Discutii libere privind cumpararea unei Solenta, vreau sa-mi schimb masina
![]() ![]() ![]() |
Discutii libere privind cumpararea unei Solenta, vreau sa-mi schimb masina
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca opelu ala are pe bune 135.000 de km in 9 ani io-mi tai capu' jos....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(slider2 @ 9 Jun 2010, 20:58) daca nu te deranjeaza un logan (cum tu ai spus de la inceput) la 4000euro gasesti un ambition 1.6 8v de prin 2005, de la proprietar... Acu' stiu ca o sa se supere proprietarii de Logan, dar la unul din 2005, chiar si de la unic proprietar, cam zdrangane toate prin el. Doar sa-l iei de la vreun forumist sau maniac care bibileste toata ziua la el. Un SH intretinut din Germania nu prea are probleme din astea nici pe la 10 ani. Am mers cu destule aduse de prieteni/cunostinte si nu se compara in nici un fel. Eu sunt adeptul masinii noi, dar in contextul actual, studiez si piata sh, iar Opel cam iese din discutie. This post has been edited by cristio_79: 9 Jun 2010, 20:10 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
La SH trebuie sa mai ai pus deoparte un 2-300 euro pentru eventualele schimburi de lichide motor,filtre,piese directie,etc.sa nu crezi ca samsarii nu mai pot de grija ta si le schimba pe cheltuiala lor.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Parerea mea domnule dragoselu, tot un logan laureate ar fi bun pentru dumneavoastra. Sa aiba cam 60.000 km. Vectra aia B nici inmatriculata nu merita 4000 euro.
O vectra B in stare buna nelovita, inmatriculata in romania ar trebui sa plece de la 3000-3300 euro, negociat pretul final cu vreo 2-3 sute de euro. Sfatul meu este sa nu va aruncati cu banii, vedeti cat mai multe masini, faceti comparatii, si nu puneti suflet pentru un fier, cel mai bine e sa fie potrivit nevoilor dvs. si banuiesc ca vreti sa aiba dotarile de bun simt, adica un AC, un ABS, o servodirectie, geamuri electrice fata etc, ca sa fie un upgrade real fata de dacia berlina. Sa fie si cat de cat noua masina, fabricata dupa 2000, deci, dupa parerea mea, Logan laureate ar fi ideal. Masina e fiabila, in 3000, 3000 si ceva de euro se gasesc si intretinute, si cu dotarile de mai sus, si fabricate de la 2005 in sus, si sub suta de mii de km. Si au si spatiu interior decent. Loganul este o masina de familie mica ce-i drept, insa este o masina de familie, nu una de oras. ![]() Edit: ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 9 Jun 2010, 20:14 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 9 Jun 2010, 20:07) Acu' stiu ca o sa se supere proprietarii de Logan, dar la unul din 2005, chiar si de la unic proprietar, cam zdrangane toate prin el. Doar sa-l iei de la vreun forumist sau maniac care bibileste toata ziua la el. Un SH intretinut din Germania nu prea are probleme din astea nici pe la 10 ani. Am mers cu destule aduse de prieteni/cunostinte si nu se compara in nici un fel. Eu sunt adeptul masinii noi, dar in contextul actual, studiez si piata sh, iar Opel cam iese din discutie. dragoshelu a zis de la inceput ca ar vrea logan... eu i-am sugerat ideea... QUOTE(Filip @ 9 Jun 2010, 20:12) Parerea mea domnule dragoselu, tot un logan laureate ar fi bun pentru dumneavoastra..... adica un AC, un ABS, o servodirectie, geamuri electrice fata etc, ca sa fie un upgrade real fata de dacia berlina. vezi ca ceea ce vrei tu si ce recomanzi este de fapt logan ambition. asta fiind sigurul nivel de echipare pana in 2006 care oferea abs. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Filip |
![]()
|
Pai nu era ala, Laureate plus? Oricum in 3300-3500 gaseste un laureate plus, nu m-am interesat cat e un logan ambition din 2005, n-ar trebui sa fie semnificativ mai scump........
|
--------------------
Renault
|
|
slider2 |
![]()
|
tu ai citit ce am scris eu?? pana in 2006 alta versiune cu abs pe logan n-a exisat. laureate plus a aparut in 2006 sau chiar 2007.
un ambition gasesti la 4000euro... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
slider2 |
![]()
|
dragoshelu' ia arunca un ochi aici
http://autovit.ro/dacia-logan-C13344048.html |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
taxi
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
slider2 |
![]()
|
@saint nu zic nu. chiar se vede o chestie in bord unde ar fi putut fi prins receptorul de la statie, dar informativ ca pret, ca oricum a zis ca la toamna isi ia masina...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(slider2 @ 9 Jun 2010, 21:33) Am sunat la om: s-a vandut! ![]() ![]() ![]() PS: Cati litri o fi avand rezervorul ala toroidal pus in locul rotii de rezerva? This post has been edited by dragoselu: 9 Jun 2010, 20:42 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
slider2 |
![]()
|
eu ti-as recomanda sa imparti bugetul, si sa-ti pui tu gpl pe ea dupa ce o iei.
