Discutii libere privind cumpararea unei Solenta, vreau sa-mi schimb masina
![]() ![]() ![]() |
Discutii libere privind cumpararea unei Solenta, vreau sa-mi schimb masina
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Arata bine Meganu', daca nu te deranjeaza ca a fost folosit pe post de camera conjugala, e foarte ok.
Solenza e o gluma de masina, mai degraba m-as uita dracu' la niste Cielo-uri pe la maxim 2000 de euro, de preferat 1.5 SOHC si gasesti si cu gaz pus pe ele, decat sa iei Solenza cu 2700. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La banii aia, cu GPL pe ea, masina o stii de pe forum, as zice ca face toti banii.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
http://autovit.ro/renault-symbol-C13349711.html - si unic proprietar
http://autovit.ro/opel-astra-C13463326.html http://autovit.ro/citroen-xsara-C13320174.html - citroen nu am condus decat xantia care o apreciez pt confortul in timpul condusului |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
dom profesor ...puscariasu ala de a murit astazi la Galati a baut vin de la tine ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mie mi-a placut cum trage 16V. Bine, intrebati-ma cum m-am simtit cand m-am dat jos din 1.8 GTI 16V si m-am suit in actualul 1.6.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(slider2 @ 8 Jun 2010, 21:21) uite aici o masina buna, cu de toate pe ea, si cu gpl... te-ai mai interesat tu de ea... http://www.daciaclub.ro/-VAND-Renault-Mega...t179492-s0.html ma lasi ma..in aia si-a tras-o la greu, o fi toata lipicioasa pe la interior, uite aici unu ok http://www.daciaclub.ro/-VAND-Renault-Mega...ak-t183835.html |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si mai buna, break, cara la usturoi cu ea de rupe
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Jun 2010, 21:21) Masina e de nota 10, dar... 16v, nu e cam greu de intretinut, cineva imi spunea sa ma feresc de 16v... Are tunul de bass, sonorizarea de care nu am nevoie, alarma se poate scoate, xenonul la fel... distributia pe mine ultima oara m-a costa 850ron, cu tot cu piese (poma de apa inclusa) si manopera... tunul de bass si xenonul se pot da jos la o adica, si userul in cauza a si mentionat ca o poate vinde si fara... daca te pricepi o ideea la mesterit pe la motor iti explic eu cum sa-ti schimb tot singur (exceptand distributia). fata de alte masini (inclusiv focusul pe care il acum) aia este o masina pe care ti-o poti servisa singura, accesul la piesele in cauza fiind foarte facil. QUOTE(vallyyy @ 8 Jun 2010, 21:26) am zis golf pentru motorul mic si fasnet,eu ma mai gandesc si la taxe si consum ....asa o dam in mercedesuri motoare de 5000 si avem adrenalina ....golful are o tinuta excelenta la drum ,stabilitate in curbe .....personal nu am condus golf4 decat passat , insa am mers cu un cretin de ii placea sa se dea in spectacol si am ramas impresionat cu ce viteze intra in curbe si ce stabilitate avea care motor mic si fasnet ca toate 3 (astra, focus, megane) au motoare comparabile. incepand cu 1.4, trecand pe la diesel si ajungand la 2.0...?? tinuta de drum a focusului pana acum n-a intrecut-o nici un concurent din clasa lui ca si echipare echivalenta, ca asa un civic type r nu discuta cu un focus 1.6 16v... inca o chestie ca si putere dezvoltata 1.4 16v si 1.6 16v de la francezi sunt mai potente. astra are 103cp, iar motorul 1.6 de pe golf 4 nici macar nu-i 16v, e un 8v de 102cp... asta daca tu crezi ca are vreo diferenta 2-3cp in plus sau in minus la o masina de familie. eu te inteleg ca esti mai tanar si ca pe langa dacia ta (nu intelege gresit ce zic) altele par rachete, dar masinile de care vorbim noi aici sunt doar masini de familie si atat. motorul ala de 1.6 16v trage bine pe megane/focus/astra, dar trage bine pentru o masina de familie... adrenalina si palpitatiile ti le dau alte masini, nu astea... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
eu nu inteleg de ce-si fotografiaza motorul, ce vor sa dovedeasca? daca-i curat, e obligatoriu sa fie si bun?
