Turela dacia, ploua pe la turela
![]() ![]() ![]() |
Turela dacia, ploua pe la turela
danyirimie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 February 10 From: Rahau- Alba ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998
- AB-04-VUT
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
danyirimie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 February 10 From: Rahau- Alba ![]() |
bine.trapa
|
--------------------
Dacia
1310
1998
- AB-04-VUT
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din pacate daca ai probleme de etansare nu prea ai ce sa faci , decit sa nu o mai folosesti
ca idee erau postate niste poze cu una cu deschidere electrica care arata destul de bine This post has been edited by bygy007: 3 Jun 2010, 23:07 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Kinetix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 26 February 06 From: Iasi ![]() |
danyirimie, identifici pe unde intra apa, cureti bine acolo si bagi silicon. Lipesti/etansezi cu silicon doar daca este o problema intre cheder si tabla cupolei. Daca problema este intre sticla trapei si cheder, atunci trebuie gasita o alta solutie. Poti incerca sa pui niste banda subtire de burete cu autoadeziv pe o singura parte (gasesti pe la supermarketuri sau pe la magazine de amenajari interioare, etc). Banda asta o lipesti de sticla trapei, iar buretele va calca pe cheder.
Ce calibru are tunul montat pe Dacia ta? ![]() This post has been edited by Kinetix: 4 Jun 2010, 09:33 |
--------------------
Dacia
1410/'93
berlina / Tico E2 2000
- IS-##-### Deschide ochii. Gandeste. Fara absoluturi morale ne prabusim!
|
|
DACIA(the romanian dream) |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 April 09 ![]() |
daca nu ai gauri in cheder sau pe langa el pe unde ar putea intrea apa si doar a imbatranit chederul si nu mai etanseaza o solutie ar fi sa aplici un strat subtire de ~2 milimetri(sau un pic mai mult , in functie de distanta) de silicon pe cheder si il lasi sa se usuce
asa a facu un priten si a mers poate ai si tu noroc |
--------------------
DACIA
1310
1986
- DJ 29 MKC
|
|
klausy78 |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 72 Joined: 11 September 08 From: Galati ![]() |
Acum cativa ani sora-mea avea un Opel Ascona cu trapa si avea aceeasi problema. Partea nasoala nu era chederul ci sticla (asa cum cred ca e si la tine) care se curbase si nu mai presa bine pe cheder. Am incercat sa-i pun (lipesc) alt cheder acolo unde era golul ,insa apoi presa pe la balamale si curgea pe acolo. Pana la urma m-am plictisit sa imbrac scaunele cu celofan dupa ce urmaream cu interes emisiunile meteo, si am fixat-o cu banda neagra adeziva de jur imprejur. Bine ca dupa aceea nu o mai foloseam. Oricum incearca sa mai pui un strat de cheder ,mai ales acolo unde e geamul curb ,poti s-o testezi picurand apa ,adica sa nu astepti ploaia sa vezi rezultatul. Succes !
|
--------------------
dacia 1410 break
cu motor in stea
1995
- GL 01 ZEX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:59 |