Culoare Dacia supernova
![]() ![]() ![]() |
Culoare Dacia supernova
Zulg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 June 10 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Europa
2002
|
|||
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
mai explicit poti fi?nu se intelege nimic din intrebarea ta
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Zulg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 June 10 From: Galati ![]() |
Sunt diverse sortimente: ex: silver diamant, iridium, platinum, etc.
|
--------------------
Dacia
Supernova Europa
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai nevoie de codul de la vopsea sau ce anume?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Zulg |
![]()
|
Nu
![]() Vreau sa stiu tipul de spray de la policolor care se potriveste. Si am uitat in primul post sa scriu ca masina e argintie. |
--------------------
Dacia
Supernova Europa
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu ai nevoie de "tipul de spray". Ai nevoie de codul vopselei. Il gasesti tiparit pe hayon cum deschizi hayonul in partea stanga sau in cartea de identitate a masinii.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
daca masina e argintie fara nici o tenta...adica gri metalizat deschis
ex: http://cdn.anunt.auto.ro/images/dacia/supe...nova-116670.jpg atunci culoarea este si silver diamant...dar daca nu vrei sa dai comanda ci sa cumperi vopsea la spray de la policolor cu siguranta nu o sa nimeresti culoarea pentru ca pur si simplu nu exista....ce-a mai apropiata este vopseaua pentru jante...de la policolor...are pe tub desenate niste jante ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
Gasesti la tub, vopsea gata facuta la cod. In targ aveau destul de multe nuante... eu am gasit verde jad "gata facuta", 25 lei tubul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Zulg |
![]()
|
Imi trebuie pentru cateva puncte de rugina la praguri, nu sa o vopsesc pe toata. Am sa incerc cu silver diamant.
|
--------------------
Dacia
Supernova Europa
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Verifica CODUL inscris pe hayon sau in cartea de identitate. Ai codul exact cu care te duci si cauti vopseaua.
PS te rog completeaza la profil LOCATIA !!!! This post has been edited by Maskatu: 23 Jun 2010, 21:58 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:33 |