Renault Latitude, Laguna Sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Latitude, Laguna Sedan
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(TAW @ 19 May 2011, 08:18) chiar, ce discutie.Comparam mere cu ce? seria 3 de la bmw 4x4 cu latitude ? Nu mai comparati renault cu audi ori bmw, pentru ca niciodata nu o sa ajunga un renault la calitatea bmw ori audi.Preturile mari pe care le au, nu le au doar pentru ca au o sigla acolo.Din cate stiu eu se compara masini din aceeasi clasa , folosind acelasi carburant. |
--------------------
------
------
------
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
@M i h a i: Daca erai nitel atent, erau alti colegi care le comparau...numai ca nu prea ieseau pe bani...erau niste exemple.
Normal ca se compara masini din aceeasi clasa, cu dotari/motorizari echivalente. Doar ca in conformitate cu sistemul de clasificare european,Mondeo, seria 3, Passat, A4, C5, Laguna, etc fac parte din acelasi segment (segmentul D). Apare insa (cam ceea ce ai spus si tu, si cam ceea ce rezulta din ce am scris eu mai sus) o diferentiere pe baza fasiei de pret pe care se situeaza masinile (preturi care uneori reflecta diferenta de calitate, dar nu intotdeauna). |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 19 May 2011, 10:11) 10-15% din pret reprezinta sigla ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cablaje te referi la cablurile electrice? Vrei sa coste mai mult la BMW? Sunt niste sarme pana la urma. La studii de fiabilitate, programare, hardware, design, producerea robotilor pentru fabrica etc. nu te gandesti? E normal sa ceara niste bani pe sigla ca se duc in cercetari pe care companiile mai mici nu o fac.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
ncristi |
![]()
|
Am zis 10-15% nu 50 si studii de fiabilitate , design etc fac toate firmele.
Si acum intre noi fie vorba cred ca multe studii de fiabilitate face toyota spre ex, decat a facut mercedes in ultima vreme. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Etc etc se pot face mai bine sau mai prost. Ai mai multi bani pentru finantare, faci studii mai bune, nu-i normal?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ 19 May 2011, 10:48) Ca exemplu cablajele la seria 5 tot la yazaki la ploiesti (puse langa cele pe care scrie dacia - ironic) Granulele pentru VLPY au acelasi producator? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(ncristi @ 19 May 2011, 10:48) Ca exemplu cablajele la seria 5 tot la yazaki la ploiesti (puse langa cele pe care scrie dacia - ironic) se fac si tot de un muncitor care castiga 12 mil/luna. si pe seria 5 ori 3 sunt piese Valeo.De ce ele nu pica iar pe renault pica tot ce este Valeo? Hai ca am deviat.Sa vorbim de Latitude ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ncristi |
![]()
|
E nu pica
![]() M-am bucurat tare mult ca pe focus valeo practic nu exista. Am studiat cu MARE atentie. Alternatorul spre ex. care la megane era valeo la focus este denso si fabricat in japonia ![]() This post has been edited by ncristi: 19 May 2011, 11:55 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.605 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@TAW: mno, colegu', acuma e mai clar?
Untitled.jpg ( Size: 76.8k ) Number of downloads: 1234 Pentru comparatie, vezi mai jos: Untitled1.jpg ( Size: 74.32k ) Number of downloads: 1255 Untitled2.jpg ( Size: 88.18k ) Number of downloads: 1214 Untitled3.jpg ( Size: 36.37k ) Number of downloads: 1187 This post has been edited by Bwwlan: 19 May 2011, 18:37 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Iar luam preturile din Franta?
![]() Nu uitati ca acolo un Megane normal sare de 20.000 euro. De cate ori apare un model Renault, cineva intra pe renault.fr si spune pretul de acolo. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.605 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@Alex: da, Alex, luam preturile din Franta, fiindca si la alealalte luam preturile de Germania. Alea-s preturile reale ale masinilor, nu variantele downsized de la noi, facute "atractive" prin tot soiul de rabaturi la calitate si 3 tichete rabla si mai stiu io ce vraji aritmetice. Ce e la noi in showroomuri e un surogat, o copie fidela a masinii "de dincolo." Asa e la absolut toate masinile: VW, Renault, Opel, BMW, Ford, Fiat, ce vrei tu.
Cum naiba iti explici altfel faptul ca o Octavia Tour (de-alea expuse prin intersectii) ajunge sa fie ofertata la 8.349 Euro cu TVA inclusa? Adica, 6.700 Euro fara TVA? E ridicol de-a dreptul, masina e cheala, are motorul ala anemic si gurmand (1.6 MPI 102PS), i-au jumulit pana si bandourile negre de plastic de pe usi ca sa reduca pretul la maxim. Chiar crezi ca asa ceva ar fi vreodata scos la pretul asta intr-o tara cu apa calda? Hai sa fim seriosi... This post has been edited by Bwwlan: 19 May 2011, 18:44 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Avantajul nostru, ca putem merge cu o masina rezonabila la un pret foarte ok
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Discutii de genul 'isi merita masina x pretul?' nu se vor termina niciodata.
