opritor usa DN sau DSN
![]() ![]() ![]() |
opritor usa DN sau DSN
panaiteiancu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 22 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
1998 MOTTO: Nu folositi baterii epuizate la tastatura! mananca litere, fac greseli de ortografie, fac greseli gramaticale si nu va intelege lumea !!!
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Trebuie sa dai fata usii jos, apoi cu o cheie de 10 desfaci cele 2 piulite ce prind opritorul de usa, s cu o cheie de 13 parca desfaci surubul care este prins de caroserie si il scoti prin usa.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
panaiteiancu |
![]()
|
Am inteles acum, nu-i foarte complicat, dar de unde fac rost de un opritor? Chiar si unul recuperat este OK.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
1998 MOTTO: Nu folositi baterii epuizate la tastatura! mananca litere, fac greseli de ortografie, fac greseli gramaticale si nu va intelege lumea !!!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Cauta la bursa, vezi unde se dezmembreaza nove si supernove.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Sau la dezmembrari de reno sau golf. Cele de R19 se potrivesc la gauri, cele de Golf cred ca trebuie adaptate/ajustate.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
panaiteiancu |
![]()
|
Chiar nimeni nu are un opritor de usa recuperat sau recuperabil? Nu-mi vine sa dau 138 ron pe unul nou, parca ar fi Merc sau Audi, nu o biata Nova!
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
3tek1122 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
am eu unul sh, 0767117716
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
si mie mi-ar trebui unul..
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
x.fun |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 26 October 10 ![]() |
le am pe toate 4cu tot cu surubele
![]() PM pentru cei interesati. QUOTE s cu o cheie de 13 parca desfaci surubul care este prins de caroserie si il scoti prin usa Tot 10 e si acolo ![]() This post has been edited by x.fun: 12 Nov 2010, 13:53 |
--------------------
Fiat
Stilo SW
2006 , 1.9 MJT
- VN - ?? - ???
|
|
panaiteiancu |
![]()
|
Eu am rezolvat problema, multumesc celor care au percutat!
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:55 |