Sablare si vopsire camp electrostatic jante auto
![]() ![]() |
Sablare si vopsire camp electrostatic jante auto
smiley_man |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 May 11 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
AUDI
S6
2002 DEZMEMBREZ Renaul megane 2 1.6 - 2004
|
|||
r_Dragon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 31 May 10 ![]() |
Salut pt jantele prestige 150-160 ron per bucata sablat si vopsit alb lucios 600 de ron setul cu toate operatiile incluse Tocmai am facut un set pt expozitie
Smiley buna ideea insa eu ca sa aduc vopseaua asta trebuie sa iau o cantitate mare oare cati doritori ar fi de o asemenea nuanta? ![]() |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
r_Dragon |
![]()
|
Firma noastra isi opreste activitatea Pana la deschiderea atelierului in alta locatie mai mare
Data deschiderii o vom comunica pe forum |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
r_Dragon |
![]()
|
Salut la toti
Am dat drumu la treaba ![]() Avem un cuptor nou cu mediu controlat nou nout Timp de lucru de la 3 zile -5 zile Jantele le primim dejantate si indreptate Nu vopsim etrieri sau alte elemente de franare Preturi jante de aliaj 100-130 RON /bucata jante de 15 sablat si vopsit 110-140 ron/bucata jante de 16 sablat si vopsit 130-170 ron /bucata jante de 17 sablat si vopsit 150-190ron /bucata jante de 18 -19 -20 sablat si vopsit Preturi jante de tabla 80-100 ron per bucata sablat si vopsit indiferent de diametru Preturile pentru sablare depind de jante 80-150 in functie de repere 200 RON sablare pentru toate elementele cuprate si nichelate deorece timpul de sablare este de minim 4 ore per bucata la cele cuprate Sablat si vopsit electrostatic Nr de tel sa schimbat deorece am reusit sa pierdem vechiul numar : 0755.690.859 0726.457.750 |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Salut,pentru 5 jante de tabla de 12'' cat costa sablat+vopsit?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
r_Dragon |
![]()
|
70 ron bucata sablat total si vopsit /bucata (pret minim)
|
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
4 jante de tabla de 14" - cat costa sablat + vopsit negru ?
As fi vrut si lacuirea loc pentru un plus de luciu, dar anul trecut spuneai ca nu se recomanda. De ce ? |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
r_Dragon |
![]()
|
Salut daca va strangeti mai multi le putem face cu 70 de ron bucata sablat si vopsit
Legat de lac Negru lucios e foarte lucios Daca vrei si lac putem da si lac Acum de tine depinde Jante de tabla negre cu lac nu am mai vazut dar putem face |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu practic as avea 8 jante de tabla de vopsit, dar nu le pot aduce pe toate odata din cauza ca nu pot lasa masina pe butuci
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
r_Dragon |
![]()
|
Dap le putem face
Ne auzim la un telefon sau pe mail contact@reconditionari-jante.com |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
V!RuSu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 1 July 11 From: Bucuresti ![]() |
salut,cat ma costa sa`mi faci si mie jantele astea 4 in 2 culori exemplu alaturat.in loc de albastru ala doresc gri eclipse.mc o zi buna
60465192400360169419639.jpgfoxracingfx23.jpg |
--------------------
Renault
New: Megane 3 1.9 / 131CP
2010
- B 505 WGA Ex : Renault Megane 2.2 1.5 / 106CP 2008 - B 505 WGA
Renault Megane 2.2 1.5 / 106CP 2007 - B 505 WSM |
|
r_Dragon |
![]()
|
Salut
Eu nu vopsesc in doua culori din pacate (Electrostatic este foarte greu de delimitat zona) |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca efectuati sablare si vopsire la un cadru de semicursiera si eventual un pret. Multumesc.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
r_Dragon |
![]()
|
Buna ziua
In principiu putem sabla si vopsii cadrul de bicicleta Insa as dorii o poza pentru a vedea grosimea tevii din care este facut cadrul Ce culoare doriti sa fie cadrul? Pretul este de 80 de ron sablarea si 80 ron vopsirea Pret final 150 ron Timp de lucru 3 zile Mail: contact@reconditionari-jante.com |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
derix1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 October 11 ![]() |
Ne puteti atasa paleta de culori de care dispuneti?
Multumesc |
--------------------
Ford
Mondeo
2008
|
|
B997NDL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 May 11 ![]() |
as vrea sa stiu cat ar costa vopsitul uni set de jante aliaj? pt ca am vazut pe site-ul d-voastra alte preturi care mi se par cam maicele.. deci cat ar fi pt un set? si aveti cumva culoarea de pe subaru impreza wrx (bronz) ?
|
--------------------
DACIA
logan 1,5 dci
2009
- xxxxx
|
|
r_Dragon |
![]()
|
Buna ziua preturile variaza de la 120-150 de ron pe bucata jante de aliaj
Culoarea aceea nu o am Attached thumbnail(s) IMG_0607.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 5559 IMG_0634.jpg ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 5686 |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
mariuswex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua,
Pentru 4 jante aliaj de 14 vw polo, cat costa va rog, sablarea si vopsirea electrostatica? De asemenea sa-mi spuneti cate zile dureaza intraga operatiune. Multumesc, O zi buna. Marius |
--------------------
VW Polo
Polo Classic
1999
|
|
dodopan11 |
![]() ![]()
|
![]() Automobilist Group: Members Posts: 204 Joined: 14 September 09 From: Bucareshit ![]() |
Client,
100% nemultumit, Am dus 4 jante pe 18', cu zgarieturi mici, de suprafata - pentru sablare + vopsire - 140 RON/janta - le-am dorit negru mat, mi s-a explicat ca negrul mat e mai lucios (scuzati oximoronul) electrostatic... Rezultatul, mai jos. Repet, am cerut jante vopsite negru mat. Aviz amatorilor. Attached thumbnail(s) 01.jpg ( Size: 821.23k ) Number of downloads: 6097 02.jpg ( Size: 542.93k ) Number of downloads: 6368 03.jpg ( Size: 501.86k ) Number of downloads: 6204 04.jpg ( Size: 663.88k ) Number of downloads: 1584 05.jpg ( Size: 572.49k ) Number of downloads: 1673 |
--------------------
ex - Renault
Megane 2 RS
2008 now - Renault Megane 3 RS 2014
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
pana la ultima postare eram hotarat sa incerc cu un set de BBS-uri, dar coaja aia de portocala nu-mi place.