Gusturile nu se discuta pentru ca sunt foarte diferite. De buzunare nici un mai vorbesc. Ca sa raman la subiect, nu m-am uitat cat costa un Latitude dar mie nu-mi place absolut deloc. Mi se pare mult mai frumoasa Laguna... Cat despre ideea de a da 40.000 euro pe un Reno, mie mi se pare usor absurda dar din nou, gusturile sunt gusturi si fiecare face ce vrea cu banii. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 19 May 2011, 18:25) @TAW: mno, colegu', acuma e mai clar? Colegu', eu vorbeam de preturi in Romania. Si daca tot compari preturile, pune optiunile echivalente pe celelalte modele si scoate accesoriile de pe Latitude. Pacat ca la carligul de remorcare nu ai selectat in configurator atat cablaj cu 13 cat si cu 7 pini, ca sa sara pretul de 49.000. La BMW de exemplu, de ce ai pus pretul la versiunea de baza? Fara xenon, fara clima automata, fara scaune electrice, fara oglinda electrocrom, fara etc.? Pune macar niste optiuni si sa vezi putin ce rezultat primesti...asta asa, daca tot la Reno l-ai 'accesorizat' usor forat... Cat despre a compara preturile de "acolo", si "surogatele de masini", intreb si eu, de ce de exemplu 3-aru la noi, pe catalog, are majoritatea versiunilor cu pret de baza mai mare ca la nemti? Inseamna ca masinile la noi sunt mai bune ca la ei...nu? @A l e x: Asa e, discutiile despre cat merita o masina, sunt "grele" si interminabile. ![]() In plus si mie mi se pare mai faina L3-ul, mai ales in echipare GT sau GT Line; atat la interior, cat si la exterior. |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Tuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 30 January 09 From: Iasi ![]() |
Am fost si am facut test drive pe Latitude Luxury 175 cp, cutie automata.
Impresii: nu am putut sa-mi reglezi volanul (e conceput pt. chinezi) e prea jos amplasat.Pentru persoanele care au peste 180 e greu sa-si gasesti pozitia optima. In schimb am fost masat tot drumul....frumos.Sunt niste pernute de aer care te "inghiontesc" pe tot spatele. Bordul mi sa parut ieftin, nu impresioneaza prin nimic (era varianta cu negru ) .... -Gadget-uri multe :camera spate, navigatie Tomtom,intrari auxiliare pt. audio, tempomat, frana de mana asistata... totul specific renault s.a.m.d Am condus in oras, asa ca liniute nu am facut, mers normal, in interior antifonat bine. Motorul se aude putin iar la trecerea peste denivelari se aude deranjant. |
--------------------
Renault
Megane
1.5 dci 80CP 2005 Confort Privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
testat in franta contra superb. de la minutul 14 incolo.
http://www.turbo.fr/actualite-automobile/4...e-skoda-superb/ castiga skoda |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.175 Joined: 13 October 06 ![]() |
Am vazut unul in dimineata aceasta pe ceaikovski colt cu barbu vacarescu, culoare albastru, dar nu era crepuscul, era o nuanta dubioasa, si nu avea numere de renault romania
![]() Nu arata rau, dar nu arata nici a renault. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Sambata dimineata l-am "vazut, pipait, mirosit" si eu. Era varianta 2.0dCI 150CP, manuala 6+1, privilege, 24300E cu TVA. Ambianta in int era cam sumbra, totul era pe negru, scaunele nu erau cele mai confortabile din lume, bordul...hmm o chestiune de gust dar il prefer pe cel de la Laguna...per total nu as da banii aia pe Latitude...cu siguranta as prefera Laguna in locul ei.
LE: si sa nu mai amintesc de mirosul de cabinet stomatologic din interior! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(Ampt @ 17 Apr 2011, 21:54) L-am vazut si eu acum doua saptamani si sincer este destul de O.K ! Daca vreti masina cu spatiu mare in fata si mai ales in spate, treceti pe la un dealer Skoda si urcati-va intr-un Superb ! Cat ai fi de carcotas si nu ai ce sa-i reprosezi Superbului ( iar ca pret si nivele de echipare sta mai bine decat Latitude ) P.S Ce-i drept nu are masaj in scaunul soferului si nici ionizator ! ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 30 May 2011, 13:46) testat in franta contra superb. de la minutul 14 incolo. http://www.turbo.fr/actualite-automobile/4...e-skoda-superb/ castiga skoda Ma bucur ca recunosc si ei ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
rendi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 July 07 From: bucuresti ![]() |
Salutare!
De aproximativ o saptamana sunt posesor de Renault Latitude 2.0 dci CVA.Dupa aprox 1400 km comsumul mediu este de 10.4 ,mers destul de linistit tinand cont ca este inca in rodaj.E posibil sa mai scada? |
--------------------
renault
megane sedan 2
1,6 16V lux privillege 2008
- B-32-UTX Renault Talisman 1.6 TCE
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Posibil, nu se stie. Ceilalti doi cumparatori nu si-au facut inca jurnal de bord.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Fa-i si tu un jurnal de bord si pune niste poze!
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(rendi @ 18 Jun 2011, 19:57) Salutare! Este real ce spui tu? Asta este lucrul care te intereseaza? Consumul? De aproximativ o saptamana sunt posesor de Renault Latitude 2.0 dci CVA.Dupa aprox 1400 km comsumul mediu este de 10.4 ,mers destul de linistit tinand cont ca este inca in rodaj.E posibil sa mai scada? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
M i h a i |
![]()
|
Consumul asta este unul normal daca ai mers numai in oras prin aglomeratie. Viteza medie este sub 20km garantat. Este dci dar consuma pt ca este 2.0 nu 1.5
|
--------------------
------
------
------
|
|
rendi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 July 07 From: bucuresti ![]() |
Viteza medie este de 27km/h.
IRONICK,ai dreptate nu ma intereseaza, probleme sa nu am cum ea ![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2
1,6 16V lux privillege 2008
- B-32-UTX Renault Talisman 1.6 TCE
|
|
M i h a i |
![]()
|
Destul de mare consumul la media de 27.Trebuia sa ai sub 10 , zic eu.Consumul asta il aveam cu 3.0 tdi
![]() This post has been edited by M i h a i: 20 Jun 2011, 09:55 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:43 |