Operatiunea Duster, Ati primit cheie?
![]() ![]() ![]() |
Operatiunea Duster, Ati primit cheie?
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu am primit, erau insirate vreo 20 pe masa si te puteai autoservi. N-am vrut sa par marlan asa ca am luat una singura.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu unul am primit prin posta , am mai luat si cu ziarul iar cand am fost la reprezentanta (Buzau) am primit si acolo cheie , era o "gagica" la usa ce dadea la cei ce intrau.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
SI eu am luat cheie d-aia... da' era prea groasa si nu intra in concact.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai sa stii ca la Tulcea erau chei girla, pina m-am trezit eu sa probez o cheie masina fusese cistigata.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Oricum numai una-i norocoasa cum era in reclama la loto , am vazut la Constanta oameni care probau 20 de chei si alti din prima castiga
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 21 Apr 2010, 22:07) Mai sa stii ca la Tulcea erau chei girla, pina m-am trezit eu sa probez o cheie masina fusese cistigata. Ia d-aici. http://www.reno.ro/FRAUDA-SC-STAR-SERVICE-...EA-t179792.html |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ce imi plac oamenii care se baga si ei unde vad spirite agitate .... bravo FLP......ai facut un lucur mare pacat ca nu pot sa iti dau un + la reputatie
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Voi mai credeti in concursurile astea ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 24 Apr 2010, 12:43) Ce imi plac oamenii care se baga si ei unde vad spirite agitate .... bravo FLP......ai facut un lucur mare pacat ca nu pot sa iti dau un + la reputatie index.php.jpeg ( Size: 141.46k ) Number of downloads: 393 Ai terminat de dat telefoane și report-uri? This post has been edited by Lostboy: 26 Apr 2010, 12:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dau 10 telefoane si vine o masina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
DA una acasa cu tot tacamul una de la dealer - deoarece era exact ca cea pe care am primit-o prin posta nici nu am mai incercat-o ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 24 Apr 2010, 13:43) Ce imi plac oamenii care se baga si ei unde vad spirite agitate .... bravo FLP......ai facut un lucur mare pacat ca nu pot sa iti dau un + la reputatie Eu tot nu va inteleg de ce va ataca atata topicu ala. Sunt niste oameni care au fost prezenti la eveniment si isi dau cu parerea. Iar faza cu telefoanele, WTF?!?!?! This post has been edited by FLP: 27 Apr 2010, 11:22 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Adică .... autoritar?
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
O simpla evaluare matematica a sanselor ca masina potrivita sa fie in acelasi loc cu cheia potrivita va duce catre cifra zero. sunt prea multe variabile de luat in calcul ca sansele sa fie macar ca la "superbingo"
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Prafuitoare cica nu mai sunt, dar se ofera mâțe la promotie.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:38 |