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
voi stiti cam care e diferenta intre vopsit electrostatic si lichid?
din punct de vedere al calitatii,niciodata nu ti va iesi vopsirea electrostatica la fel de bine ca cea lichida... INSA,niciodata vopseaua aplicata elctrostatic nu va ceda mai devreme ca cea lichida... e alegerea voastra,daca vreti sa aveti jante vopsite impecabile si zgariate in prima bordura sau jante cu aspect de "coaja de portocala" dar muuuuult mai rezistente. p.s.nu lucrez aici ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cat ar costa de sablat si vopsit cu negru 4 sau 5 jante de tabla de 14" ?
Dar numai sablat ? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu le-am facut anul trecut si culoarea n-are nicio legatura cu ce am vrut eu. De la initialul "daaaaaaa, se poateeeee, o sa iasa nustiucum" am ramas cu jantele vopsite in alta culoare. Am trecut-o la categoria romanisme si am mers mai departe. Oricum, constat ca lumea a iesit din criza, nu de alta dar preturile s-au DUBLAT fata de anul trecut
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Se plateste inainte ?
|
--------------------
renault
modus
2005 1,2 dinamyque
- h 593 r
|
|
dodopan11 |
![]()
|
![]() Automobilist Group: Members Posts: 204 Joined: 14 September 09 From: Bucareshit ![]() |
QUOTE(gotty @ 18 Nov 2011, 15:25) e alegerea voastra,daca vreti sa aveti jante vopsite impecabile si zgariate in prima bordura sau jante cu aspect de "coaja de portocala" dar muuuuult mai rezistente. @Gotty, sa inteleg ca, electrostatic vorbind, jantele nu se zgarie in prima bordura ?!? Pe bune ? ![]() @Ov: da, romanisme. De-aia am preferat sa postez pozele in topic, sa nu mai pateasca si altii romanisme, sau cel putin sa stiu ca ii pot informa pe viitorii potentiali clienti prin prisma experientei proprii. @c_costel: cum zicea si Ov, vis-a-vis de ce intrebi tu, romanisme: dom'le, daca nu va plac, nu le platiti - cand am fost sa le ridic, dom'le, va vad ca nu va plac - eu: cat ma costa? - el - 140 RON/janta. Sa nu mai zic de garantie, factura, chitanta si alte chestii inexistente... Mai insist o data: priviti cu atentie pozele jantelor mele si ganditi-va ce-am cerut eu. QED. |
--------------------
ex - Renault
Megane 2 RS
2008 now - Renault Megane 3 RS 2014
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
daca intelegi ce am vrut sa zic,bine...daca nu ,vezi ti de drumul tau....
eu am avut acelasi set de jante vopsite si lichid si electrostatic...lichid,in 2 saptamani aveam deja 2 zgarieturi;electrostatic,dupa 1 an si jumatate am o singura zgarietura pe una dintre ele.... e logic ca daca le freci de o bordura se zgarie oricare ar fi mama vopselei de pe janta.e vorba de rezistenta,dar na unii gandesc prea mult... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
r_Dragon |
![]()
|
dodopan11 Negru mat electrostatic este de doua tipuri texturat (adica aspur la atingere) si varianta fara textura insa nu iese negru mat ca cel din spray deorece asa este pigmentul pulberilor *Lucru explicat de vopsitorul meu
Pt a inchide la maxim nuanta de negru trebuie tinute mult mai mult la cuptor Riscul unei expuneri mult mai indelungate este ca vopseaua devine casanta , Legat de imperfectiunile pe care le vad eu in poza acelea se pot remedia insa scade rezistenta in timp a vopselei Se pot remedia imediat prin aplicarea unui strat suplimentar de vopsea Nu inteleg de ce nu sa discutat cu vopsitorul Ov astept un mail pe contact@reconditionari-jante.com Avem destul de multi clienti si sincer eu nu am auzit de problema ta cu toate ca trebuia sa aflu Dar o sa iau eu masuri fata de angajati mei Legat de toate acestea imi cer eu scuze si o sa vad cu rezolv aceste probleme Dif intre vopsirea electrostatica si lichida este ff mare am vopsit in ambele variante si practic nu exista comparatie Legat de pret inainte sa incepem cu preturile de criza nu comentez pentru ca nu are rost Daca se fac niste calcule o sa realizati ca nu traim din asa ceva Goty am impresia ca e un fost client de al nostru cu niste jante wolfrace daca nu ma insel This post has been edited by r_Dragon: 19 Nov 2011, 15:49 |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
viorel 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai sablati si vopsiti electrostatic?
|
--------------------
Dacia 1310
Break
2001
- B 26 DKR
|
|
r_Dragon |
![]()
|
Da
Nu prea am mai avut timp de forumuri pentru ca deja ceva clienti tel:0722.895.502 contact@reconditionari-jante.com |
--------------------
vw
golf 5
2008
- cj 10 mfy
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
salut!
cat ma costa de facut un set de jante '17 vw classix si un set de jante '15 clio sport |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:47 |