Programe Computer, Sharing corner
![]() ![]() ![]() |
Programe Computer, Sharing corner
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Multam pentru alea doua linii de comanda
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu am uindous, antivirus kaspersky 7 care e demo, uinamp gratis, firefox tot gratis care vine la pachet cu o gramada de crash-uri, photoimpact pentru poze, valabil inca 5 zile, nero free, acrobat reader tot free, mai am si un office 2003. Nu am instalate prea multe softuri pentru ca imi cade foarte des sistemul si mi-e lene sa instalez tot la doua saptamani toate prostiile.
in legatura cu licentele, chiar facultatea te forteaza sa piratezi. De unde are un student la AR 6000$ pentru SolidWorks? Iar examenul nu il trece fara un proiect facut neaparat in softul asta? |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Jun 2010, 15:30) Amice, ia mai da odata Search pe aria Cafenea... Nu de alta, dar te lauzi ca lucrezi cu Mathcad, cand defapt nu stii sa folosesti nici functia Cautare... Diferenta intre topicul initiat de matale (unul total inutil in opinia mea)*, si cel indicat de mine, deschis de koldun, adica asta, e ca acolo gaseaia software interesant, de cele mai multe ori gratuit, legal, care sa indeplineasca ceva functii mai putin obisnuite... *Daca eu iti spun ca folosesc zilnic Stellarium, LoadStar sau Damcos, cu ce te ajuta pe tine??? Nici macar nu stii la ce sunt utile astfel de programe, si foarte probabil nici nu te intereseaza. In schimb e foarte util sa aflam ca tu folosesti "programul win7", sau ca ai un TV Tuner si ai instalat aplicatia lui din pachet. WOW, cine mai are asa ceva pe calculatorul personal??? Poate tu te lauzi cand spui cu ce lucrezi, dar te lauzi atat de mult ca nici macar nu ai inteles nimic. Probabil daca aveam in lista programe de Linux sau care mergeau doar pe XP, iar tu aveai windows 7 era foarte interesanta lista, nu? Ma scuzi, tu esti un geniu care stie toate programele pe ce platforma ruleaza. Cat despre search, ti-am explicat ce si CAT am cautat. Daca nici asta nu ai priceput eu zic sa stai cuminte. Nu stau eu sa reformulez intrebarea in 40 000 de feluri ca sa imi gaseasca topicul dat de tine care, mai sa fie, nu are nicio legatura cu topicul asta. Iar daca e sa fim foarte intepati cum esti "matale", ia sa ne gandim de ce am scris eu in fata fiecarui program ce face. Apropo de lista ta de soft ce ar trebui sa ma umezeasca total, probabil. Iar daca e sa fim tot la fel de intepati, topicul asta e genul "prezentare" pentru ca sunt unele lucruri de care nici nu stii ca ai nevoie pana nu le vezi. Spre deosebire de topicul mentionat de tine care se bazeaza pe necesitati. Inainte de active desktop calendar nici nu foloseam asa ceva, pentru ca nu am neaparata nevoie. Dar daca mi-a recomandat cineva sa il folosesc mi-am dat seama ca e ok. Ca si o concluzie, imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu nu incerc sa imi etalez lungimea prin fiecare postare, cum poate faci tu. Programele cu care cica ma laud erau in lista ca poate intra cineva si zice "si eu am o placa TV, ia sa vad cum e winfast ala, ca a mea a venit cu Chris Tv". Sau isi face un student de a 11-a tema la mate, care nu a auzit de mathcad -cum nu am auzit nici eu pe atunci- si se gandeste sa il incerce. Asa ca stai calm si nu iti justifica aroganta pe seama mea. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aha, lungimea, marimea... cam des laitmotivul asta in mesajele tale...
Pe semne te-a apostrofat vreuna, ai ramas complexat pe tema asta, iar acum ti-ai luat licenta de Solidworks sa ti-o modelezi pe placul ei, macar virtual. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Da, foarte des, cam de vreo 6 ori in 5 ani si 1132 de mesaje. Sigur sunt ... complexat.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Sunteti doi natangi.
|
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu cred ca de fapt Catalin are ceva de impartit cu extension, da' nu stau sa rasfoiesc forumul sa aflu ce anume.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
n-am idee
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
ba, voi n-ati vazut ca s-o inventat PM?
sau dati-va naibii un punct de intalnire. Nu uitati sa filmati, si supravietuitorul pune filmul la clipuri. GIZAS!!! |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu ma amuz doar...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Poate tu te amuzi, da' altii mai putin. Vorba lui bucatzel: folositi PM cu incredere!
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nătângilor!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Eu din al doilea post am zis sa incetam cu prostiile astea, dar unii se amuza si unii care ie nici nu intelege.
Si ca ultim reply pt Cata - macar eu nu mi-am schimbat nickul si nici nu mi-am pus spatii intre litere sa fiu mai cu mot ca ceilalti. Iar nickul ales nu e Master sau ceva. In fine, gata. |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io am si Soliter pă pisii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Mie imi place de obicei sa citesc cum doi destepti se ciondanesc pe forum...
![]() ![]() Numai ca nu-mi prea place cand incepe sa curga sange... |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:44 |