a murit motorul in mers, probleme motor 1310
![]() ![]() ![]() |
a murit motorul in mers, probleme motor 1310
ghitza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|||
androy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 May 05 ![]() |
S-AR putea sa ii schimb motorul...am primit o oferta de 1.6 acu sa vad cat vrea pe el...si oricum cred k ii va fi ultimul itp asta care e valabil acum ...apoi poate o duc la rabla...
|
--------------------
dacia
1310
- bc-00-aca
|
|
danezu_pitesti |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 11 November 09 ![]() |
in primu rand imi pare rau pentru tine, oricum noi sa fim sanatosi
![]() |
--------------------
dacia
1310 L
1997
- AG-11-ASF
|
|
androy |
![]()
|
salut tuturor
gata am rezolvat problema cu motorul...se topise o saiba ceva pe acolo si s-a dus pe langa pistonul 2 care a ramas blocat. in fine..a trebuit sa schimb chiulasa si cam atat...acum merge ![]() va multumesc inca o data pentru sfaturi TOPIC INCHIS |
--------------------
dacia
1310
- bc-00-aca
|
|
Dan89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 20 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Pe asta chiar nu aveam cum sa o nimeresc:)) de unde era saiba?
|
--------------------
Dacia
Solenza / Scala
2003
- B 136 DAN Drumuri bune!
|
|
androy |
![]()
|
sincer nu stiu...
![]() |
--------------------
dacia
1310
- bc-00-aca
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Ai vazut saiba cu pricina? E cam absurd, daca eliminam posibilitatea ca ascapat-o careva accidental cind a umblat pe la buji, de exemplu (sau poate mai rau, cind o fi fost chiulasa data jos pentru cine stie ce alt motiv). A stat saiba acolo zburdind in sus si in jos pina cind a intrat intre piston si camasa. O alta posibilitate e sa fi fost scapata prin carburator sau prin evacuare 9desi de acolo greu de crezut ca urca inapoi in motor, ma gindesc daca a fost scoasa galeria de evacuare pentru vreo reparatie si a cazut o saiba exact in spatele supapei si n-a vazut-o nimeni). chestii d-astea se mai intimpla daca nu esti atent.
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 20:41 |