55 litri... This post has been edited by slider2: 9 Jun 2010, 20:43 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
De ce? Nu e mai buna instalatia pusa din fabrica?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
slider2 |
![]()
|
ba da, dar si sansele sa fi fost taxi sunt mai "bune"...
This post has been edited by slider2: 9 Jun 2010, 20:52 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 8 Jun 2010, 23:39) daca stai sa te gandesti toate masinile sh sunt epave, ca doar nu stii nimic despre ele. Dar decat Solenza, prefer epava de mai sus, tehnologie care nu se poate compara chiar daca Solenza e mai noua. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
slider2 |
![]()
|
cosmine ideea este ca in general masinile cu tenta sport sh sunt cam uzate, pentru ca au fost alergate serios si cine stie cum intretinute.
stiu o gramada de tipi apropiati de varsta mea care si-au luat bmw-uri de genul, toate inscrise in bulgaria, toate tunate cu foarte foarte prost gust, dar nici unul nu sta in drum ca trebuie sa schimbe uleiul, bucsile, etc. sau daca le schimba pun din alea de dacie, sau cine stie chinezarii... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 8 Jun 2010, 23:23) QUOTE(slider2 @ 9 Jun 2010, 21:26) cosmine ideea este ca in general masinile cu tenta sport sh sunt cam uzate, pentru ca au fost alergate serios si cine stie cum intretinute. stiu o gramada de tipi apropiati de varsta mea care si-au luat bmw-uri de genul, toate inscrise in bulgaria, toate tunate cu foarte foarte prost gust, dar nici unul nu sta in drum ca trebuie sa schimbe uleiul, bucsile, etc. sau daca le schimba pun din alea de dacie, sau cine stie chinezarii... Aia de mai sus nu e modificata asa. Nici mie nu-mi plac masinile modificate cu tot felul de tiganii si prostii. Din pacate toata lumea spune despre BMW'uri ca sunt cu tenta sport ca nu stiu ce, doar pentru faptul ca i-au stricat imaginea cocalarii de rand, adica daca vezi pe cineva cu un bmw ala sigur e cocalar, mai ales seria 3. Acuam depinde ce cumperi, ca intr-adevar unele sunt chiar cazane (din cauza neintretinerii, proprietarii cocalari) asa ca masina este excelenta daca o intretii. Cumnatul meu si-a luat acum 2 ani un BMW seria3 break 1997, full option 2.5 turbina din Germania, inmatriculare bulgareasca si ii merge excelent, i-a schimbat decat uleiul si filtrele!!! Deci depinde de ex-proprietar, ori e un cocalar ori un om care a intretinut masina! |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Alydor |
![]()
|
si cat e impozitul si RCA-ul pentru motor de 2.5? de consum nu mai vorbim...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(Cosmin.nova @ 9 Jun 2010, 22:03) doar , si nu decat, mama ei de gramatica ![]() sunt de acord cu tine, bmw este o masina foarte buna, dar a carei imagine a pierdut mult din cauza cocalarilor. si este adevarat ca poti gasi una bibelou si sa n-ai probleme, dar sunt foarte mici sansele. mai toate sunt aduse de samsari, pe care nu-i intereseaza altceva decat sa faca bani, restul nu conteaza... si sunt cazuri in care nici masinile de la posesori nu sunt cine stie ce. am eu o cunostinta cu un 525d 175cp din 2004. e intr-o stare nu foarte buna masina. persoana in cauza nu prea le are cu domeniul auto, chiar ma intreba la o adica ce se intampla daca ramane fara ulei, ca ea nu l-a mai schimbat de ceva timp... si ca sa il verifice i-a dat 50ron unui mecanic la un service, care s-a uitat la ceva sub capota... adica la joja ![]() ![]() This post has been edited by slider2: 9 Jun 2010, 22:09 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 9 Jun 2010, 22:06) sunt de acord cu tine, bmw este o masina foarte buna, dar a carei imagine a pierdut mult din cauza cocalarilor. si este adevarat ca poti gasi una bibelou si sa n-ai probleme, dar sunt foarte mici sansele. mai toate sunt aduse de samsari, pe care nu-i intereseaza altceva decat sa faca bani, restul nu conteaza... si sunt cazuri in care nici masinile de la posesori nu sunt cine stie ce. am eu o cunostinta cu un 525d 175cp din 2004. e intr-o stare nu foarte buna masina. persoana in cauza nu prea le are cu domeniul auto, chiar ma intreba la o adica ce se intampla daca ramane fara ulei, ca ea nu l-a mai schimbat de ceva timp... si ca sa il verifice i-a dat 50ron unui mecanic la un service, care s-a uitat la ceva sub capota... adica la joja ![]() ![]() mama pei ma fac si eu mecanic pentru posesori de bmw neinitiati ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
LA CONDITIILE IMPUSE ESTE FATA MARE, BOGATA ARE DOTARILE TOATE PESTE 5000 EURO. FULL OPTIONS VOPSEA METALIZATA, CLIMATIZARE, PROEIECTOARE, RCD PLAYER, JENTI ALIAJ 6500 EURO A FOST LA MAGAZIN.
