Stie cineva ruseste?, am nevoie de o mica traducere
![]() ![]() ![]() |
Stie cineva ruseste?, am nevoie de o mica traducere
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si vrei sa stii titlul cartii de inspiratie?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
trebue sa am obligatoriu note de subsol pentru citate(si alea sunt obligatorii) Si bineinteles trebuie si pentru bibliografie
This post has been edited by kog: 1 Jun 2010, 16:55 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica titlurile de mai sus? De ce nu le pui asa cum sunt, in chirilice?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pentru ca pe profesorii din romanica nu-i intereseaza ca tu nu ai acces la informatii, ei doar te pun sa faci si daca n-ai facut pentru ca pur si simplu n-ai avut cum sau de unde, ti se da o nota foarte proasta...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
kog |
![]()
|
le-oi pune daca reusesc sa scriu in chirilica si daca nu imi comenteaza profesorii. Probabil ca o sa traduc simbol cu simbol in alfabet latin si o sa le las asa
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pune linku` de pe gugal de une ai luat pdf`ul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si asta se poate, dar e cu dus si intors. la mine la facultate daca pui link-ul iti da cu proiectul in cap...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
kog |
![]()
|
nu pot bioane ca e dat jos de pe bibleoteca online si si acces nu mai am ca a expirat oferta. Era pentru facultati o luna gratuit si am reusit sa dau jos de acolo, de la facultate, ca de acasa nu merge nici macar sa citesti sa nu zic de moaca lu profi cand vad link la bibliografie
This post has been edited by kog: 1 Jun 2010, 17:03 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La mine la profesionala intrebau ce si cum e cu bibiografia si cam ce parere am de ce au scris aia si daca nu stiam nici macar cu arata cartea imi dadeau cu raboteza in cap. De aia nu m-am putut face ospatar si sufar si azi
![]() This post has been edited by bion: 1 Jun 2010, 17:08 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Eu am prins vremea cand se facea rusa in generala, am facut in clasa a 7-a si a8-a. Apoi la facultate am facut slava veche.. Dar sa nu ma pui acu sa ma traduc.... am uitat
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
kog |
![]()
|
problema e ca trebuie sa ai obligatoriu minim 20 de carti ca biliografie. Deci va imaginati cum sta treaba...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bion |
![]()
|
Deci teoretic astia te obliga sa citesti cam 20 de carti deci iti rapesc din timpul de net ,filme ,disco, bere, strand, gagici. Asta e samavolnicie. Trebe reclamati la CEDO
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kog |
![]()
|
cand se indeasa materiile din patru ani in trei, si ai cam sapte materii, fiecare cu o bibliografie de douazaci de volume intr-un semestru iti cam piere cheful de citit
net ,filme ,disco, bere, strand, gagici da.... sigur. Inafara de net si eventual vreun film nu pierd vremea. Da' mi-a cam ajuns sa invat, sa invat, sa invat (la indemnul lui Lenin ![]() This post has been edited by kog: 1 Jun 2010, 17:21 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca iei titularizarea, care se aranjeaza, deci posibil sa n-o iei. Daca erai profesor in devenire de vreo materie "moarta", gen fizica, poate chimie, as zice ca aveai o sansa. Insa cu "limbile" nu te pui. Sunt multi care le fac, multi care-si permit sa dea un numar de mii de lei, ma gandesc ca o fi pana in zece mii un post, ca sa stea linistiti bugetari pe maxim 1000 de lei dupaia.
Daca n-o iei, poti sa stai linistit, ca de suplinitori au mereu nevoie. Nasol e ca probabil scoala din COMUNA la care vei ajunge o sa te lase cu impresia ca Lipova-i metropola. Si ca dupa ce naste profesoara titulara te trimit sa-ti vezi de drum. Dar nu-i nicio problema, titularizarea e in fiecare an. Si in fiecare an se aranjeaza, deci daca aduni banii poate ti-o aranjezi si tu prin 2020. Tot ziceai de glume, dar post-ul asta e cat se poate de serios. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
Poate prinzi post la scoala la Ususau esti boier. daca nu la Birchis sau la Petris
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kog |
![]()
|
nu ma deranjeaza satele, la Birchis ar fi chiar super. Ideea e sa prind undeva tinand cont ca pe judet sunt 2(doua) posturi libere din care unul e rezervat
This post has been edited by kog: 1 Jun 2010, 17:34 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doua posturi
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
slider2 |
![]()
|
fara suparare dar pentru cei care au facut scoala pe alte vremuri poate asa pare ca noi chiar nu vrem si ne plangem tot timpul, dar nu este chiar asa.
