Reviziile la concesionar si garantia, Sau regulamentul CE 1400/2002
![]() ![]() ![]() |
Reviziile la concesionar si garantia, Sau regulamentul CE 1400/2002
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Garantia.JPG ( Size: 123.26k ) Number of downloads: 294 |
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Trebuie facut tambalau mare. O solutie ar fi anuntarea presei, astfel se popularizeaza la maxim ideea si sub presiunea asta (ca de obicei, de altfel), institutiile abilitate vor reactiona. Cam asa se impune respectarea legii la noi. Astfel vom avea cu totii (care mai avem sau vom avea garantie) de castigat. Ne-au jumulit destul!
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fac eu plici daca am gasit formularea din directiva aia care spune ca poti face reviziile la orice "reparator independent" fara a afecta garantia.
directiva in franceza sau in engleza Mie mi se pare mai degraba o directiva care interzice impiedicarea accesului la piesele de schimb facute de terti precum si pedepsirea interzicerii accesului "reparatorilor independenti" la informatii tehnice. Dar nu am gasit unde e treaba cu reviziile si garantia. Poate o citare mai exacta, din partea cui se pricepe, ar fi binevenita. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic, Noaruto spun ca poti face revizii la ei fara sa pierzi garantia, indiferent de marca. Si la cate de mare e lantul de service-uri, nu cred ca se tin de bancuri. Cautatul chichitelor in legislatie nu e specialitatea mea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:34 |