Probleme yala usa stanga
![]() ![]() ![]() |
Probleme yala usa stanga
miharto |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT 99
- AR XX UIV
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Centralizata se poate pune pe orice masina, inclusiv pe Nova. Daca ai alarma, cu atat mai bine, ca vei p[utea deshide usile din butonul alarmei. Probleme apar, dar nu sunt chiar atat de dese incat sa te determine sa excluzi din start varianta asta. Cu atat mai mult cu cat un kit de inchidere centralizata costa mai putin de jumatate din valoarea unui nou set de yale si chei.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Un actuator de usa cu 2 fire e 150 mii. Eu am de 2 ani centralizata si nu s-a stricat nici un actuator pina acum.
Asta ar fi problema la centralizata. Si faptul ca iarna, uneori, mai are prostul obicei sa inghete dupa ce speli masina ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai primul model de clante,ala lung de care tragi spre tine nu cred ca mai gasesti.Eu mi-am luat de la dezmembrari 2 clante pt fata cu 600000.Acum depinde ce nu-ti merge,daca nu se mai inchide cu cheia poti sa schimbi butucul de la yala cu unul nou si o sa mearga.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
miharto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 April 05 ![]() |
Am pus si eu inchidere centralizata si deocamdata merge bine.
Am fost nevoit sa schimb si alarma deoarece cea veche nu avea iesire pentru centralizata ...(oricum imi facea figuri ...) |
--------------------
Dacia
Nova GT 99
- AR XX UIV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:51 |