eu in cele 6 semestre de facultate am facut doar doua materii cu continuitate, adica materii pe care le-am studiat pe 2 semestre. acestea sunt sportul si limba engleza. in rest pe fiecare semestru aveam cate 6 materii total diferite de primele. la fiecare materie trebuie sa inveti cate o carte de vreo 300 de pagini. deci ai 6 carti in 3 luni, pe langa proiecte si teste, apoi dai examen. dupa ce ai dat examenul stergi totul cu buretele sau comprimi totul intr-un sertar mic ca trebuie sa vina alte 6 carti. nu mai spun ca am facut materii care n-o sa-mi foloseasca vreodata, sau materii ce se bazeaza pe aplicatii matematice in chestii financiare, dar care nu sunt aplicabile in tara noastra... legat de proiecte, sa va dau un exemplu. la materia investitii directe se studiaza proiectele de investitii ale unei firme. adica firma respectiva vrea sa investeasca in dezvoltarea unei noi ramuri, unei noi cladiri de lucru, etc; si face acest lucru prin imprumut. in proiectul de investitii se prezinta situatia firmei si niste previziuni despre activitate. nu pare mare lucru, dar proiectul asta conditiona intrarea in examen, si era mult mai complicat. de ce?? pentru ca trebuia facut pe o firma publica, listata la bursa. trebuia facut diagnostic de mediu (sub ce legi ale mediului isi desfasoara firma, ce autorizatii are, etc), diagnostic comercial (ce produse comercializeaza), diagnostic tehnologic (ce echipamente, cladiri, masini, utilaje foloseste, ce vechime si uzura au acestea, cati angajati si specializarea lor), diagnostic juridic (ce litigii are, ce procese pe rol), diagnostic financiar (calcularea si interpretarea unor indicatori pe baza datelor bilantiere ale firmei, date care nu sunt complete la nici o firma). apoi dupa toate astea incepea proiectul propriu zis, asta era mai mult un fel de cuvant inainte. trebuia noi sa ne punem in locul acestei firme, sa inventam o investitie a firmei si s-o analizam minutios. asta inseamna sa spui toate cheltuielile necesare (toate!!), sa iti imaginezi un cost de productie, un pret de vanzare, un numar de clienti. ori asta nu este chiar usor pentru ca cifrele trebuiau sa fie realiste... pe urma se facea previzionarea activitatii in scenariu normal, pesimist si optimist. asta nu e chiar greu, dar restul... si chestia care face acest proiect foarte greu este faptul ca nu ai acces la informatii. nici o firma nu face publice date din care poti realiza acele diagnostice, exeptandu-l pe cel financiar... profesorii ne-au zis sa mergem sa cerem aceste date la firme. da exact, parca ma si vad ducandu-ma la sediul Petrom si reusesc sa-l induplec pe portar sa ma indrume spre un birou de unde as putea face rost de aceste date... eu: - buna ziua, stiti sunt gigel student la ase, si trebuie sa fac un proiect x: - asa si?? eu: - pai stiti imi trebuiesc niste date despre compania dumneavoastra... x: - sunt pe site eu: - da, dar imi trebuiesc mai detaliate x: - ??? eu: - niste informatii despre activele dumneavoastra imobilizate, despre resursele umane, despre costurile de productie, despre procese si litigii, despre autorizatii de mediu x: - ![]() eu: - pai... x: - alte date in afara de cele de pe site nu va putem comunica... auzi tu la el... vrea date mai detaliate, cine te crezi bah baiatule si daca credeti ca profesorul va intelege, gresiti. de multe ori va va spune ca nu este vina lui si ca trebuia sa va alegeti mai bine compania analizata... ![]() This post has been edited by slider2: 1 Jun 2010, 17:40 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
bion |
![]()
|
Cand te duci te prezinti : Sunt comisaru` gigi de la DNA si atunci poate vezi ceva acte daca nu macar un dosar gros cu coli de 18 cm.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kog |
![]()
|
da, si dupa aia trimiti proiectu' din puscarie
This post has been edited by kog: 1 Jun 2010, 17:47 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kog @ 1 Jun 2010, 17:52) limba engleza o sa fii un fel de dragoselu ![]() This post has been edited by Markos: 1 Jun 2010, 21:09 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Pe naiba, ar fi mers daca noi NU eram in UE. Vindea la unguri pe banda rulanta, asa nu prea merge. Doar daca-l ajuta dragoselu sa-si gaseasca un post pe la el prin Galati, cu ocazia asta se pun bazele unei afaceri de succes.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
cu bere BALTIKA
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Merced |
![]()
|
Sigur el te-ar ajuta si cu rusa, ia da-i un PM.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Bre' Kog, da' de ce nu vorbesti cu tovarasu' Dragoselu pentru traducere?
![]() Duminica asta sau lunea urmatoare e tarziu? Rusa o vorbesc foarte bine, dar la scris si citit mai putin, nevasta-mea se pricepe cu mult mai bine... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
Dupa cum spuneam, s-a rezolvat problema. Totusi bre domn profesor dragoselu, de ce nu sunteti in greva?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pentru ca ne strange cineva de our "balls" in caz ca nu participam la bac... intimidare, manipulare, chestii din astea...
![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 1 Jun 2010, 22:29 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kog |
![]()
|
deci daca se poate ar fi bine saptamana asta pana Duminica cel tarziu ca luni cred ca o duc la tipografie. Dau o bere virtuala
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
dragoselu |
![]()
|
Te rezolv!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:12 |