DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme yala usa stanga

miharto
post 5 May 2005, 11:17
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna,
Nu de mult am devenit posesorul unei Dacii Nova GT (1999)
Am constatat (dupa achizitionare bineinteles...) ca am probleme la usa stanga si anume macaraua a fost defecta si yala de pe stanga nefunctionala ...
Daca macaraua am reusit sa o gasesc si sa o inlocuiesc nu dau deloc peste un set de yale.
Am gasit doar cu cca 2,5 mil un set complet (yale,contact,portbagaj si rezervor) pentru Super Nova ... probabil s-ar potrivi si pe Nova ...
Mai ar fi varianta cu o inchidere centralizata ... dar citind tot pe forumul acesta am aflat ca pot interveni probleme la centralizata ... Si nici nu stiu exact daca se poate monta pe Nova centralizata ... Am alarma pe ea s-ar potrivi centralizata sau trebuie sa iau si alarma noua ...?
Ce ma sfatuiti sa fac ? ...
Multumesc anticipat!

--------------------
Dacia Nova GT 99 - AR XX UIV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 5 May 2005, 17:27
Post #2

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Centralizata se poate pune pe orice masina, inclusiv pe Nova. Daca ai alarma, cu atat mai bine, ca vei p[utea deshide usile din butonul alarmei. Probleme apar, dar nu sunt chiar atat de dese incat sa te determine sa excluzi din start varianta asta. Cu atat mai mult cu cat un kit de inchidere centralizata costa mai putin de jumatate din valoarea unui nou set de yale si chei.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
paulp
post 6 May 2005, 17:37
Post #3

Bagator de seama!

From: Iasi

Un actuator de usa cu 2 fire e 150 mii. Eu am de 2 ani centralizata si nu s-a stricat nici un actuator pina acum.
Asta ar fi problema la centralizata. Si faptul ca iarna, uneori, mai are prostul obicei sa inghete dupa ce speli masina wink.gif. Se rezolva cu spray de dezghetat busonul de la benzina smile.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
nik
post 8 May 2005, 23:12
Post #4

Membru

From: Bucuresti

Daca ai primul model de clante,ala lung de care tragi spre tine nu cred ca mai gasesti.Eu mi-am luat de la dezmembrari 2 clante pt fata cu 600000.Acum depinde ce nu-ti merge,daca nu se mai inchide cu cheia poti sa schimbi butucul de la yala cu unul nou si o sa mearga.

--------------------
Dacia Nova R 523 1997
No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
+
miharto
post 19 May 2005, 15:55
Post #5

Membru incepator

Am pus si eu inchidere centralizata si deocamdata merge bine.
Am fost nevoit sa schimb si alarma deoarece cea veche nu avea iesire pentru centralizata ...(oricum imi facea figuri ...)

--------------------
Dacia Nova GT 99 - AR XX UIV
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 23:51
Forum Renault