Na, melodie cu dacia logan, Din pacate se si potriveste uneori...
![]() ![]() ![]() |
Na, melodie cu dacia logan, Din pacate se si potriveste uneori...
bogdan3l |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
La asta nu m-as fi gandit niciodata.
Mi se pare bataie de joc pentru Logan. |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa-i faci, e o masina..populara. De-a dreptul
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 5 May 2005, 18:11) Luati de aici ![]() Se sterge ".zip" Attached File(s) ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa splituiesc eu pe aici...
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Daca mai aveti melodii cu masini din astea autohtone, puneti-le pe forum...
![]() Cred ca mi-am descoperit un nou hobby.... ![]() Spunea cineva de o melodie cu Oltcit... This post has been edited by chichi: 17 May 2005, 07:09 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Sunteti niste ignoranti fara imaginatie. Melodia face parte din noua campanie publicitara (subliminala) LGN. Aceasta melodie va fi auzita in toate mijloacele de transport (reclama adica melodia ajungand cu certitudine la publicul tinta). De asemena, melodia se va canta la nunti si botezuri gasindu-se astfel o rezolvare problemei "ca sa faci cu banii?". Si exemplele ar putea continua.
Off topic: pentru cei care aveti LGN, nu luati plasticele de pe scaune ca se pierde garantia (mi se pare ca la sistemul electric) This post has been edited by ckristi: 17 May 2005, 11:50 |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Razi tu razi, dar mie mi se pare perfect plauzibil ca melodia sa fie platita de serviciu marketing de la Renault. Cu 500-1000 euroi cat ar putea costa slagaru asta obtin mai mult decat cu 100 de reclame la Esca in emisiune.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:36 |