Stiu ca samsarii isi lustruiesc masinile inainte sa le vanda, si le spala si la motor. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 8 Jun 2010, 21:35) pe langa faptul ca si-ar lua 1.6 degeaba tinand cont de caii produsi, taxa de inmatriculare ai luat-o in considerare?? QUOTE(argon @ 8 Jun 2010, 21:35) ma lasi ma..in aia si-a tras-o la greu, o fi toata lipicioasa pe la interior, uite aici unu ok http://www.daciaclub.ro/-VAND-Renault-Mega...ak-t183835.html si eu recomand break-ul... foarte spatios (la o adica cu bancheta rabatata poti sa dormi 2 persoane in el lejer), are si discuri de frana pe spate (restul nu), mult mai bun pentru obiecte voluminoase. dar nu cu motorul ala. de ce sa iei motor 1.6 8v, cand platesti aceleasi taxe si consum la 1.6 16v dar ai mai multa putere?? ia in considerare ca megane1 break are cam 1200kg... This post has been edited by slider2: 8 Jun 2010, 21:45 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
l@u |
![]()
|
mai slidere ia mai documenteaza-te si vezi cate supape are AUS-ul de pe golf 4 si dupa aia vorbeste !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si inca un lucru, unii cand isi cumpara o masina, vor sa-i tina loc si de casa, si de masa, si de .... nu am auzit pe nimeni ca vrea sa-si ia o masina pt. necesitati lui.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
slider2 |
![]()
|
eu stiu ca la lansare pe golf 4 se gasea acelasi motor 1.6 8v ca si pe octavia I...
in alta ordine de idei, masina din link-ul urmator s-a vandut cu 3200euro, asa ca mai cauta... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=170292&hl= |
--------------------
symboala
neagra
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 8 Jun 2010, 21:39) care motor mic si fasnet ca toate 3 (astra, focus, megane) au motoare comparabile. incepand cu 1.4, trecand pe la diesel si ajungand la 2.0...?? tinuta de drum a focusului pana acum n-a intrecut-o nici un concurent din clasa lui ca si echipare echivalenta, ca asa un civic type r nu discuta cu un focus 1.6 16v... inca o chestie ca si putere dezvoltata 1.4 16v si 1.6 16v de la francezi sunt mai potente. astra are 103cp, iar motorul 1.6 de pe golf 4 nici macar nu-i 16v, e un 8v de 102cp... asta daca tu crezi ca are vreo diferenta 2-3cp in plus sau in minus la o masina de familie. eu te inteleg ca esti mai tanar si ca pe langa dacia ta (nu intelege gresit ce zic) altele par rachete, dar masinile de care vorbim noi aici sunt doar masini de familie si atat. motorul ala de 1.6 16v trage bine pe megane/focus/astra, dar trage bine pentru o masina de familie... adrenalina si palpitatiile ti le dau alte masini, nu astea... Nu ma agit asa tare cu caii putere si toate cele , am zis golf 4 pentru ca este un Vw ,si cand am zis ca sunt mai tanar m-am referit la faptul ca eu nu caut spatiu si mers mai batraneste (criterii care le insuseste loganul ,in special spatiul)initiatorul topicului are familie el cauta si putin spatiu , d-aia am zis faza cu tanar , pentru mine sincer la cei 21 de ani ai mei as adora un golf 4 decat un astra G , nu contest ford focusul ,dar am auzit preturi mari atata tot |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
l@u |
![]()
|
mai poti sa vezi si ATN-ul care are cam aceleasi specificatii si s-a pus pe golf pana in 2000
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 8 Jun 2010, 21:46) mai slidere ia mai documenteaza-te si vezi cate supape are AUS-ul de pe golf 4 si dupa aia vorbeste !!!!! uite ca nu vorbesc aiureli si dupa cate se pare acest motor a aparut si pe golf V http://www.ultimatespecs.com/index.php?opt...el=324&car=1250 http://www.topcarguide.com/index.php?token...GH0gGD1NDOuytrK http://www.autofiles.org/volkswagen/volksw...atic_16713.html @valyyy stai linistit ca nu-i diferenta mare de ani intre noi, si eu vreau cam acelasi lucru ca si tine. dar este ceva sa auzi si ceva sa stii sigur... This post has been edited by slider2: 8 Jun 2010, 21:58 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
l@u |
![]()
|
asta nu scuza cu nimic afirmatia ta cum ca motorul de pe G4 este 1,6 8v
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
de ce nu scuza ca acolo scrie clar ca a existat motorul de care zic eu??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
vallyyy |
![]()
|
fratilor nu va mai contraziceti ca a luat-o aiurea topicul asta ...... fiecare cu parerile lui
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
si coforumistul nostru ce masina isi va lua in toamna ?
![]() ![]() This post has been edited by vallyyy: 8 Jun 2010, 22:07 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
l@u |
![]()
|
o lada de la rusi ca tot fac aia cele mai bune lucruri de pe pamant
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
l@u |
![]()
|
pana acum aveam dubii dar sigur esti batman....scrie cumva in link-ul ala minume ca ala e singurul 1,6 pus pe G4 ca sa faci afirmatia aia si dupa aceea sa o sustii?????ce dreaq credeam ca esti matur
EDIT : pe G4 s-au montat 12 tipuri de motoare 1,6 ![]() This post has been edited by l@u: 8 Jun 2010, 22:23 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 8 Jun 2010, 23:15) pe G4 s-au montat 12 tipuri de motoare 1,6 ![]() da' cum Dzeu nu se încurcau în ele la fabrica? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
le-au facut pe rand...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:33 |