in spate si se cam balansa playerul.Si arata si urat.Am cautat in multe parti carcasa de casetofon da nu am gasit si la remat am fost si nix.Multumesc pentru ajutor si pentru idei.
![]() This post has been edited by alinHR: 30 May 2010, 19:50 Attached thumbnail(s) DSC04483.JPG ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 864 |
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
Ady69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 26 July 07 ![]() |
Salut! Nu is prea la subiect in sensu ca fostu meu bord era model scoica. Eu l-am pus in loc la chestiile alea de reglaj caldura care oricum nu mergeau si cateva butoane si priza pt bricheta le-am mutat mai jos in consola de la schimbator. Atasez si o poza numai ca din pacate a fost facuta pt a vinde CD-playerul nu pt bord
![]() 30 May 2010, 22:32: Salut! Nu is prea la subiect in sensu ca fostu meu bord era model scoica da totusi scriu ca poate le dau la unii idei. Eu l-am pus in loc la chestiile alea de reglaj caldura care oricum nu mergeau si cateva butoane si priza pt bricheta le-am mutat mai jos in consola de la schimbator. Atasez si o poza numai ca din pacate a fost facuta pt a vinde CD-playerul nu pt bord ![]() 30 May 2010, 22:34: Salut! Nu is prea la subiect in sensu ca fostu meu bord era model scoica da totusi scriu ca poate le dau la unii idei. Eu l-am pus in loc la chestiile alea de reglaj caldura care oricum nu mergeau si cateva butoane si priza pt bricheta le-am mutat mai jos in consola de la schimbator. Atasez si o poza numai ca din pacate a fost facuta pt a vinde CD-playerul nu pt bord ![]() 30 May 2010, 22:35: Scuzati repetarea...probleme cu atasarea pozei ![]() This post has been edited by Ady69: 30 May 2010, 22:35 Attached thumbnail(s) bord.jpg ( Size: 59.41k ) Number of downloads: 748 |
--------------------
Dacia 1310 L
Berlina
1995, motor 1.4 l
- CJ 07 SNF
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
Sallutare, incep prin a multumii lui alinHR pentru initierea acestui topic, pentru ca si eu ma confrunt cu aceleasi dilema, doar ca la mine este putin mai usor, eu am bord CN si as dorii sa i-mi montez cd-playerul in alta parte inafara de locul clasic, adica cel de sub bord, eu nu am aeroterma de CN asa ca eu nu voi avea probleme cu lovirea CD-playerului de ea,in scimb eu am alte posibilitati, eu as putea sa il pun in locul comenzilor aerotermei sau chiar in locul directionarelor de aer, eu ne avand aeroterma de CN,
Intrebarea mea este urmatoarea: Cum as putea sa prind cd-playerul ca sa stea fix, am observat ca in locul unde se afla comenzile aerotrmei se afla o mica bucatica de metal cu o gaura in ea in care se introducea un surub pentru tinerea comenzilor, oare as putea sa prind CD-playerul de ea ? postez si cateva poze ca sa intelegeti mai bine ceea ce vreau sa fac, mentionez ca bordul din imagini nu este al meu, dar eu as vrea sa fac si eu ceva de genul, Multumesc !!! ![]() Attached thumbnail(s) index.phpdas.jpg ( Size: 195.52k ) Number of downloads: 738 index.phpklh.jpg ( Size: 194.05k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
ghitza |
![]()
|
da este exact ce ziceam eu mai sus ,ca ar fi bine sa fie pus acolo si acele comenzi de la climatizare (buton si selectoare cei care au CN)sa fie puse jos in locul scrumierei .cand termin pun poze
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Sincer, din punctul meu de vedere nu. Este extrem de incomod, trebuia mereu sa ma uit la player cand schimbam melodia, plus ca daca eram in treapta 1 sau 3 trebuia sa imi fac loc sa dau mai tare sau sa schimb.
