CASCO la Duster, cat costa un CASCO la Duster nou
![]() ![]() ![]() |
CASCO la Duster, cat costa un CASCO la Duster nou
Squirrel |
![]() ![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Iszy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 17 April 10 From: Cluj ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 18 Aug 2014, 22:36) Attached thumbnail(s) No_tractors.png ( Size: 76.89k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
Dacia
DUSTER 1,5 DCi 110 HP 4 x 4
2012/Laureate ' Intilnirea - un inceput; a ramine impreuna - un avans; a conlucra - un succes ' (Henry Ford)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(SiminaC @ 3 Sep 2014, 10:22) Buna ziua, Am o mica problema, si sper sa puteti sa ma ajutati. In iunie 2013 am cumparat o Dacia Duster Adventure (4WD) - editie limitata. Masina este rulata in Belgia, si putin in Romania din iunie cand am venit aici, in total aproap 17mii km. Are cateva extra optiuni pe ea, aproape tot ce am putut sa punem si nu avea inca. Acum avem nevoie sa o vindem deoarece ne mutam iar...problema este ca ma uit pe site-urile de specialitate, si mi se par destul de mici preturile pentru Duster 2013, si plus nu prea am cu ce sa compar, fiind o editie limitata care din cate vad, nu se gaseste la vanzare in Ro. Stiu ca valoarea unei masini scade foarte mult chiar si imediat dupa cumparare, dar sa scada aproape de jumatate in doar un an mi se pare prea mult, eu as vrea sa cer cu cel putin 2-3mii euro peste preturile pe care le vad pe site. Credeti ca puteti sa ma ajutati sa calculez/cer valoarea (aproximativ) adevarata? Va multumesc foarte mult! Simina ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:22 |