NU CRED CA AR FI UN EXEMPLAR SUB 50.000 KM. A MEA ARE 7 ANI, 62.000 KM SA AUZIM NUMAI DE BINE SI DRUM BUN |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Alydor |
![]()
|
si de ce strigi la noi?? ca vedem bine...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Acuma, cu masinile din Germania, doua lucruri as avea de spus si eu:
- nemtii tind sa nu-si menajeze masinile. Cum pe multe bucati de autostrada nu e limita de viteza, unde prind liber merg tare, inclusiv mosuletii (probabil aia care se duc doar la piata si vand masini in Romania dupa aia). Pe de alta parte, reviziile se fac in general la timp pentru a asigura un pret mai bun la revanzare. - sunt destule de anunturi de vanzare cu mentiunea "pentru export", si astea-s sub pretul pietii. Eu pun fenomenul asta in legatura cu faptul ca prin lege, la vanzarea unei masini, esti obligat sa-i spui cumparatorului daca masina a avut accident. Daca s-a dovedit c-ai mintit, cumparatorul iti poate da masina inapoi si tu esti obligat sa-i dai banii inapoi! Asadar, atentie la masini aduse din Germania, mergeti cu cineva care se pricepe cat de cat la mecanica atunci cand luati o masina! |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(slider2 @ 9 Jun 2010, 22:26) cosmine ideea este ca in general masinile cu tenta sport sh sunt cam uzate, pentru ca au fost alergate serios si cine stie cum intretinute. Mare adevar grait-ai. Pe mine ma intreba lumea la semafor, mai trage nene?. Zic, mai trage, de ce? Ahaaaa, pai la ce curse a fost asta... ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 10 Jun 2010, 08:34) da' el nu! QUOTE(namidee @ 10 Jun 2010, 09:02) - nemtii tind sa nu-si menajeze masinile. Cum pe multe bucati de autostrada nu e limita de viteza, unde prind liber merg tare, inclusiv mosuletii (probabil aia care se duc doar la piata si vand masini in Romania dupa aia). si? doar nu-s Dacii 1300, nu le dauneaza cu nimic sa mearga in blana. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Filip |
![]()
|
http://fiat.anunturi-auto.4tuning.ro/anunt...na-9501112.html
O alternativa, nu dati cu parul, modelul asta de fiat e unul foarte reusit. Bun pentru oras, e foarte manevrabil, am condus unul, doar ca are portbagajul cam mic. http://www.auto.ro/fiat-panda/444502.html?...toro-2010-02-04 Asta ar fi ideal, e 4x4, din 2005, are tot: AC, ABS, EBD, doar ca depaseste cu mult bugetul, e 5300 euro, hai poate negociat ar ajunge la un 5000. Dar e mult oricum... insa pentru cine are banii, si sta in Bucuresti de exemplu... e ideal: taxe mici, impozit mai mic decat la 1310, 4x4 in combinatie cu cauciucuri de iarna te ajuta sa circuli chiar si in sectoarele in care firmele de deszapezire nu-si fac treaba, si are 3,5m deci il parchezi la fel ca pe matiz. ![]() This post has been edited by Filip: 10 Jun 2010, 14:45 |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:47 |