Intra apa., Jos la sofer si in stanga in portbagaj.
![]() ![]() ![]() |
Intra apa., Jos la sofer si in stanga in portbagaj.
Fiziflash |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 23 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
nu stiu
|
|||
rasha |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 1 May 09 From: Cluj Napoca ![]() |
verifica fiecare centimetru din cheder. portbagaj respectiv usi fatza. Cel mai probabil s'au imbatranit si nu mai culca cum trebuie . Ploaia bate pe masina din toate directiile, aparent zici n-are cum sa intre. Eu am patit asa la sofer. covorasul de cauciuc era ud leoarca. problema era de la cheder, in partea de sus, pe unde e geamul.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983, Berlina
- CJ-07-ZBM
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
lasa tu chederele si verifica tabala. pe spate vezi sa nu ai o gaura ceva in aripa pe partea ce cominica cu portbagajul. iti spun pt ca a mea e din 97 si are deja gauri.
pe fata eu am patit-o cu stergatorile, intra apa pe la axul stergatorului de la sofer, dar poti verifica si burta masinii, langa talpa pt cric sa nu ai probleme acolo |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
ovyxdiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 25 July 08 ![]() |
Vezi ca e posibil ca in fata sa ai infundate scurgerile din locasul unde este caloriferul. Demonteaza grila si verifica acele scurgeri sa nu fie infundate cu frunze, etc. Eu am periodic aceasta problema.
La portbagaj cu siguranta de vina e chederul. This post has been edited by ovyxdiu: 31 May 2010, 08:31 |
--------------------
dacia 1410
dacia 1410
1990
|
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai simplu ar fi sa te bagi in portbagaj cu o lanterna il inchizi si rogi pe cineva sa bage apa cu furtunul, in felul asta vezi pe unde intra apa.
In fata verifica gaurile de scurgere de la grila, asa cum au zis si colegii de forum, apoi te bagi in masina, dai cu apa pe ea si te uiti pe unde se infiltreaza si in fata. Verifica sa ai gaurile de scurgere din usi si praguri desfundate, si sa ai la chederul de la parbriz in colturile de jos cele 2 bucatele de plastic care intra sub cheder si permit apei sa se scurga. Verifica si chederul de la usa, sa nu cumva sa il striveasca usa intr-o parte, ca e posibil sa nu faca contact pe toata suprafata usii si sa se infiltreze pe acolo. Bafta. |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|
Ady69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 26 July 07 ![]() |
In primu rand la portbagaj scoate de tot chederul si verifica sa nu fie mancata bordura aia de tabla pe care se strange chederul si astfel pe akolo sa se infiltreze apa. Si eu aveam aceeasi problema, dar la reparatia capitala am reparat bordura aia si lovit usor in sus toata marginea aia de tabla pe care e chederul ca atunci cand inchizi portbagajul sa stranga mai tare pe cheder si asa am scapat de apa in portbagaj. Cat de partea cu indoitu nu te sfatuiesc s-o faci daca nu urmeaza sa vopsesti integral masina ca s-ar putea sa sara vopseaua si numa apar ate zone de rugina. Bordura daca e mancata de rugina o poti repara si cu cositor daca ai un ciocan de lipit.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Berlina
1995, motor 1.4 l
- CJ 07 SNF
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
la portbagaj intra si pe la stopuri...la mine numai pe acolo intra...si la sofer inca nu reusesc sa gasesc pe unde intra..am curatat si grija si tot...mi s-a acrit...
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
mircea63 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 January 10 From: oradea ![]() |
la baza parbrizului in fata, sub marginea chederului si pe st. si pe dr. sunt doua mici adancituri in tabla care permit apei care intra sub cheder sa se scurga. de obicei se infunda cu praf si apa va curge in interior cand ploua mai mult. eu ca sa nu mai am asemenea probleme am introdus un plastic rotund (de la o pasta de pix), intre cheder si tabla. acum chederul sta putin ridicat deasupra adanciturii si nu o mai optureaza.
|
--------------------
dacia papuc
skoda octavia
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:14 |