Plus ca acum cu el in bord si prins cum trebuie, am siguranta ca nu e asa de usor de furat cum e prins acolo jos sub bord. Dar din nou, e doar parerea mea, nu este deloc cu suparare sau raca. |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Nimeni cu bord scoica cu o poza mai in ansamblu?!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
pentru initiatorul topicului suport pt casetofon gasesti in targ am si eu 2 pe acasa
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Alexio @ 31 May 2010, 11:28) Imi explici si mie care e faza cu telecomanda in tzipla? Ca vad peste tot si nu ma prind.. de ce nu o scoateti din tipla aia? This post has been edited by maryus_83: 31 May 2010, 19:06 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
DaII |
![]()
|
![]() DaII Group: Members Posts: 159 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu tot jos i-l am este incomod ca trebuie sa-ma aplec putin dar nu ca daca e in a I ,III nu pot da mai tare sau mai incet
![]() Attached thumbnail(s) DaII_105.jpg ( Size: 435.85k ) Number of downloads: 283 |
--------------------
Dacia
1310
berlina 2004
- IF-31-CLA
|
|
N E S |
![]()
|
DaII eu am 1.91 inaltime si 100 kg
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
Pentru recinalcol, cateva poze
![]() Cat despre faptul ca este incomod locul unde este montat cd-playerul, adica sub bord, intradevar este incomod, dar poate fii chiar periculos in unele circumstante, pe cand fiind acolo sus langa mana este ca si cum ai intinde mana usurel pentru a da drumu la aerotrma, ca sa nu mai zic ca este foarte usor sa te uiti cu coada ochiului la comenzile cd-playerului Am pus si eu o intrebare, ca poate ati mai facut asa ceva, oare cum as putea sa il fixez acolo in asa fel in cat sa nu cada la vre-o denivelare a drumului ?, Multumesc !!! ![]() Attached thumbnail(s) tjw.jpg ( Size: 150.66k ) Number of downloads: 256 dsa_bphp.jpg ( Size: 112.02k ) Number of downloads: 168 smhyrm.jpg ( Size: 146.32k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
DaII |
![]()
|
![]() DaII Group: Members Posts: 159 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 2004
- IF-31-CLA
|
|
N E S |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
QUOTE(N E S @ 31 May 2010, 10:55) Sincer, din punctul meu de vedere nu. Este extrem de incomod, trebuia mereu sa ma uit la player cand schimbam melodia, plus ca daca eram in treapta 1 sau 3 trebuia sa imi fac loc sa dau mai tare sau sa schimb. Plus ca acum cu el in bord si prins cum trebuie, am siguranta ca nu e asa de usor de furat cum e prins acolo jos sub bord. Dar din nou, e doar parerea mea, nu este deloc cu suparare sau raca. La al meu te asigur ca se vede display-ul de acolo de jos foarte perfect fara sa ma bag pe sub masina. Iar in treapta 1 si 3 pot schimba si cd-ul caci din cate observi este dus putin mai in spate. Cat despre furat... masca aceea de plastic este doar o masca... el este prins in niste bride din otel in forma de L de bord (Hornbach power) QUOTE(maryus_83 @ 31 May 2010, 19:06) Imi explici si mie care e faza cu telecomanda in tzipla? Ca vad peste tot si nu ma prind.. de ce nu o scoateti din tipla aia? Telecomanda in tipla... aia este de la modulator... o tin in tipla caci mai am destepti care se joaca la ea cand vor alta melodie si le mai scapa din masina, le mai scapa pe covor si daca este ud de la ploaie sau zapada ii fac de 6 saptamani. Si pe cea de la MP3 o tin tot in tipla caci aia are si afisaj si este gen touch... una noua costa 50 euro + taxele postale... duce la un 60... crezi ca ma risc sa o distruga vreun inteligent? QUOTE(N E S @ 31 May 2010, 20:14) DaII eu am 1.91 inaltime si 100 kg ![]() ![]() <--- 1.88 cu 92 kg... prea mare difeferenta nu este dar sunt delicat ![]() ![]() This post has been edited by Alexio: 1 Jun 2010, 09:53 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
N E S |
![]()
|
Pentru Dacia_47_akm poti lua exemplul lui alexio, si sa prinzi si tu casetofonul in bride de otel. e o metoda folosita de multi si e foarte buna.
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
am si eu o intrb....in curand o sa imi schimb bordul....o sa pun de cn dar pana atunci cum fac sa prind si eu mp3 auto sub torpedo ....am bord modelul ala cu bara de aluminiu...mie sa nu il fure..are el fata detasabila..dar nu stiu de ce sa il prind sa nu cedeze asa rpd daca trage cineva de el ..vreo idee?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
multumesc NES, dar te-as intreba tu ai prins in ceva cd-playerul sau doar lai bagat in spatiul facut de tine si atat?
poti sa i-mi raspunzi prin PM daca vrei Multumesc !!! This post has been edited by Dacia_47_akm: 2 Jun 2010, 22:30 |
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
N E S |
![]()
|
Pun aici ca nu-i mare secret. La mine a fost mai usor ca am avut partea de jos a bordului ca sustinere. Am folosit 4 bride de otel in forma de L, si prins in suruburi strong. Sta foarte bine asa.
Am facut treaba asta acum un an, si atunci n-am facut poze ca am lucrat mai repejor ca eram la cineva la curte. |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
Alexio |
![]()
|
Mai oamenilor.... daca are fata detasabila nu fura nimeni nimic. CE NAIBA sa faca fara fata cu el?
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
Multumesc !!!
Luni, cel tarziu marti i-mi pun si eu cd-playerul, pun poze cu cea a iesit, eu o sa incerc sa il pun acolo in locul comenzilor ale aerotermei, daca nu, cred ca o sa il pun in locul clasic, dar sunt sanse fuarte mici sa il pun in locul clasic;) ![]() This post has been edited by Dacia_47_akm: 3 Jun 2010, 13:08 |
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mai fanule dacia pt totdeauna, in-vata s-a scri zic. Apoi matale te poti apuca si de modificari auto.
E fuarte misto locul clasic. ![]() This post has been edited by ageana: 3 Jun 2010, 13:42 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:15 |