LAMUIRE!
![]() ![]() ![]() |
LAMUIRE!
vali1983 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet
CRUZE
- B-54-YUB
2010,LT,EXTRA FULL
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
"Lamurire"
![]() Pardon, vad ca scrie altceva. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 May 2010, 11:32 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Cand faci reclama fa-o frate mai pe sustache... nu dai asa cu ea in gard...
@Victoras: depinde fiecare ce vrea ![]() This post has been edited by sorin1983: 23 May 2010, 11:32 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Bun si ce vrei in afara de faptul ca faci reclama?
Dar ce titlu interesant... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
vali1983 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 May 10 ![]() |
post-ul era pentru cei ce au nevoie de informatii, m-am corectat! apropos- nu faceam reclama, dar am vrut sa lamuresc cateva persoane!
voi ati postat reply pentru a vedea lumea ca stiti sa cititi! cam orice om stie sa citeasca si sa scrie!nu cred ca titlul era atat de important, dar poate cand veti avea nevoie de parbriz pentru masina voastra veti citi din nou post-ul meu! ![]() |
--------------------
chevrolet
CRUZE
- B-54-YUB
2010,LT,EXTRA FULL
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, oameni care sa faca reclama am mai vazut, dar oameni care sa scrie gresit numele firmei careia ii fac reclama nu mai vazusem pana acum
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Tizule, multam pentru efort, altfel muream prosti!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Reclama clara.....
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Da, din categoria "alea scumpe nu e bune, am eu IEFTINE si BUNE".
In traducere, parbrizul Pilkington la 300 RON nu e ok (pt. Logan), e ok asta cu 95 (sau cat era la el). Daca vorbesc cu baietii de la atelierul de geamuri, cred ca pot scoate unul si mai ieftin. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:12 |