Popor de analfabeti., Oha ohaaaa
![]() ![]() ![]() |
Popor de analfabeti., Oha ohaaaa
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
matu cekilumeo frei sansinuesi cutobicu azta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
v-a lovit caldura rau....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Te invit la Monteoru. Incepand de luni. Sa vezi ce racoare e...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ca tot veni vorba
BAAA se zice CHIULASA , nu CHIULOASA se zice RALANTI, nu RELANTI se zice VILBROCHEN, nu VIBROCHEN se zice JICLOR nu JIGLOR se zice JICLOARE nu JIGLERE sau JICLERE se zice MARSARIER sau MARCHE-ARRIERE..nu MARSALIER |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Grecu poate veni cu raspuns la problema asta.
QUOTE si io numa ce am inlocuit o sursa la o gajica. De plictiseala acu vreo juma de ora am desfacut sursa stricata sa ved ce e in ea. Condensatorii de filtraj, aia mari erau umflati si cursese uleiul ala din ei. Cand am bagat surubelnita sub unul a inceput sa fasaie De la ce poa sa tune condensatorii aia? Sursa e relativ noua, sa zicem abia iesita din garantie |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu mai confundati TACHETII cu CULBUTORII
si nici BIELETE cu BIELE |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE si io numa ce am inlocuit o sursa la o gajica. sper ca a pus ceva de firma, gen Fakitt. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
janyna=>n-ai cu cine
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ug ug
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce-ati patit ma?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(brigada_diverse @ 10 Jun 2010, 21:47) ca tot veni vorba BAAA se zice CHIULASA , nu CHIULOASA se zice RALANTI, nu RELANTI se zice VILBROCHEN, nu VIBROCHEN se zice JICLOR nu JIGLOR se zice JICLOARE nu JIGLERE sau JICLERE se zice MARSARIER sau MARCHE-ARRIERE..nu MARSALIER Nota 10 cu flori pentru "brigada_diverse": uite cine stie franceza! ![]() ![]() Bisous, bisous! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ie cald rau
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Markos |
![]()
|
apropo, se zice AMPATAMENT, nu APARTAMENT.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Se zice IRAN nu IRAK....
analfabetisticienilor.... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
da-n Africa de Sud tot asa cald o fi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bulldog |
![]()
|
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca tot suntem la capitolul asta eu m-am saturat sa tot aud de "kilometri la ora"!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
skija |
![]()
|
corect.. se spune Kilograme la burta...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(happy @ 10 Jun 2010, 20:34) hey..voi incerca si eu neaparat cu reged, ca e grav d tot, la mine la fel, incepind cu primavara si sfirsind cu toamna tirzie se distreaza si se plimba in toata casa, sper ca Reged sa ajute, doar ca nu stiu cum sa aplic solutia, dupa ce am amestecat-o cu apa, ce-i fca? stropesc prin toata casa pe la pereti, colturi? cit de des? si cine stie, oare cu ce se hranesc dinozaurii astia cu 40 d picioare, grosi cit un creion, si lungi de 6 cm? si ce pot sa-mi faca, ma musca, ce fac? ca nu inteleg d ce toti vin la mine in camera, din toata casa drumul lor e la mine, incep sa cred ca au o atractie fata de mine... intr-un an i-am gasit cuibul si mama mai lunga, cu siguranta de 10 cm si groasa cit 4 creioane care nu se misca, parca era o vaca care doar depune oua si se mandreste de succesele copkiilor! uff,..ii urasc, si ma si tem d ei:( deci, cum se aplica? Va rog observati trauma, cred ca-i cam nasol sa raportezi grosimea la creioane, trebuie sa fi patit ceva in copilarie. ![]() Reged. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pai la ce descrie el acolo, cred ca se sperie insecticidul.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Merced |
![]()
|
Sper ca-l bause si d-aia a scris asa.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca de astazi v-a luat asa ce sa zic de zilele urmatoarele zile
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 10 Jun 2010, 21:34) ![]() QUOTE(bygy007 @ 10 Jun 2010, 22:24) avem cu ce sa ne documentam in zilele urmatoarele ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:11 |